6-Dehydronandrolone bubuk asetat (2590-41-2) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

6-Dehydronandrolone bubuk asetat (2590-41-2)

rating: SKU: 2590-41-2. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 6-Dehydronandrolone acetate Powder (2590-41-2), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

 

6-Dehydronandrolone acétate Powder (2590-41-2) video

 

 


 

6-Dehydronandrolone bubuk asetat (2590-41-2) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:6-Dehydronandrolone asétat
CAS No.: 2590-41-2
Formula molekular: C20H26O3
Beurat molekul: 314.42
sinonim: Dehydronandrolon (2590-41-2)
neundeun: Garing, poék · sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

6-Dehydronandrolone bubuk asetat (2590-41-2) Description:

Dehidononololone asétat; Cas: 2590-41-2 produk sareng CAS: 2590-41-2 aya hubunganana sareng Tarantaraan. Hal ieu ogé disebat nami sanés sapertos Dehydronandrolon acetate; 17b-Acetyloxy-estra-4,6-diene-3-hiji. Sanyawa ieu umumna dianggo pikeun Quality Control (QC), Quality Assurance (QA) nalika produksi komérsial Pertengahan sareng formulasi-hubungan anu aya. Sumawona Dehydronandrolon acetate ogé dipaké dina prosés nyontoan aplikasi Narkoba Baru (ANDA) pikeun nyepetkeun FDA sareng karacunan nalikan formulasi narkoba masing-masing.

 

rujukan: