AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Tadalafil (Cialis) bubuk

rating:
3.36 kaluar 5 dumasarkeun kana 11 ratings customer
SKU: 171596-29-5. Kategori:

Tadalafil bubuk, bahan baku tina tadalafil, nyaéta jenis bubuk bodas, biasana eta ieu dipaké pikeun nyieun Pél tadalafil. Tadalafil ubar, aslo disebut / Cialis, nyaéta salah sahiji hiji kelas obat katelah PDE-5 (Phosphodiesterase tipe 5) sambetan.

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa (atah Tadalafil (Cialis) bubuk (171596-29-5)), dina Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

bubuk Tadalafil atah (bubuk Cialis) video


Atah tadalafil (Cialis) bubuk Karakter dasar

ngaran: Tadalafil (Cialis) bubuk
CAS: 171596-29-5
Formula molekular: C22H19N3O4
Beurat molekul: 389.4
Ngalembereh Point: 298-300 ° C
Temp neundeun: 20ºC
warna: bodas Bubuk


panginget penting

1.AASraw nyadiakeun bubuk Raw Tadalafil (Cialis bubuk), nu tiasa't ditandaan ku lolobana cara biasa.

2.AASraw nyadiakeun resep rinci jeung guideline pikeun ngahasilkeun pikeun barang kalawan kauninga (Cialis bubuk) bubuk non Tadalafil.


Naon bubuk Tadalafil

Tadalafil bubuk, bahan baku tina tadalafil, nyaéta jenis bubuk bodas, biasana eta ieu dipaké pikeun nyieun Pél tadalafil. Tadalafil ubar, aslo disebut / Cialis, nyaéta salah sahiji hiji kelas obat katelah PDE-5 (Phosphodiesterase tipe 5) sambetan. Sex enhancing Tadalafil / Cialis relaxes otot pembuluh getih sarta ngaronjatkeun aliran getih ka wewengkon nu tangtu awak. Tadalafil / Cialis jeung sambetan séjén PDE-5 bisa nulungan lalaki kalawan disfungsi erectile (ED) ku enhancing respon erectile lamun lalaki keur dirangsang séksual. Hayu urang dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile (peluh) jeung gejala hypertrophy prostatik benign (enlarged prostat). Jalma biasana meuli bubuk tadalafil ti purity tinggi supplier tadalafil bubuk. Kumisan ti Tadalafil / Cialis, ubar lianna di kelas ieu téh Viagra (Sildenafil) jeung Levitra (Vardenafil), sarta Flibanserin.

Kumaha carana sangkan karya tadalafil bubuk

PDE5 mangrupa énzim kapanggih dina paling lalaki nalangsara ti disfungsi erectile. Ieu suppresses sejen zat pohara penting - cGMP, atawa siklik guanosin monophosphate, nu ngarupakeun salasahiji komponén krusial dina prosés cacakan séhat. Hatur nuhun kana cGMP sinyal ti tuntung saraf di wewengkon pelvic Anjeun pemicu sékrési oksida nitrat nu, konsékuénsina, relaxes otot lemes pinding pembuluh darah dina pelvis Anjeun. Salaku hasilna, beuki getih bisa ngalir ngaliwatan éta, ngeusian strukturna cavernous dina awak sirit anjeun, sahingga jadi teuas tur engorged. Lamun aya teuing PDE5 teu cukup cGMP, awak anjeun saukur teu bisa decipher sinyal datang ti tuntung saraf anjeun, nu ngakibatkeun henteu mampuh lengkep atanapi parsial pikeun ménta hiji cacakan.

Lamun anjeun nuju ngalakukeun 36-jam Cialis / tadalafil bubuk, éta ngurangan efek PDE5 dina sistem Anjeun cukup gancang, nyieun konsentrasi cGMP mulang ka tingkat normal di salaku pondok sakumaha 15-45 menit. Najan kitu, salaku satengah kahirupan Tadalafil relatif pondok, pangaruh na ageman kaluar dina kursus 2 dinten nyieun PDE5 datangna deui kaséhatan kelamin Anjeun - meunang goréng. Sabalikna, nalika anjeun ngalakukeun-kakuatan low Cialis / tadalafil bubuk sapopoé, eta mantuan ngajaga tingkat sehat cGMP dina awak anjeun, mere anjeun kasempetan lila-tunggu ngarasakeun kelamin deui. Butuh low-kakuatan Cialis 4-5 poé pikeun ngamimitian digawé, jadi ulah ngaharepkeun ngahurungkeun kana macho nyata sanggeus nyokot karacunan pisan munggaran. Sanajan kitu, dina bagian alus nyaeta nu moal ngalaman sagala kasusah dina ranjang deui - salami anjeun tetep nyandak Cialis / tadalafil bubuk sapopoé.

