Mésér Ethynyl estradiol (57-63-6) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Étisil estradiol (57-63-6)

rating: SKU: 57-63-6. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram tina urutan massa Ethynyl estradiol (57-63-6), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Ethynyl estradiol (57-63-6) pidéo

 

 


 

Éthynyl estradiol (57-63-6) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Éthynyl estradiol
Mésér Ethynyl estradiol (57-63-6) hplc≥98% | AASraw CAS No.: 57-63-6
Formula molekular: C20H24O2
Beurat molekul: 296.4
Standard: CP, EP, USP, IP
neundeun: Garing, poék sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu)
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

 

Étisil estradiol (57-63-6) Description:

Bubuk Ethinyl Estradiol mangrupikeun éstrogén semisintetik. Mékanisme tindakan étilél estradiol nyaéta salaku Étrogén Reséptor Agonis. Éta ngagaduhan potency éstrogénon tinggi nalika dikaluarkeun sacara lisan, sareng sering dianggo salaku komponén estrogén dina kontraséptif oral. Étinil estradiol ngariung kana kompleks reséptor éstrogén sareng lebet kana inti, ngaktipkeun transkripsi DNA tina gén anu kalibet dina réspon sél éstrogén. Agén ieu ogé ngahambat réduktansi 5-alfa dina jaringan epididymal, anu nurunkeun kadar téstostéron sareng tiasa nunda kamajuan kanker prostat. Salaku tambahan kana épék antineoplastic na, étil estradiol ngajaga ngalawan osteoporosis. Dina modél sato, terapi jangka pondok sareng agén ieu parantos kabuktosan nyayogikeun jangka panjang tina kanker payudara, niru épék antitumor kakandungan.

 

rujukan:

  • 1: Archer DF, Thomas MA, Conard J, Merkatz RB, Creasy GW, Roberts K, Plagianos M, Blithe D, Sitruk-Ware R. Dampak dina protéin sensitif épékétik ku dering heunceut kontraseptif 1 taun nganteurkeun Nestorone® jeung étinyl estradiol. Kontrasepsi. 2016 Jan; 93 (1): 58-64. doi: 10.1016 / j.contraception.2015.09.008. Epub 2015 Sep 25. PubMed PMID: 26408374.
  • 2: Lobo Abascal P, Luzar-Stiffler V, Giljanovic S, Howard B, Weiss H, Trussell J. Perbezaan dina ngalaporkeun Indeks Mutiara di Amérika Serikat sareng Éropah: Fokus dina révisi panjang anu dilanjutkeun sareng 91 dinten gabungan. suplemén dosis étinyl estradiol. Eur J Élmu Kaséhatan Reprodept Reprod. 2016 Feb; 21 (1): 88-91. doi: 10.3109 / 13625187.2015.1059416. Epub 2015 Jun 26. PubMed PMID: 26115381.
  • 3: Waellnitz K, Duijkers I, Klipping C, Rautenberg T, Rohde B, Zurth C. A dua-tengah, label terbuka, ulikan acak tina inhibisi ovulasi sareng tilu patch kontrasepsi transdermal, masing-masing ngandung jumlah étinyl estradiol sareng gestodene di séhat, awéwé ngora. J Obstet Gynaecol. 2016 Jan; 36 (1): 106-13. doi: 10.3109 / 01443615.2015.1041882. Epub 2015 Sep 30. PubMed PMID: 26421957.
  • 4: Patel G, King A, Dutta S, Korb S, Wade JR, Foulds P, Sumeray M. Evaluasi efek lemah ngahambat CYP3A atorvastatin sareng etinyl estradiol / norgestimate on lomitapide pharmacokinetics dina mata pelajaran séhat. J klinik Farmakol. 2016 Jan; 56 (1): 47-55. doi: 10.1002 / jcph.581. Epub 2015 Sep 10. PubMed PMID: 26120010.