Bubuk Gestonorone Atah (2137-18-0) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bubuk Gestonorone (2137-18-0)

rating: SKU: 2137-18-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis sareng kamampuan produksi tina gram dugi ka urutan maséat bubuk Gestonorone (2137-18-0), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Gestonorone Powder (2137-18-0) video

 

 


 

Bubuk Gestonorone (2137-18-0) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Gestonorone
CAS No.: 2137-18-0
Formula molekular: C20H28O3
Beurat molekul: 316.43
standar: Dina-imah
neundeun: Simpen dina wadah anu tertutup dina suhu anu handap, ngajauhkeun tina kalembaban, panas sareng cahaya.
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): Aya

 

Bubuk Gestonorone (2137-18-0) Description:

Gestonorone ogé katelah gestonorone, kitu ogé 17α-hydroxy-19-norprogesterone atanapi 17α-hydroxy-19-norpregn-4-ene-3,20-dione, mangrupikeun progestin kelompok 19-norprogesteron sareng 17α-hydroxyprogesterone anu teu kungsi dipasarkan.

Gestonorone mangrupikeun progestin stéroid. Eta parantos ditingalikeun ngagaduhan gancangan beurat awak sareng nyababkeun atrofi prostat, rahim sareng vesikel mani dina beurit. Éta ogé ngahambat jalur réproduktif dina métabolisme téstostéron.

 

rujukan:

  • J. Elks (14 Nopémber 2014). Kamus ubar: Data Kimia: Data Kimia, Struktur sareng Bibliografi. Springer. pp 595–. ISBN 978-1-4757-2085-3.
  • IK Morton; Judith M. Hall (6 Désémber 2012). Kamus Singket Ajen Farmakologis: Pasipatan sareng Sinonim. Élmu Springer & Média Bisnis. hal 132–. ISBN 978-94-011-4439-1.
  • Botella J, Duc I, Delansorne R, Paris J, Lahlou B (Désémber 1990). "Struktur-kagiatan sareng hubungan struktur-pangirut tina turunan 19-nor-progesteron dina beurit rahim". J. Endocrinol. Investasi. 13 (11): 905-10. doi: 10.1007 / BF03349652. PMID 2090671.