Bubuk acetophenide (pangbadagna IHPA) Powder (24356-94-3) ≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bubuk acetophenide pangbadagna (DHPA) Powder (24356-94-3)

rating: SKU: 24356-94-3. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Algestone acetophenide (DHPA) Powder (24356-94-3), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Hébat Acetophenide (DHPA) Powder (24356-94-3) video

 

 


 

Bubuk acetophenide pangbadagna (DHPA) bubuk (24356-94-3) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Acetophenide pangbadagna
Bubuk acetophenide (pangbadagna IHPA) Powder (24356-94-3) ≥98% | AASraw CAS No.: 24356-94-3
Formula molekular: C29H36O4
Beurat molekul: 448.59
sinonim: Deladroxone, Alphasone acetophenide, Dihydroxyprogesterone acetophenide
neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): Aya

 

Bubuk acetophenide pangbadagna (DHPA) bubuk (24356-94-3) Description:

Alestone acetophenide kapanggih dina taun 1958 sareng diwanohkeun pikeun panggunaan médis dina taun 1960an.Ia henteu diwanohkeun di Amérika Serikat, tapi dipasihan lega di Amérika Latin.Ini éta ogé sateuacana sayogi nyalira di Italia sareng janten gabungan kontrasepsi gabungan dina Portugal. sareng Spanyol, tapi parantos dilanjutkan di nagara-nagara ieu.

Aletoneén acetophenide (DHPA), ogé langkung dikenal salaku dihydroxyprogesterone acetophenide (DHPA). Mangpaat progestin anu dipaké digabungkeun sareng éstrogén salaku bentuk kontrol kalahiran injectable anu abadi.

Bubuk Algestone acetophenide nyaéta 16alpha, 17alpha-dihydroxyprogesterone acetophenide. Éta ngagaduhan peran salaku ubar anti radang sareng kontraséptif oral sintétis.Kym, bubuk Algestone acetophenide mangrupikeun progesteron sintétis anu parantos dianggo dina sinkronisasi estrus sareng parantos dievaluasi salaku kontraséptip suntik dina kombinasi sareng estradiol enanthate. Ogé dianggo therapeutically salaku topical anti radang sareng dilarapkeun topically dina pengobatan jarawat.

 

rujukan:

  • Pilipus Urang Sunda.; Carlson, Kathryn E.; Katzenellenbogen, John A. Progestin 16alpha, ketal 17alpha-dioksida salaku panyalidikan molekular pikeun reséptor progesteron: sintésis, pangirut ngariung, sareng evaluasi fotokimia. Jurnal Kimia ubar. (1993) 36 (9): 1111-19.
  • Jarquin Gonzalez JD; Elda de Aguirre L; Rodriguez C; Abrego de Aguilar M; Carrillo F; Leon DA; Lima M; Trigueros S; Acosta R. Dihydroxyprogesterone acetophenide 150 mg + estradiol enantate 10 mg salaku kontrasepsi injectable bulanan Maju dina kontrasépsi. Jurnal Resmi Komunitas kanggo kamajuan Kontrasepsi. (1996) 12 (3): 213-25.
  • Felton HT; Hoelscher EW; Evaluasi DP Swartz pamakean progestin-estrogen disuntik pikeun kontrasepsi Kesuburan sareng sterility (1965), 16 (5), 665-75.