19-Nor-4-androstene-3,17-dione Bubuk (734-32-7) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

19-Nor-4-androstene-3,17-dione Powder (734-32-7)

rating: SKU: 734-32-7. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 19-Nor-4-androstene-3,17-dione Powder (734-32-7), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

pdf

Panjelasan Produk

 

Pidéo 19-Nor-4-androstene-3,17-dione Powder (734-32-7)

 

 


 

19-Nor-4-androstene-3,17-dione Bubuk (734-32-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 19-Nor-4-androstene-3,17-dione
19-Nor-4-androstene-3,17-dione Bubuk (734-32-7) hplc≥98% | AASraw CAS No.: 734-32-7
Formula molekular: C18H24O2
Beurat molekul: 272.38
sinonim: Norandrostenedione
neundeun: Garing, poék · sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

19-Nor-4-androstene-3,17-dione Bubuk (734-32-7) Description:

Nor-4-androstene-3,17-dioneal disebut ogé Norandrostenedione sareng 19-Norandrostenedione, Éta dianggo dina suplemén makanan diét. 19-Nor-4-androstene-3,17-dione tiasa dianggo salaku standar référénsi dina nangtukeun 19-nor-4-androstene-3,17-dione dina suplemén diét anu nganggo kromatografi cair, 19-Norandrostenedione tiasa dimetabolismikeun ka 19-nortestosteron boh lalaki sareng awéwé. Nanging 19-norandrostenedione henteu dimetabolismena pikeun téstostéron. Naha naékna tingkat 19-nortestosteron bakal ditanggung cukup lami ku nyandak 19-norandrostenedione pikeun nunjukkeun paningkatan ingetan nitrogén sareng kakuatan otot sareng massa henteu kanyahoan. 19-Norandrostenedione ogé kabuktian ngabeungkeut reséptor androgén kalayan seléktivitas anu luhur. Transactivasi éksprési gén répéptor gumantung androgén répésiasi 10 kali langkung handap tina anu dihasilkeun ku dihidrotestosteron.

 

rujukan: