Mésér pabrik pabrik légal Premium Spermidine Powder
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Pedaran Bubuk Spermidine

Bubuk Spermidine mangrupikeun sanyawa anu matak sareng éta miheulaan tina spérma. seueur katuangan ngandung spéridin, sapertos supa, kécap, kacang, sareng khusus kuman gandum. Spermidine aya dina sadaya pepelakan sareng sasatoan sareng ampir unggal sél awak anjeun. Dina awak urang, éta tiasa sumping tina kadaharan anu dicerna-disintésis dina usus mikrobiom atanapi disintésis dina sél. Bubuk Serpididine ngagaduhan peranan anu épéktip dina organisme, sapertos manusa bahkan tutuwuhan. Salah sahiji fungsi spermidine panggedéna sareng paling jero, ti mana fungsi sanésna mangrupikeun kamampuan pikeun ngatasi sepuh sareng ngamajukeun autofagy.

Mékanisme Peta Spermidine

Spermidine mangrupikeun poliamin alifatik. Spermidine synthase (SPDS) ngatalisan formasi na tina putrescine. Éta mangrupikeun miheulaan tina polyamines sanés, sapertos spérma sareng isomer strukturalna, spérma panas.

Spermidine mangrupikeun agén umur panjang dina mamalia kusabab sababaraha mékanisme tindakan, sareng mékanisme ieu nembé ngartos. Autofagy mangrupikeun mékanisme utami dina tingkat molekul, tapi buktos pikeun mékanisme anu sanés parantos dipendakan, kalebet pangurangan peradangan, metabolisme lipid, sareng pangaturan pertumbuhan sél, panyebaran, sareng pati.

Benifit bubuk Spermidine

Spermidine penting pisan dina prosés pembaharuan sél. Nalika sél lami maot, sél sanésna tiasa nga-kanibalisasi aranjeunna sareng nganggo molekul ngawangun sél énggal. Nalika urang umurna, tingkat alami spéridin dina awak urang bakal turun, sahingga ngirangan kamampuan sél pikeun memperbaharui sareng ngalereskeun dirina nyalira.

Spermidine ogé kabuktosan pikeun ngirangan résiko sababaraha jinis kanker, sareng upami dicandak jangka panjang, tiasa manjangkeun umur. Sareng tiasa ningkatkeun panyalindungan vaksin pikeun sepuh.

Sareng spermidine maénkeun peran konci pikeun ngajaga poténsi mémbran sél sareng ngendalikeun pH intrasélular sareng volume. Panilitian ogé nunjukkeun yén éta tiasa ngirangan résiko panyakit kardiovaskular sareng ningkatkeun kognisi. Spermidine gaduh pangaruh neuroprotective kana karusakan neuronal disababkeun ku peradangan, iskemia sareng setrés oksidatif.

Pangaruh Bubuk Spermidine

Kusabab sababaraha mékanisme aksi, spermidine mangrupikeun agén umur panjang pikeun mamalia, kalebet pangurangan peradangan, metabolisme lipid, sareng pangaturan tumuh sél, sumebarna, sareng maot. Spermidine tiasa nyegah fibrosis ati sareng karsinoma hépatokellular anu mangrupikeun panyabab kanker haté anu paling umum. Ieu ilahar dipaké dina suplemén anu, nalika dicandak, rutin, tiasa gaduh pangaruh anu signifikan dina umur panjang.

Spermidine trihydrochloride Bubuk Pedaran

Bubuk Spermidine trihydrochloride ogé mangrupakeun poliamin anu ngahambat neuronal nitric oxide synthase (nNOS) sareng ngabeungkeut sareng ngagentos DNA. Éta tiasa dianggo pikeun nyucikeun protéin beungkeutan DNA. Salaku tambahan, spermidine ngarangsang aktivitas T4 polynucleotide kinase. Éta kalebet kana kamekaran, pamekaran, sareng réspon setrés dina pepelakan.

Mékanisme Peta Spermidine trihydrochloride of Action

Spermidine trihydrochloride mangrupikeun poliamin alami anu dihasilkeun tina putrescine sareng decarboxylated S-adenosylmethionine (dcSAM) ku spermidine synthase, mangrupikeun inducer autophagy novél sareng négatip modulasi N-methyl-d-aspartate (NMDA).

Ngiket kana situs modulasi poliamin tina reséptor NMDA sareng parantos didadarkeun salaku agonis dumasarkeun kamampuanna pikeun ningkatkeun beungkeutan [3H] -MK801.

Aplikasi Bubuk Spermidine trihydrochloride

Spermidine trihydrochloride parantos dianggo dina opat karakterisasi spéktroskopi infra red (FTIR) sareng dina ukuran poténsial zéta.

Spermidine hydrochloride kapanggih sacara lega di alam sareng penting pikeun tumuh jaringan; Ieu sering dianggo salaku alat dina panilitian biokimia; Spermidine hydrochloride mangrupikeun sanyawa poliamin, C7H22Cl3N3, aya dina ribosom sareng jaringan hirup sareng ngagaduhan sababaraha fungsi metabolisme dina organisme.

Pangaruh Spermidine trihydrochloride Bubuk

Bubuk Spermidine trihydrochloride nyaéta ngahambat neuronal nitric oxide synthase (nNOS). Éta ngabeungkeut sareng ngagentos DNA; Bubuk Spermidine trihydrochloride bisa dipaké pikeun nyucikeun protéinna beungkeutan DNA sareng timulate aktivitas kinase polinukleotida T4.

Dimana mésér Bubuk Spermidine Bulk?

AASraw mangrupikeun produsén sareng panyadia bubuk spermidine ageung kanggo dijual. Upami anjeun hoyong mésér bubuk spermidine dina jumlah anu seueur, punten kirimkeun pamundut ka kami langsung. Bubuk spéridine kualitas luhur kalayan harga anu paling nyiksa bakal disayogikeun ku kami!

rujukan:

[1] Kamus Warisan Amérika Diambil 2014-11-18.
[2] Mines, Nadège (28 Januari 2014). "Dasar Molekul tina" Anti Penuaan "Pangaruh Spermidine sareng Poliamin Alam Alami sanés - Tinjauan Mini". Gerontologi. 60 (4): 319–326. doi: 10.1159 / 000356748. PMID 24481223.
[3] Madeo F, Eisenberg T, Pietrocola F, Kroemer G (2018). "Spermidine dina kaséhatan sareng panyakit". Élmu. 359 (6374): eaan2788. doi: 10.1126 / sains.aan2788. PMID 29371440.
[4] [4] Ramot, Yuval; Tiede, Stephan; Bíró, Tamás; Abu Bakar, Mohd Hilmi; Sugawara, Koji; Philpott, Michael P.; Harrison, Wesley; Pietilä, Marko; Paus, Ralf (27 Juli 2011). "Spermidine Ngamajukeun Tumuwuhna Rambut Manusa sareng Mangrupikeun Modulator Novel Pikeun Fungsi Sél Batang Epithelial Manusa". PLOS hiji. 6 (7): e22564. doi: 10.1371 / jurnal.pone.0022564. ISSN 1932-6203. PMC 3144892. PMID 21818338.
[5] Munir dkk (1993) Polyamines modulate the neurotoxic effects of NMDA in vivo. Otak Res. 616 163 PMID: 8358608.
[6] Williams dkk (1989) Pangaruh poliamin dina beungkeutan [3H] -MK801 ka reséptor N-MthD.-aspartate: buktina farmakologis pikeun ayana situs pangenal poliamin. Mol. Farmakol. 36 375 PMID: 2554112

Tulisan anu Trending