AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Ethynyl estradiol (57-63-6)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 57-63-6. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram tina urutan massa Ethynyl estradiol (57-63-6), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

kosong

Panjelasan Produk

Ethynyl estradiol (57-63-6) video


Ethynyl estradiol (57-63-6) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Ethynyl estradiol
Mésér Ethynyl estradiol (57-63-6) hplc≥98% | AASraw CAS No.: 57-63-6
Formula molekular: C20H24O2
Beurat molekul: 296.4
Standard: CP, EP, USP, IP
neundeun: Garing, poék sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu)
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Ethynyl estradiol (57-63-6) Description:

Bubuk étinyl Estradiol nyaéta éstrogen semisynthetic. Mékanisme tindakan étinyl estradiol nyaéta salaku Agonist Estrogen Receptor. Éta kabeungkeut estrogenik anu luhur nalika dikaluarkeun sacara oral, sareng sering dianggo salaku komponén estrogenik dina kontrasepsi oral. Étinyl estradiol meungkeut ka kompleks reséptor éstrogén sareng asup kana inti, ngaktifkeun transkripsi DNA gén anu aub dina réspon sélular estrogen. Agén ieu ogé nyegah réduktase 5-alfa dina jaringan epididymal, anu nurunkeun tingkat téstostéron sareng tiasa ngalambatkeun kamajuan kanker prostatic. Salian épék antineoplastik na, étinyl estradiol ngajaga ngalawan osteoporosis. Dina modél sato, terapi jangka pondok sareng agén ieu parantos ditingalikeun masihan panyalindungan jangka panjang ngalawan kanker payudara, nyirupkeun efek antitumor kakandungan.

rujukan:

  • 1: Archer DF, Thomas MA, Conard J, Merkatz RB, Creasy GW, Roberts K, Plagianos M, Blithe D, Sitruk-Ware R. Dampak dina protéin sensitif épékétik ku dering heunceut kontraseptif 1 taun nganteurkeun Nestorone® jeung étinyl estradiol. Kontrasepsi. 2016 Jan; 93 (1): 58-64. doi: 10.1016 / j.contraception.2015.09.008. Epub 2015 Sep 25. PubMed PMID: 26408374.
  • 2: Lobo Abascal P, Luzar-Stiffler V, Giljanovic S, Howard B, Weiss H, Trussell J. Perbezaan dina ngalaporkeun Indeks Mutiara di Amérika Serikat sareng Éropah: Fokus dina révisi panjang anu dilanjutkeun sareng 91 dinten gabungan. suplemén dosis étinyl estradiol. Eur J Élmu Kaséhatan Reprodept Reprod. 2016 Feb; 21 (1): 88-91. doi: 10.3109 / 13625187.2015.1059416. Epub 2015 Jun 26. PubMed PMID: 26115381.
  • 3: Waellnitz K, Duijkers I, Klipping C, Rautenberg T, Rohde B, Zurth C. A dua-tengah, label terbuka, ulikan acak tina inhibisi ovulasi sareng tilu patch kontrasepsi transdermal, masing-masing ngandung jumlah étinyl estradiol sareng gestodene di séhat, awéwé ngora. J Obstet Gynaecol. 2016 Jan; 36 (1): 106-13. doi: 10.3109 / 01443615.2015.1041882. Epub 2015 Sep 30. PubMed PMID: 26421957.
  • 4: Patel G, King A, Dutta S, Korb S, Wade JR, Foulds P, Sumeray M. Evaluasi efek lemah ngahambat CYP3A atorvastatin sareng etinyl estradiol / norgestimate on lomitapide pharmacokinetics dina mata pelajaran séhat. J klinik Farmakol. 2016 Jan; 56 (1): 47-55. doi: 10.1002 / jcph.581. Epub 2015 Sep 10. PubMed PMID: 26120010.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 98% Raloxifene bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

Aas atah nyadiakeun purity 98% Raloxifene bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Raloxifene Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk