AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bubuk acetophenide pangbadagna (DHPA) Powder (24356-94-3)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 24356-94-3. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Algestone acetophenide (DHPA) Powder (24356-94-3), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

kosong

Panjelasan Produk

Hébat Acetophenide (DHPA) Powder (24356-94-3) video


Bubuk acetophenide pangbadagna (DHPA) bubuk (24356-94-3) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Acetophenide pangbadagna
Bubuk acetophenide (pangbadagna IHPA) Powder (24356-94-3) ≥98% | AASraw CAS No.: 24356-94-3
Formula molekular: C29H36O4
Beurat molekul: 448.59
sinonim: Deladroxone, Alphasone acetophenide, Dihydroxyprogesterone acetophenide
neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC jsb): Aya

Bubuk acetophenide pangbadagna (DHPA) bubuk (24356-94-3) Description:

Alestone acetophenide kapanggih dina taun 1958 sareng diwanohkeun pikeun panggunaan médis dina taun 1960an.Ia henteu diwanohkeun di Amérika Serikat, tapi dipasihan lega di Amérika Latin.Ini éta ogé sateuacana sayogi nyalira di Italia sareng janten gabungan kontrasepsi gabungan dina Portugal. sareng Spanyol, tapi parantos dilanjutkan di nagara-nagara ieu.

Aletoneén acetophenide (DHPA), ogé langkung dikenal salaku dihydroxyprogesterone acetophenide (DHPA). Mangpaat progestin anu dipaké digabungkeun sareng éstrogén salaku bentuk kontrol kalahiran injectable anu abadi.

Bubuk acetophenide aléna nyaéta 16alpha, 17etpha-dihydroxyprogesterone acetophenide. Éta ngagaduhan ubar anti-radang sareng kontrasepsi.Kym lisan sintétis, bubuk acetophenide Algestone mangrupikeun progesteron sintétik anu parantos dianggo dina sinkronisasi estrus sareng parantos dinilai salaku kontrasepsi suntik dina kombinasi sareng éstradiol enanthate. Hal ieu ogé dianggo sacara terapeutik salaku anti-radang topikal sareng diterapkeun sacara topikal dina pengobatan jarawat.

rujukan:

  • Pilipus Urang Sunda.; Carlson, Kathryn E.; Katzenellenbogen, John A. Progestin 16alpha, ketal 17alpha-dioksida salaku panyalidikan molekular pikeun reséptor progesteron: sintésis, pangirut ngariung, sareng evaluasi fotokimia. Jurnal Kimia ubar. (1993) 36 (9): 1111-19.
  • Jarquin Gonzalez JD; Elda de Aguirre L; Rodriguez C; Abrego de Aguilar M; Carrillo F; Leon DA; Lima M; Trigueros S; Acosta R. Dihydroxyprogesterone acetophenide 150 mg + estradiol enantate 10 mg salaku kontrasepsi injectable bulanan Maju dina kontrasépsi. Jurnal Resmi Komunitas kanggo kamajuan Kontrasepsi. (1996) 12 (3): 213-25.
  • Felton HT; Hoelscher EW; Evaluasi DP Swartz pamakean progestin-estrogen disuntik pikeun kontrasepsi Kesuburan sareng sterility (1965), 16 (5), 665-75.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

Kami Stanozolol bubuk suppliers, bubuk Winstrol pikeun dijual, winny bubuk (10418-03-8) hplc≥98% | AASraw HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 99% Stanozolol / Winstrol / bubuk atah winny mun Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik gain bulk ..

resep

Resep Winstrol bubuk:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Dimana meuli tinggi purity stanozolol bubuk?

Stanozolol- Top ngajual stéroid pikeun bodybuilding !!!

Lima kauntungan utama anjeun kudu nyaho ngeunaan Stanozolol !!!

bubuk Stanozolol pikeun bodybuilding: fakta 16 anjeun kudu nyaho !!!