AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

17-Iodoandrosta-5,16-dien-3beta-ol (32138-69-5)

rating:
3.50 kaluar 5 dumasarkeun kana 2 ratings customer
SKU: 32138-69-5. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram tina urutan massa 17-Iodoandrosta-5,16-dien-3beta-ol (32138-69-5), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

17-Iodoandrosta-5,16-dien-3beta-ol (32138-69-5) video


17-Iodoandrosta-5,16-dien-3beta-ol (32138-69-5) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 17-Iodoandrosta-5,16-dien-3beta-ol
CAS No.: 32138-69-5
Formula molekular: C19H27IO
Beurat molekul: 398.3
sinonim: 32138-69-5

17-Iodoandrosta-5,16-dien-3beta-ol

(3S,8R,9S,10R,13S,14S)-17-Iodo-10,13-dimethyl-2,3,4,7,8,9,10,11,12,13,14,15-dodecahydro-1H-cyclopenta[a]phenanthren-3-ol

(3beta) -17-Iodoandrosta-5,16-dien-3-ol

SCHEMBL939291

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

17-Iodoandrosta-5,16-dien-3beta-ol (32138-69-5) Description:

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Téstostéron Enanthate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

AASraw nyadiakeun purity 99% Téstostéron Enanthate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

resep

bubuk atah téstostéron Enanthate téstostéron E

nanthate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

1) Test Enanthate bubuk atah 5 konversi gram 20ml @ 250mg / ml
5 gram test E
1ml Benzyl Alkohol = 5% BA
15.25 ml minyak wijen
2) Téstostéron Enanthate bubuk atah 100g 500ml @ 200mg / ml
325ml Grapeseed Minyak
10ml of benzyl alkohol
90mls benzyl bénzoat

3) Téstostéron Enanthate bubuk atah 12g 40mls @ 300mgs / ml
bubuk 12g
11.8ml EO
10ml GSO
1.2ml BA (3%)
8ml BB (20%)

Rujukan & citations produk

Toko Téstostéron bubuk Enanthate di PCplus

Dimana meuli Téstostéron Enanthate bubuk atah online?

Rujukan

  1. Stéroid anabolik jeung nyieun eta, Professor Frank, kaca 1-42
  2. Téstostéron: Aksi-kakurangan-substitusi, Eberhard Njeschlag, Hermann M. Behre, kaca 330-339
  3. TTFB; Téstostéron, Total, Bio, Free, S. Séptémber 19, 2017