Bubuk Rivaroxaban (366789-02-8) hplc≥98% | Régas AASraw R&D
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Rivaroxaban

rating: SKU: 366789-02-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Rivaroxaban (366789-02-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

video bubuk Rivaroxaban

 

 


 

bubuk Rivaroxaban Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Rivaroxaban
CAS: 366789-02-8
Formula Molekul: C19H18ClN3O5S
Beurat molekul: 435.88
Ngalembereh Point: 228-229 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: Bodas jeung bubuk yellowish

 


 

pamakéan Bubuk Rivaroxaban

 

nami

Rivaroxaba, Xarelto.

 

pamakéan Bubuk Rivaroxaban

bubuk Rivaroxaban mangrupa anticoagulant sarta mimiti oral aktif faktor langsung XA inhibitor. Teu kawas warfarin, ngawaskeun lab rutin tina INR teu perlu. Najan kitu taya ubar keur nawarkeun racun sadia dina acara anu getihan utama. Mung 10 tablet mg bisa dicokot tanpa hal kana dahareun. The 15 mg jeung 20 mg tablet kudu dilaksanakeun kalawan dahareun.

Pangaruh ngarugikeun paling serius ieu ngaluarkeun getih, kaasup perdarahan internal parna. bubuk Rivaroxaban ieu pakait sareng ongkos handap acara perdarahan serius tur fatal ti warfarin tapi pakait sareng ongkos luhur ngaluarkeun getih dina saluran cerna. Kiwari can aya ubar keur nawarkeun racun for bubuk Rivaroxaban (kawas warfarin, tina peta nu bisa malikkeun kalawan vitamin K atawa konsentrasi kompléks protrombin), hartina perdarahan serius meureun hésé pikeun ngatur.

Dina Oktober 2014, Portola farmasi réngsé Phase I jeung II percobaan klinis pikeun andexanet Alfa salaku ubar keur nawarkeun racun pikeun sambetan Factor XA kalawan sababaraha épék ngarugikeun, sarta dimimitian Phase percobaan III. Andexanet Alfa ieu dipiharep bisa disatujuan dina 2016. Salaku of 2017, sanyawa geus acan bisa disatujuan ku Administrasi Pangan sarta Narkoba AS.

Salaku of 2015, assessments pos-marketing némbongkeun karacunan ati, sarta studi salajengna anu diperlukeun pikeun ngitung resiko. tamba ieu contraindicated di urang mibanda kasakit ati signifikan jeung panyakit ginjal tungtung-panggung, dina saha tamba teu trialed.

bubuk Rivaroxaban boga peringatan boxed sangkan jelas yen urang maké narkoba teu kudu ngaeureunkeun dinya méméh ngawangkong kalayan perawatan kaséhatan maranéhanana profésional, sabab bisa ningkatkeun resiko stroke.

Dina 2015, bubuk Rivaroxaban nyatakeun jumlah kasus anu paling dilaporkeun tina cilaka serius diantara ubar anu diawaskeun sacara rutin kana Sistem Laporan Pelanggaran Acara Adat (AERS).

Rivaroxaba mimitina dikembangkeun ku Bayer., Éta nunjukkeun pikeun nyegah kajadian thromboembolic véna (VTE) di pasién anu ngalaman total penggantian pinggul sareng total operasi ngagantian dengkul; pencegahan stroke sareng embolisme sistemik dina penderita fibrilasi atrium nonvalvular; perlakuan trombosis véna jero (DVT) sareng embolisme pulmonal (PE); pikeun ngirangan résiko DVT kumat sareng / atanapi PE. Kusabab kurangna studi kaamanan, henteu disarankeun pikeun dianggo pikeun anu sahandapeun 18 taun. Kagunaanna ogé henteu disarankeun pikeun anu ngaruksak ginjal parah (<30ml / mnt).

bubuk Rivaroxaban mangrupa anticoagulant sarta mimiti oral aktif faktor langsung XA inhibitor. Teu kawas warfarin, ngawaskeun lab rutin tina INR teu perlu. Najan kitu taya ubar keur nawarkeun racun sadia dina acara anu getihan utama. Mung 10 tablet mg bisa dicokot tanpa hal kana dahareun. The 15 mg jeung 20 mg tablet kudu dilaksanakeun kalawan dahareun. FDA disatujuan on July 1, 2011.

 

Dinyana kana bubuk Rivaroxaba

Paling ilahar dilaporkeun sisi-épék geus ngaluarkeun getih, kaasup bleedingf internal parna Anjeun ngalaman sagala gejala ieu atawa pamadegan didaptarkeun dina bagian PERHATOSAN penting, nelepon dokter Anjeun geura:

  • perdarahan menstruasi beurat
  • ngaluarkeun getih ti gusi Anjeun
  • sering nosebleeds
  • batuk nepi atawa utah getih atawa bahan anu Sigana mah grounds kopi
  • katurunan, hideung, atawa stools tarry
  • pink, atawa cikiih coklat
  • kalemahan
  • tiredness
  • rieut
  • pusing atawa fainting
  • visi kabur
  • nyeri dina panangan atanapi leg
  • baruntus
  • hives
  • itching
  • eungap atawa neureuy
  • nyeri atanapi bareuh dina situs tatu

 

parentah salajengna

bubuk Rivaroxaban mangrupakeun nembe ngembangkeun anticoagulant lisan jeung Factor langsung XA inhibitor nu dipaké dina pencegahan stroke sarta embolism venous di penderita fibrillation kronis atrium, kitu ogé pengobatan sarta pencegahan thromboses venous jero tur embolism pulmonal. bubuk Rivaroxaban geus pakait sareng laju low tina pagunungan énzim sérum salila pengobatan sarta kalawan instansi langka tatu haté klinis katempo kalayan jaundice.

varoxaban dituduhkeun pikeun pencegahan kajadian tromboembolic véna (VTE) di pasién anu ngalaman total penggantian pinggul sareng total operasi ngagantian dengkul; pencegahan stroke sareng embolisme sistemik dina penderita fibrilasi atrium nonvalvular; perlakuan trombosis véna jero (DVT) sareng embolisme pulmonal (PE); pikeun ngirangan résiko DVT kumat sareng / atanapi PE. Kusabab kurangna studi kaamanan, éta henteu disarankeun pikeun dianggo pikeun anu sahandapeun 18 taun. Kagunaanna ogé henteu disarankeun pikeun anu ngaruksak ginjal parah (<30ml / mnt).

 

Rivaroxaban Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Marketing Rivaroxaban

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Rivaroxaban ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.