Cara Nyokot tadalafil bubuk neuleu

Atah tadalafil bubuk utamana asalna di pasar dina wangun Pél tadalafil; capsules, Lamun anjeun mutuskeun nyandak tadalafil, yuou kudu diluyukeun dosis nurutkeun kedah Anjeun.

Kanggo sabagéan ageung individu, nu dosis awal dianjurkeun of tadalafil nyaeta 10 mg per dinten, biasana dicokot 30minutes saméméh kagiatan seksual (tadalafil pikeun pamakéan sakumaha diperlukeun). Gumantung kana adequacy tina respon atanapi samping efek, dosis bisa jadi ngaronjat nepi 20 mg atanapi turun ka 5 mg sapoé. Efek tadalafil bisa lepas nepi ka jam 36. Individu anu nyokot pangobatan nu ngaronjatkeun tingkat getih tina tadalafil teu kudu ngaleuwihan dosis jumlahna 10 mg dina jam 72 (Tempo interaksi ubar). Pikeun pamakéan sakali poean tanpa hal pikeun aktivitas seksual teh dosis dianjurkeun nyaéta 2.5 mun 5 mg sapopoé. Tadalafil teu matak dicokot leuwih ti sakali sapopoé.

Nu penting Catetan: Cialis teu matak dicandak ku nitrat alatan kamampuhna pikeun nurunkeun tekanan getih. Nitrat teu matak dicokot salila sahenteuna 48 jam saméméh Cialis make jeung paling pamaké nitrat needing ulah ieu sareng sadayana PED5 urang.

Aplikasi Tadalafil bubuk pikeun diobral

Di toko ubar lokal, atawa di rumah sakit, urang bisa kalayan gampang tingali cialis, nu tadalafil. Sumuhun, ieu téh bubuk tadalafil - salah sahiji aplikasi paling umum dijieun kana ubar keur pengobatan ED, mangka biasana dina bentuk Pél atawa tablet, sajaba ieu, dina kanyataanana, tadalafil ogé dipaké dina kaayaan sejen, kawas :

bubuk Tadalafil keur permen Sanggama

Tadalafil bisa ditambahkeun kana candies sangkan candies biasa pikeun ningkatkeun pidangan pangabutuh seksual lalaki. Aya pisan loba rupa manisan seksual di Malaysia, bahan utama téh biasana bubuk tadalafil, jeung bubuk sildenafil.

bubuk Tadalafil keur kopi Sex

Dina pasar, aya sababaraha rupa Bahan kelamin coffee.Mainly biasana téh: kalapa Susu, Madu, kayu manis, Cacao, Maca.Sex kopi téh telat-tipeu inuman kalawan pulas Aztec jeung eta. rasa nu rada lada, tapi cukup amis mun daya tarik pikeun kuncup rasa saha urang. kopi kelamin Ieu boga bahan pikeun éféktif naekeun libido Anjeun. Maca, Cacao, Kayu manis, Madu sarta santan koléktif mantuan naekeun produksi hormon, ngaronjatkeun kualitas mani, reureuh ménopause, gula darah, ngaronjatkeun stamina tur ningkatkeun drive kelamin.

Pikeun urang, kadang dina raraga mibanda épék kuat atanapi épék lemah, urang bisa dijieun kopi kelamin ku nambahkeun kelamin enhancing bubuk tadalafil, nurutkeun kedah klien urang sangkan épék gelar béda kopi.


Kumaha mésér bubuk Tadalafil; mésér bubuk Cialis ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang email AASRAW Sistim panalungtikan, atanapi online skype Skype AASRAWwawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

KoA 171596-29-5 Tadalafil (Cialis) AASRAW bubuk

HNMR

bubuk (171596-29-5) Tadalafil | AASraw tadalafil bubuk keur diobral HNMR

Tadalafil (171596-29-5) bubuk | AASraw tadalafil bubuk keur diobral HNMR

resep

Rujukan & citations produk

Cialis: Kumaha mun Candak deui sarta Kumaha Long eta lasts