Beuli bromide bubuk Rocuronium (119302-91-9) HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Rocuronium Bromide

rating: SKU: 119302-91-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis sareng kamampuan produksi tina gram dugi ka urutan maséat bubuk Rocuronium Bromide (119302-91-9), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

AASraw nyadiakeun purity teu kurang ti 99% bromide bubuk Rocuronium(CAS 119302-91-9) dipaké pikeun binaragawan atanapi laboratorium bawah tanah pikeun… Kami Rocuronium bromide bubuk pemasok, bubuk Rocuronium bromide dijual, ..

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

 

Rocuronium bromide bubuk video

 

 


 

Rocuronium Bromide bubuk Karakter dasar

 

ngaran: bromide bubuk Rocuronium
CAS: 119302-91-9
purity: ≥99% (HPLC)
Formula Molekul: C32H53BrN2O4
Beurat molekul: 609.68
EINECS: 1308068-626-2
sinonim: ROCURONIUM BROMIDE;[3-hydroxy-10,13-dimethyl-2-morpholin-4-yl-16-(1-prop-2-enyl-2,3,4,5-tetrahydropyrrol-1-yl)-2,3,4,5,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-tetradecahydro-1h-cyclopenta[a]phenanthren-17-yl] acetate bromide;ROCURONIUN BROMIDE;1-[(2b,3a,5a,16b,17b)-17-(Acetyloxy)-3-hydroxy-2-(4-morpholinyl)androstan-16-yl]-1-(2-propenyl)pyrrolidinium Bromide;Esmeron;Org-9426;Zemuron;Rocuronium Bromide/1-[17B-(acetyloxy)-3a-hydroxy2B-(4-morpholinyl)-5a-androstan-16B-yl]-1-(2-propenyl)pyrrolidinium bromide
Ngalembereh Point: 162-164 ° C
alfa: D20 + 18.7 ° (c = 1.03 di CHCl3)
Temp neundeun: -20 ° C
DMSO Kaleyuran: Leyur dina cai, étanol, DMSO, chloroform, métanol.
warna: Bodas jeung bubuk bodas kaluar

 


 

Langkung Rincian Dina Rocuronium Bromide Bubuk Pitulung Anjeun uninga

 

nami

Rocuronium Bromide Bubuk

 

Naon pamakéan Rocuronium Bromide Bubuk

Rocuronium Bromide Bubuk nyaéta bodas kana bubuk kaluar-bodas salaku hiji adjunct mun anesthesia umum pikeun mempermudah duanana runtuyan gancang sarta rutin tracheal intubation, sarta nyadiakeun rélaxasi otot rangka nalika bedah atawa dosage ventilation.The mékanis of Rocuronium Bromide Bubuk kudu individualized dina unggal sabar. Metoda anesthesia sedengkeun durasi ekspektasi dioperasi, metoda ngaberean ubar keur nengtremkeun sedengkeun durasi ekspektasi ventilasi mékanis, interaksi mungkin kalawan produk ubar lianna nu diadministrasi concomitantly, sarta kondisi sabar kudu dibawa kana akun nalika nangtukeun dosis .The pamakéan téknik ngawaskeun neuromuscular luyu disarankeun pikeun evaluasi block neuromuscular na anesthetics recovery.Inhalational do potentiate nu neuromuscular balukar Rocuronium Bromide Bubuk .This potentiation blocking kumaha oge, janten relevan klinis dina kursus anesthesia, nalika ajen volatile geus ngahontal kadarna jaringan diperlukeun pikeun interaksi ieu. Akibatna, pangaluyuan kalawan Rocuronium Bromide Bubuk kudu dilakukeun ku administering dosis pangropéa leutik dina interval kirang sering atawa ku cara make ongkos infusion handap Rocuronium Bromide Bubuk salila prosedur lila langgeng (leuwih panjang batan 1 jam) di handapeun anesthesia inhalational (tingali bagian 4.5). Dina penderita sawawa dina saran dosage handap bisa ngawula ka salaku guideline umum pikeun tracheal intubation jeung rélaxasi otot pikeun pondok mun prosedur bedah langgeng panjang jeung pamakéan dina Unit perawatan intensif.

 

