bubuk Toko Stenbolone (5197-58-0) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Stenbolone bubuk (5197-58-0)

rating: SKU: 5197-58-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Stenbolone (5197-58-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

video bubuk Stenbolone

 

 


 

bubuk Stenbolone Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Stenbolone
CAS: 5197-58-0
Formula Molekul: C20H30O2
Beurat molekul: 302.45
Ngalembereh Point: 154-156 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atanapi Pareum bodas bubuk kristalin

 


 

siklus bubuk Stenbolone

 

ngaran

Ngaran kimia: 2-métil-δ1-4,5α-dihydrotestosterone (2-métil-δ1-DHT) atanapi sakumaha 2-métil-5α-androst-1-en-17β-ol-3-hiji
Ngaran séjén: Anatrofin na Stenobolone,

 

Stenbolone bubuk Dianggo

Bubuk Stenbolone ngahasilkeun stéroid Anadrol, Oxitosona (oc), sareng Anapolon populér. Kituna henteu heran yén bubuk Stenbolone ngagaduhan aplikasi anu sami sareng tilu sanyawa anu sanés. Syntex ngembangkeun bubuk atah Stenbolone salaku alternatip hampang pikeun perusahaan anu sami toksik Anadrol. Sareng perusahaan éta suksés kusabab bubuk Stenbolone sanés-toksik ati-na ogé teu aromatize, sareng éta ngan ukur rada-drogénik. Salaku tambahan, éta ngagaduhan pangaruh anu sami sareng Anadrol dina kasus anémia sareng pembentukan getih anu teu normal kumargi nambihan jumlah sél getih beureum. Kusabab kitu bubuk atah Stenbolone hususna cocog pikeun atlit anu bersaing sabab ngagancangkeun régenerasi nalika diét. Pembina awak anu bersaing dina sababaraha minggu sateuacan kajawaraan sering ngalaman fase katabolik sareng kaayaan latihan langkung. Bubuk Stenbolone gancang sareng dipercaya ngitung ieu sareng ngabantosan kéngingkeun bentuk anu saé kusabab henteu narik cai sareng henteu naékkeun tingkat éstrogén. Pikeun pangwangunan kakuatan sareng massa, Nanging, bubuk atah Stenbolone dugi ka teu cocog sareng Anadrol, sanaos sabagian salah nyebut Anadrol suntik. Bubuk Stenbolone ngagaduhan épék anabolik sareng androgén anu langkung handap tibatan versi lisan sareng éta ngakibatkeun kauntungan otot anu laun tapi padet dibarengan ku kakuatan anu sedeng. Pikeun tujuan ieu pikaresep ku awéwé sareng novél stéroid, sareng atlit anu langkung lami anu kéngingkeun hasil anu nyugemakeun tanpa kasieun efek samping anu signifikan. Sanaos kitu, bubuk atah Stenbolone nyaéta, anu paling penting, kuring mangrupikeun stéroid persaingan anu dikonfirmasi ku Amérika "Steroid Guru" Daniel Duchaine dina bukuna Underground Steroid Handbook 2: "Ieu mangrupikeun stéroid anu saé dianggo nalika diét…"

 

What is the dosage bubuk Stenbolone

Kusabab bubuk Stenbolone dina bentuk asétat éta ngan ukur waktos satengah umur handap sahingga suntikan sering sareng teratur diperyogikeun pikeun ngawaskeun nilai tingkat getih anu cukup tinggi sareng konstan. Kanggo hasil anu optimal bubuk Stenbolone biasana dilaksanakeun unggal dinten sareng disuntik sahenteuna unggal 2 dinten. Dosis mingguan anu biasa pikeun atlit nyaéta 200-300 mg. Kusabab kitu kakuatan 50 mg sering dihoyongkeun sareng atlit boh nyuntik sadayana ampul hiji-mililiter unggal dinten atanapi ngawatesan panggunaan kana satengahna. Awéwé normalna saé kalayan 100- 150 mg / minggu sareng kedah ngabagi dosis mingguan na kana tilu bagian anu sami. Efek samping poténsial na handap sabab sanyawa ogé ditolerir ku ati sareng edemas, gynecomastia, sareng tekanan darah tinggi henteu kajantenan. Kasus jarawat sareng ningkat agrésipitas dina lalaki kirang sareng langka, sapertos réduksi dina produksi hormon awak sorangan. Gejala virilisasi di awéwé ogé jarang kajadian sareng dina seuseueurna jalma anu sénsitip pisan nalika dosis tinggi dirumuskeun atanapi nalika interval asupanna langkung ti sababaraha minggu. Teu aya palsu dina bubuk atah Stenbolone, janten senyawa aslina atanapi tiruan henteu tiasa dipendakan di pasar hideung.

