Bubuk Ethisterone Atah (434-03-7) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bubuk Ethisterone (434-03-7)

rating: SKU: 434-03-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis sareng kamampuan produksi ti gram dugi ka urutan maséter bubuk Ethisterone (434-03-7), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

 

Ethisterone Powder (434-03-7) pidéo

 

 


 

Bubuk Étisterone (434-03-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Étisteron
Bubuk Ethisterone Atah (434-03-7) hplc≥98% | AASraw CAS No.: 434-03-7
Formula molekular: C21H28O2
Beurat molekul: 312.45
sinonim: 4,17ALPHA-PREGNEN-17BETA-OL-20-YN-3-Hiji
neundeun: Garing, poék · sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

 

Bubuk Étisterone (434-03-7) Description:

Bubuk Ethisterone disebut ogé Aethisteron, Ethisterone mangrupikeun kontraséptip sintétik sareng agénistis reséptor progesteron anu sateuacana dianggo dina kontrasépsi. Turunan ngahambat pertumbuhan sél kanker prostat.

 

rujukan:

  • 1: Kumar D, Mishra KB, Mishra BB, Mondal S, Tiwari VK. Pencét kimia anu diideuan pisan sintésis fénilasi tina triazolyl etisterone glikosokat. Stéroid. 2014 Feb; 80: 71-9. doi: 10.1016 / j.steroids.2013.11.022. Epub 2013 Dec 5. PubMed PMID: 24316164.
  • 2: Mishra KB, Mishra BB, Tiwari VK. Sintésis éfisién étilén glikosokugat via panambungan bis-triazole. Karbohidrat Res. 2014 Nov 18; 399: 2-7. doi: 10.1016 / j.carres.2014.09.001. Epub 2014 Sep 16. PubMed PMID: 25369262.
  • 3: Guo WJ, Wang YT, Kong DX, Wang JY, Wei QH, Chen GN. Klaster etisterone heterometallic Luminescent Ag6Au6 jeung panyilidikan pikeun reséptor estrogen α. Kimia. 2015 Mar 9; 21 (11): 4205-8. doi: 10.1002 / chem.201405925. Epub 2015 Jan 7. PubMed PMID: 25580911.