Kumaha anjeun nyandak Rocuronium Bromide Bubuk

  • Sawawa: Mimitina, 0.45 dugi 0.6 mg / kg IV. Dosis langkung luhur 1 mg / kg tiasa dianggo pikeun intubasi nalika induksi sekuen gancang tina anesthesia. Pangropéa: 150 mcg / kg ku inj (tiasa ngirangan janten 75-100 mcg / kg upami dianggo bius inhalational) atanapi ku infus dina laju 300-600 mcg / kg / jam sareng dina bius inhalational laju infus dibasajankeun 0.3- 0.4 mg / kg / jam. Ngawaskeun kontinyu tina blok neuromuskular penting kusabab sarat laju infus bénten-bénten ti pasién ka pasién sareng metode anestesi anu dianggo.
  • Budak: Orok sareng murangkalih> 1 mth: Mimitina, 600 mcg / kg ku inj. Pangropéa: 150 mcg / kg ku inj atanapi ku infus dina laju 300-600 mcg / kg / jam, dosis pangropéa tiasa diperyogikeun langkung sering tibatan pasién sawawa. Aya data anu teu cekap pikeun ngadukung rekomendasi dosis pikeun panggunaan Bubuk Rocuronium Bromide dina murangkalih anu nembé lahir (0-1 sasih). Pangalaman sareng Bubur Rocuronium Bromide dina induksi sekuen gancang di penderita murangkalih diwatesan. Bubuk Rocuronium Bromide kituna henteu disarankeun pikeun mempermudah kaayaan intubasi trakea salami induksi sekuen gancang di pasién murangkalih.
  • Hamil: Dina penderita ngalaman bagian Caesarean, éta Disarankeun ukur ngagunakeun dosis 0.6 mg Rocuronium Bromide Bubuk per kg beurat awak, saprak hiji 1.0 mg / dosis kg teu acan ditalungtik dina grup sabar ieu.
  • Manula: ngurangan dosis pangropéa: 75-100 mcg / kg, sarta laju infusion nu dianjurkeun nyaéta 0.3-0.4 mg / kg / h (tingali ogé infusion Kontinyu).
  • impairment renal: Dina awalna, 600 mcg / kg ku inj. Pangropéa: 75-100 mcg / kg, sarta laju infusion nu dianjurkeun nyaéta 0.3-0.4 mg / kg / h (tingali ogé infusion Kontinyu).
  • impairment hépatik: atawa kasakit ngaliwatan biliary tract: Dina awalna, 600 mcg / kg ku inj. Pangropéa: 75-100 mcg / kg, sarta laju infusion nu dianjurkeun nyaéta 0.3-0.4 mg / kg / h (tingali ogé infusion Kontinyu).
  • Kaleuwihan beurat tur obese: Lamun dipaké dina penderita kaleuwihan beurat atawa obese (diartikeun penderita ku beurat awak 30% atawa leuwih luhur beurat awak idéal) dosis kudu ngurangan nyokot kana akun beurat awak idéal.

 

Dinyana Dina Rocuronium Bromide Bubuk

Rocuronium Bromide Bubuk kudu dikaluarkeun ukur ku hiji staf ngalaman wawuh jeung pamakéan agén meungpeuk neuromuscular. fasilitas nyukupan sarta staf pikeun endotracheal intubation jeung ventilasi jieunan kudu sadia pikeun pamakéan saharita.

Kusabab Rocuronium Bromide Bubuk ngabalukarkeun paralisis tina otot engapan, rojongan ventilatory anu diparentahkeun pikeun penderita diperlakukeun kalayan produk ubar ieu dugi réspirasi spontan nyukupan keur dipugar. Salaku kalayan sagala agén meungpeuk neuromuscular, Kadé antisipasi kasusah intubation, utamana nalika dipaké salaku bagian tina téhnik runtuyan induksi gancang.

Salaku kalawan agén meungpeuk neuromuscular sejen, residual blokade neuromuscular geus dilaporkeun pikeun Rocuronium Bromide Bubuk. Guna nyegah komplikasi hasilna tina blokade neuromuscular residual, éta Disarankeun extubate ngan sanggeus sabar geus pulih sahingga ti blok neuromuscular. faktor sejenna nu bisa ngakibatkeun blokade neuromuscular residual sanggeus extubation dina fase pos-operative (kayaning interaksi ubar atawa kaayaan sabar) kedah ogé dianggap. Mun teu dipaké salaku bagian tina praktek klinis baku, ngagunakeun agén ngabalikeun (kayaning sugammadex atanapi acetylcholinesterase sambetan) kudu dianggap, utamana dina pamadegan kasus dimana residual neuromuscular blokade téh leuwih gampang lumangsung.

Réaksi Anaphylactic bisa lumangsung di handap administrasi agén meungpeuk neuromuscular. Kawaspadaan pikeun nyampurkeun réaksi kitu kedah salawasna dicokot. Utamana dina hal réaksi anaphylactic saméméhna mun neuromuscular agén blocking, precautions husus kudu dilaksanakeun saprak alérgi cross-réaktivitas ka agén blocking neuromuscular geus dilaporkeun.

Rocuronium Bromide Bubuk bisa nambahan kadar haté.

Sacara umum, di handap pamakéan istilah panjang agén meungpeuk neuromuscular di ICU, paralisis berkepanjangan jeung / atawa lemah otot rangka geus nyatet. Dina raraga mantuan preclude mungkin prolongation tina blok neuromuscular jeung / atawa overdosage eta niatna Dianjurkeun yén transmisi neuromuscular geus diawaskeun sakuliah pamakéan neuromuscular blocking agén. Sajaba ti éta, penderita kedah nampi analgesia na ngaberean ubar keur nengtremkeun nyukupan. Saterusna, agén blocking neuromuscular kudu titrated kana pangaruh dina penderita individu ku atawa dina pengawasan clinicians ngalaman anu akrab jeung lampah maranéhanana sarta kalawan téhnik ngawaskeun neuromuscular luyu.

Myopathy sanggeus administrasi istilah panjang agén séjén non-depolarising neuromuscular blocking di ICU dina kombinasi kalayan terapi corticosteroid geus dilaporkeun rutin. Kituna, pikeun penderita narima duanana neuromuscular blocking agén jeung corticosteroids, periode pamakéan tina neuromuscular blocking agén kudu dugi saloba mungkin.

Mun suxamethonium dipaké pikeun intubation, administrasi Rocuronium Bromide Bubuk kudu ditunda dugi sabar geus klinis pulih tina blok neuromuscular ngainduksi ku suxamethonium.

 

Rocuronium Bromide Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Marketing Rocuronium Bromide Bubuk

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér Rocuronium bromide bubuk ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.