AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Estradiol hexahydrobenzoate (15140-27-9)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 2 ratings customer
SKU: 15140-27-9. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Estradiol hexahydrobenzoate (15140-27-9), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

Video Estradiol hexahydrobenzoate (15140-27-9) video


Estradiol hexahydrobenzoate (15140-27-9) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Estradiol hexahydrobenzoate
CAS No.: 15140-27-9
Formula molekular: C25H34O3
Beurat molekul: 382.5
sinonim: estradiol hexahydrobenzoate

15140-27-9

UNII-DI3496530P

DI3496530P

EINECS 239-202-0

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Estradiol hexahydrobenzoate (15140-27-9) Description:

Estradiol hexahydrobenzoate (EHHB), dijual dina sajumlah ngaran merek sapertos Benzo-Ginoestril AP, BenzoGynoestryl Retard, Ginestryl-15-Depot, Menodin, sareng Tardoginestryl, mangrupikeun pangobatan éstrogen anu saméméhna dianggo pikeun indikasi sapertos terapi métiopisop menopausal sareng ginénologis gangguan. EHHB dirumuskeun ku suntikan kana otot dina interval anu teratur, contona sakali unggal sababaraha minggu.

EHHB nyaéta éstrogen sintétik sahingga ku agonist reséptor estrogen, target biologis estrogen sapertos estradiol.Ia mangrupikeun éstrogen éstrogen sareng prodrug tina estradiol dina awak. Kusabab ieu, éta dianggap éstrogén alami sareng bioidentical.

rujukan:

  • 1, Elks (14 Nopémber 2014). Kamus ubar: Data Kimia: Data Kimia, Struktur sareng Bibliografi. Springer. p. 898. ISBN 978-1-4757-2085-3.
  • 2, IK Morton; Judith M. Hall (6 Desember 2012). Kamus Concise of Agen Farmakologis: Pasipatan sareng Sinonim. Élmu Springer & Media Bisnis. pp. 114, 206. ISBN 978-94-011-4439-1.
  • 3, Muller (19 Juni 1998). Indéks Narkoba Éropa: Pendaptaran Narkoba Éropa, Edisi Kaopat. CRC Pencét. pp 150-. ISBN 978-3-7692-2114-5.
  • 4, William Martindale; Masyarakat Farmasi Royal ti Inggris Raya. Dept. Élmu Farmasi (1993). Ekstraacak Paripurna. Farmasi Pencét. p. 1191. ISBN 978-0-85369-300-0. Oestradiol Hexahydrobenzoate (13039-d) Oestradiol Hexahydrobenzoate (BANM). Estradiol Hexzihydrobcnzoate (rlNNM). Estra-1,3,5 (10) -triene-3,17β-diol l7-cyclohexanecarboxylate. C25H34O3 = 382.5. CAS - 15140-27-9.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk