Bubuk Regorafenib (755037-03-7) - Pabrikan Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Regorafenib

rating: Kategori:

Bubuk Regorafenib mangrupikeun sambetan multi-kinase lisan anu nargétkeun angiogenik, stromal sareng reséptor onkogenik tirosin kinase (RTK). Bubuk Regorafenib nunjukkeun kagiatan anti-angiogenik kusabab pancegahan VEGFR2-TIE2 tirosin kinase inhibisi dobel na.

Panjelasan Produk

Ciri Dasar

Ngaran Produk Bubuk Regorafenib
CAS Jumlah 755037-03-7
Formula molekular C21H15ClF4N4O3
rumus Beurat 482.8
sinonim Bubuk Regorafenib;

755037-03-7;

BAY 73-4506;

Stivarga;

4-(4-(3-(4-Chloro-3-(trifluoromethyl)phenyl)ureido)-3-fluorophenoxy)-N-methylpicolinamide.

katingalian Bodas dugi ka bubuk bodas
Gudang jeung nanganan Simpen dina suhu kamar, simpen dina tempat anu tiis, garing, jauh tina sinar panonpoé langsung.

 

Regorafenib Bubuk Pedaran

Bubuk Regorafenib mangrupikeun sambetan multi-kinase lisan anu nargétkeun angiogenik, stromal sareng reséptor onkogenik tirosin kinase (RTK). Bubuk Regorafenib nunjukkeun kagiatan anti-angiogenik kusabab pancegahan VEGFR2-TIE2 tirosin kinase inhibisi dobel na. Kusabab 2009 éta diulik salaku pilihan pangobatan poténsial dina sababaraha jinis tumor. Ku 2015 éta ngagaduhan dua persetujuan AS pikeun kanker maju.

Bubuk Regorafenib mangrupikeun terapi anu ditujukeun anu nargétkeun sareng ngariung kana reséptor tirosin kinase sareng ngahambat reséptor faktor pertumbuhan épermermal (EGFR) sareng faktor pertumbuhan endothelial vaskular (VEGF), reséptor dina sél. Ku mengikat reséptor ieu bubuk bubuk regorafenib ngahalangan jalur penting anu ngamajukeun babagian sél.

 

Mékanisme Peta Regorafenib Aksi

Bubuk Regorafenib mangrupikeun sambetan molekul alit sababaraha kinase anu kabeungkeut mémbran sareng intrasélular anu kalibet dina fungsi sélular normal sareng dina prosés patologis sapertos oncogenesis, angiogenesis tumor, sareng pangropéa lingkungan mikro tumor. Dina uji biokimia in vitro atanapi sélulér, bubuk regorafenib atanapi metabolit aktif manusa utama na M-2 sareng M-5 ngahambat kagiatan RET, VEGFR1, VEGFR2, VEGFR3, KIT, PDGFR-alpha, PDGFR-beta, FGFR1, FGFR2, TIE2 , DDR2, TrkA, Ef2A, RAF-1, BRAF, BRAFV600E, SAPK2, PTK5, sareng Abl dina konsentrasi bubuk regorafenib anu parantos kahontal sacara klinis. Dina modél in vivo, bubuk regorafenib nunjukkeun kagiatan anti-angiogenik dina modél tumor beurit, sareng hambatan tumuh tumor ogé kagiatan anti-metastatik dina sababaraha modél xenograft beurit kalebet sababaraha pikeun karsinoma kolorektal manusa.

 

Aplikasi Bubuk Regorafenib

Bubuk Regorafenib mangrupikeun ubar kanker anu ditujukeun. Anjeun panginten tiasa nambihan salaku pangobatan pikeun:

▪ Kanker stromal peujit Gastro (GIST) - jinis sarcoma jaringan lemes tina burih atanapi peujit;

▪ Kanker maju anu dimimitian dina ati (kanker ati primér).

 

Pangaruh Sisi Bubuk Regorafenib & Peringatan

Kami henteu ngadaptarkeun sadaya efek samping. Kacida teu dipikaresep anjeun bakal ngagaduhan sadayana épék sampingan ieu, tapi anjeun panginten tiasa gaduh sawatara di antarana dina waktos anu sami.

Sakumaha sering sareng kumaha parna efek sampingna tiasa bénten-bénten ti jalma ka jalma. Éta ogé gumantung kana naon anu anjeun alami. Salaku conto, efek samping anjeun tiasa langkung parah upami anjeun ogé ngagaduhan ubar atanapi radioterapi sanés.

 

efek samping umum

▪ Ngaronjat résiko kaserang inféksi

▪ Napas sareng katingali pucet

▪ Ngabebela, permén karét perdarahan atanapi irung

▪ Capé sareng kalemahan (kacapean)

▪ Nyeri, beureuman sareng mesék dina palem sareng dampal suku

▪ Kaleungitan napsu sareng leungitna beurat

▪ Birit

▪ Parobihan sora

▪ Parobihan sora

▪ Sungut sungut sareng maag

▪ Parobihan kulit

▪ Ngaraos atanapi keur gering

▪ Tingkat bilirubin tingkat luhur

▪ Suhu tinggi (muriang)

 

rujukan

[1] "Bayer ngumumkeun Data Anyar ngeunaan Portopolio Onkologi Anu Dipasihkeun dina Kongrés ECCO-ESMO 2009". Disalin 2009-09-19.

[2] "Dana kanker pikeun ngubaran ngan ukur hiji ubar, bubuk Regorafenib". BBC. 22 Mei 2015. Dicandak deui 7 Juni 2015.

[3] Produk Obat Disatujuan FDA: tablet oral STIVARGA (bubuk regorafenib)

[4] Kim J, Ulu A, Wan D, Yang J, Hammock BD, Weiss RH (Mei 2016). "Tambihan DHA Synergistically Ningkatkeun Khasiat bubuk Regorafenib pikeun Terapi Kanker Ginjal". Terapi Kanker Molekul. 15 (5): 890-8.

[5] Hotta K, Ueyama J, Tatsumi Y, Tsukiyama I, Sugiura Y, Saito H, Matsuura K, Hasegawa T: Kurangna Kontribusi Protéin anu pakait sareng résistansi Multidrug sareng Polipéptidida ngangkut Anion organik ka Farmakokinetik bubuk Regorafenib, hiji Novel Penghambat Multi-Kinase, dina Beurit. Antikanker Res. 2015 Sep; 35 (9): 4681-9.