RAD140 (Testolone) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
Kategori: tags: , , , , ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa RAD140 (Testolone) bubuk (1182367-47-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

RAD140 (Testolone) bubuk teh sanyawa newest di kulawarga selektif modulators reséptor androgén, atanapi sakumaha aranjeunna hadé apal "SARMS". Kauntungan utama na leuwih stéroid anabolik téh nya éta nawarkeun hasil positif sarupa, kalawan bieu wae efek samping pisan. Sanajan eta dibandingkeun SARMS lianna, ieu sanyawa rada unik.

Panjelasan Produk

RAD140 (Testolone) video bubuk


I. Raw RAD140 (Testolone) bubuk Karakter dasar:

ngaran: RAD140 (Testolone) bubuk
CAS: 1182367-47-0
Formula molekular: C20H16CIN5O2
Beurat molekul: 393.826
Ngalembereh Point: 447.57 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk kristalin bodas


II. Atah RAD140 (Testolone) pamakéan bubuk di siklus stéroid

1. Atah RAD140 (Testolone) Ngaran bubuk:

bubuk RAD140 ieu ogé ngaran jadi bubuk Testolone (CAS 1182367-47-0).

2.Raw RAD140 (Testolone) bubuk Dianggo:

dosages nu dianjurkeun of RAD140 / Testolone rupa-rupa ti 20-30mgs per poé, sedengkeun durasi siklus optimal mangrupa 12-14weeks.

3. Dinyana kana bubuk Raw Testolone

Salah sahiji aspék paling pikaresepeun of RAD140, sarta sadaya SARMS sacara umum, nyaeta henteuna efek samping, nyieun eta sababaraha pagelaran safest enhancing ubar (PED) dinten ieu.

4. Atah RAD140 bubuk parentah Salajengna:

Logis, testolone tiasa renden kauntungan luar biasa ka atlet tanpa biaya efek samping nonjol ningali kalawan stéroid androgenic anabolik. Parcicularly, testolone drastis bakal ningkat dina massa otot jeung kakuatan. Akibatna, RAD140 bakal tambahan hébat kana sagala nurun tina siklus, dimana éta bakal masihan sakabéh qualities ieu tanpa efek samping tambahan.

bubuk 5.Raw Testolone (CAS 1182367-47-0):

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

6. RAD140 Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

7.Raw RAD140 bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III. RAD140 (Testolone) HNMR bubuk

AASraw provideds purity 99% Boldenone bubuk atah cypionate mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.


IV. Kumaha mésér bubuk RAD140 (CAS 1182367-47-0); mésér bubuk Testolone ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Beuli bubuk Testolone pikeun bodybuilding: efek tina RAD140 anjeun kudu nyaho! Beuli RAD140 bubuk online: fakta 8 anjeun kudu nyaho !!! Beuli RAD140 (Testolone) bubuk: Naon RAD140 dipaké pikeun?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

1 review pikeun RAD140 (Testolone) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Dan -

    jasa hébat. harga hadé ti Irc.bio atawa tempat lianna Kuring geus kapanggih. Éta tetep anjeun diropéa dina unggal panggung pengiriman barang. jasa pribadi hébat. Nyandak ngan leuwih dua minggu ka anjog. Rad-140 éta ngeunaan USD46 / gram di 10 g minimum urutan size.i hoyong mésér deui dina mangsa nu bakal datang !!!

Tambah review a