AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bubuk Étisterone (434-03-7)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 434-03-7. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Ethisterone Powder (434-03-7), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

kosong

Panjelasan Produk

Pidéo Ethisterone Powder (434-03-7) video


Bubuk Étisterone (434-03-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Ethisterone
Bubuk Ethisterone Bubuk (434-03-7) hplc≥98% | AASraw CAS No.: 434-03-7
Formula molekular: C21H28O2
Beurat molekul: 312.45
sinonim: 4,17ALPHA-PREGNEN-17BETA-OL-20-YN-3-ONE
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Bubuk Étisterone (434-03-7) Description:

Bubuk étisterone disebut ogé Aethisteron, Ethisterone mangrupikeun kontraseptif kontrasepsi sintétis sareng agonist reséptor progesteron anu pernah dipaké dina kontrasépsi. Turunan ngahambat sél sél kanker prostat.

rujukan:

  • 1: Kumar D, Mishra KB, Mishra BB, Mondal S, Tiwari VK. Pencét kimia anu diideuan pisan sintésis fénilasi tina triazolyl etisterone glikosokat. Stéroid. 2014 Feb; 80: 71-9. doi: 10.1016 / j.steroids.2013.11.022. Epub 2013 Dec 5. PubMed PMID: 24316164.
  • 2: Mishra KB, Mishra BB, Tiwari VK. Sintésis éfisién étilén glikosokugat via panambungan bis-triazole. Karbohidrat Res. 2014 Nov 18; 399: 2-7. doi: 10.1016 / j.carres.2014.09.001. Epub 2014 Sep 16. PubMed PMID: 25369262.
  • 3: Guo WJ, Wang YT, Kong DX, Wang JY, Wei QH, Chen GN. Klaster etisterone heterometallic Luminescent Ag6Au6 jeung panyilidikan pikeun reséptor estrogen α. Kimia. 2015 Mar 9; 21 (11): 4205-8. doi: 10.1002 / chem.201405925. Epub 2015 Jan 7. PubMed PMID: 25580911.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

bubuk purity 99% Téstostéron decanoate Aas Raw provideds atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

bubuk purity 99% Téstostéron decanoate Aas Raw provideds atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

resep

Téstostéron decanoate Resep bubuk atah

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk