Pangalusna Sex Enhancing Hormon bubuk pabrik pabrik
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

AASraw nyadiakeun rupa Sex Enhancing Hormon bubuk jeung suplai stabil, urang tiasa ngilikan raws stéroid anabolik ka sakuliah dunya, hususna keur AS, Éropa, layanan remail jalan ogé sarta éta jenis pangiriman domestik, pisan aman. Salaku tambahan, pesenan bulk tiasa dirojong ku harga anu paling kompetitif.

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Tadalafil

Mésér Sex Enhancing Hormon Powder

Sex enhancing hormon inclueds produk alam jeung sanyawa kimia. Dina parusahaan urang, urang ngan saukur ngawanohkeun sababaraha bahan baku produk ilahar katempo di pasar.

Téstostéron nyaéta hormon stéroid anu lumangsung sacara alami dina awak manusa. Hormon téstostéron dipikabutuh pikeun pangwangunan fisiologis awak lalaki sareng ngagaduhan sababaraha fungsi anu sanés, anu nyababkeun panggunaanana salaku stéroid anabolik ku binaragawan sareng atlit.

( 2 15 7 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

Tingkat éstrogén awéwé, progesteron, sareng téstostéron sacara alami turun ku umur, utamina nalika sareng saatos ménopause. Pendakan cara ngajaga kelamin anjeun tetep luhur, bahkan kadar hormon anjeun turun. Sareng, pikeun sababaraha urang lalaki, babarengan sareng umur naék, drive séks turun. Sareng, khususna, sababaraha lalaki anu ngagaduhan masalah disfungsi erectile. Pikeun ngagunakeun ubar-ubaran pikeun nambihkeun séks anu leres, bantosan aranjeunna pikeun ngararasakeun kahirupan, atanapi kahirupan séks anu langkung saé.

disfungsi Erectile (peluh) nyaéta henteu mampuh pikeun meunang sarta tetep hiji teguh cacakan cukup keur sex.

Ngagaduhan gangguan degdegan ti jaman ka jaman teu kedah janten hariwang. Upami disfungsi erectile mangrupikeun masalah anu tetep, nanging, éta tiasa nyababkeun setrés, mangaruhan kayakinan diri anjeun sareng nyumbang kana masalah hubungan. Masalah ngagaduhan atanapi ngajaga cacakan ogé tiasa janten tanda kaayaan kasihatan anu mendakan anu peryogi dirawat sareng faktor résiko panyakit jantung.

Ngaronjatna pamakéan téstostéron exogenous nyababkeun Kongrés medarkeun Anabolic Stéroid Act of 1990 nu ngaidentifikasi stéroid anabolik salaku kelas ubar sorangan sarta kaasup kana daptar zat dikawasa.

( 6 3 11 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

anggapanana

Perlakuan gumantung kana cukang lantaranana.

Latihan, latihan utamana aérobik salila midlife téh mujarab pikeun ngahulag ED; latihan sakumaha perlakuan anu sahandapeun panalungtikan. Pikeun perokok bako, gencatan patempuran hasilna dina pamutahiran signifikan.

Lisan pharmacotherapy na cacakan vakum Alat anu perlakuan mimitina-garis, dituturkeun ku injections obat kana sirit, sarta implants penile.

nginum obat

The PDE5 sambetan sildenafil (Viagra), vardenafil (Levitra) jeung tadalafil (Cialis) mangrupakeun ubar resép nu dicokot oral.

A krim ngagabungkeun alprostadil jeung DDAIP permeation enhancer geus disatujuan di Kanada salaku perlakuan garis kahiji pikeun disfungsi erectile.

Salah sahiji pangobatan di handap meureun nyuntik kana sirit: papaverine, phentolamine, sarta prostaglandin E1.

Sildenafil / Sildenafil Citrate (viagra) nyaeta perlakuan umum pikeun ED. Eta mantuan anjeun meunang teuas lamun waktu éta téh ka katuhu. Anjeun teu kudu indit ti 6 ka tengah wengi ngan ku cara nyokot eta.

Tadalafil / Cialis loba ubar kelamin mujarab pikeun efektivitas gancang, kirang dosage, langgeng waktu panjang.

Gigireun eta, anu Dapoxetine HCl dipercaya pikeun mantuan jalu keur panungtungan waktu panjang salila pangabisa seksual, nalika dicampurkeun pamakéan kalawan cialis atanapi viagra.

Sanggeus nyokot tablet tunggal, sababaraha bahan aktif tina CIALIS tetep dina awak anjeun leuwih ti 2 poé. Bahan aktif tiasa tetep deui lamun manggihan masalah ginjal Anjeun atawa haté, atawa anjeun nyokot pangobatan tangtu lianna.

Tiasa obat lianna mangaruhan CIALIS?

Ngabejaan panyadia Podomoro anjeun ngeunaan sagala obat nu nyandak, utamana:

  1. ubar disebut "nitrat" ​​anu sering diresepkeun pikeun nyeri dada
  2. obat disebut guanylate stimulators siklase dipaké pikeun ngubaran pulmonal hipertensi artéri jeung hipertensi kronis-thromboembolic
  3. alfa-blocker mindeng prescribed pikeun masalah prostat
  4. pangobatan tekanan getih
  5. obat keur HIV atawa sababaraha rupa pangobatan antifungal lisan
  6. sababaraha rupa antibiotik kayaning clarithromycin, telithromycin, erythromycin (sababaraha ngaran merk aya, mangga ngahubungan panyadia Podomoro Anjeun pikeun nangtukeun lamun keur nyokot ubar ieu)
  7. obat séjén atawa perlakuan pikeun disfungsi erectile (ED)
  8. CIALIS ogé dipasarkan sakumaha ADCIRCA keur pengobatan pulmonal hipertensi artéri. Ulah nyandak duanana CIALIS na ADCIRCA. Ulah nyandak citrate sildenafil kalawan CIALIS.
Ngaronjatkeun hormon téstostéron ngaliwatan suntikan téstostéron ngabantosan ngatur komposisi beurat kalayan ngirangan eusi gajih dina awak. injections téstostéron mastikeun yén beurat massana utamana lean otot jeung teu gajih awak. Ieu ngabantuan atlit jeung bodybuilders sabab meakeun jumlah badag kalori lajeng kaduruk aranjeunna ogé, tapi teu ngalaman leungitna otot tapi rada leungitna gajih.

( 9 17 6 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna
AASraw tiasa ngilikan raws stéroid murni kalayan shipment.Welcome aman ngahubungan kami geura-giru!