siklus

siklus sampel bubuk Stenbolone pikeun lalaki.

Minggu Anatrofin Téstostéron
Cypionate

Cardarine
GW-501516

N2Guard
1 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
2 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
3 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
4 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
5 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
6 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
7 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
8 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
9 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
10 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed

 

Kumaha Stenbolone bubuk karya

bubuk Stenbolone pisan sarupa duanana dromostanolone na oxymetholone. Ieu turunan DHT ku beungkeut ganda antara 1 karbon jeung 2 sarta hiji gugus métil dina posisi 2. Grup métil dina posisi 2 ngajaga molekul ti duanana aromatization mun esterogen jeung ka sababaraha gelar, inactivation dina jaringan otot ku 3-alfa dehidrogénase hydroxysteroid. grup 2-métil Ieu teu panurunan mengikat ka reséptor androgén rada. Hal ieu ngajadikeun pikeun molekul nu geus rada kurang mengikat pangirut pikeun reséptor androgén ti primobolan tapi kawas primobolan, stéroid teu bisa dirobah jadi métabolit estrogenic ngaliwatan aromatization. bubuk atah Stenbolone dianggap ku sabagian janten versi gentler of oxymetholone. stéroid ieu struktur nu sarupa jeung oxymetholone tapi henteu C-17 alfa alkylated kitu eta boga épék minimal dina fungsi ati. Stenbolone bubuk ngawangun nepi sél getih beureum kawas oxymetholone sarta métabolismena kana sababaraha gelar ka dromostanolone nu ogé geus ditémbongkeun nambahan sél getih beureum.

 

pangeling-eling

Efek samping nu otomatis bade jadi low, sakumaha sanyawa ieu teu aromatize kana éstrogén pisan. Kituna, sapertos efek samping estrogenic sakumaha ngaronjat tekanan darah, insomnia, ingetan cai, sarta gyno moal lumangsung. cukup Narikna, anatrofin teu boga Tret androgenic slight, sanajan tanpa aromatization of éstrogén, anjog ka kamungkinan ngabogaan sababaraha jerawat, kulitna oily, sarta ngaronjat agresi. Ku kituna, awéwé kudu waspada tina stéroid ieu.

 

bubuk Stenbolone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Stenbolone bubuk Marketing atah

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 

Teu bubuk Stenbolone ngagaduhan efek samping

bubuk atah Stenbolone henteu sigana ngahasilkeun salaku loba ukuranana gain saperti anadrol atawa salaku loba bloat kituna kamungkinan teu boga salaku loba aktivitas inhibitory on hydroxylase 11-béta. bubuk Stenbolone biasana jadi nyuntik poean lantaran ti satengah hirup pondok tina éster asétat. Sajaba ti, asétat dina éster sigana ngahasilkeun nyeri na bareuh di situs suntik. bubuk atah Stenbolone boga aktivitas androgenic sarupa dibandingkeun 1-téstostéron, versi unmethylated tamba ieu, tapi mibanda aktivitas anabolik luhur. Ieu gampang alatan ngurangan konvérsi pikeun 3-alfa métabolit hidroksi. bubuk Stenbolone nawarkeun loba sahiji kaunggulan tina oxymetholone kalawan kirang bloating sarta tekanan getih luhur:.

 


 

Kumaha mésér bubuk Stenbolone ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.