Bubuk asam Tauroursodeoxycholic (TUDCA) (14605-22-2) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Asam Tauroursodeoxycholic (TUDCA) Powder (14605-22-2)

rating: SKU: 14605-22-2. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram tina urutan massa asam Tauroursodeoxycholic (TUDCA) Powder (14605-22-2), dina régulasi CGMP sareng sistem kendali kualitas anu tiasa lacak.

Panjelasan Produk

 

Asam Tauroursodeoxycholic (TUDCA) Bubuk (14605-22-2) video

 

 


 

Tauroursodeoxycholic acid (TUDCA) Bubuk (14605-22-2) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Asam Tauroursodeoxycholic (TUDCA)
CAS No.: 14605-22-2
Formula molekular: C26H45NO6S
Beurat molekul: 499.7
sinonim:Tauroursodeoxycholic acid, TUDCA, Tauroursodeoxycholate, Taurolite
neundeun: Simpen dina -20 ° C jauh tina cahaya sareng beueus.
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): Aya

 

Tauroursodeoxycholic acid (TUDCA) Bubuk (14605-22-2) Description:

Pangobatan Cina parantos ngagunakeun bili sato salami ratusan taun salaku ubar pikeun ngubaran panyakit "panas". Ieu dianggo pikeun meresihan kejang, ngirangan muriang, sareng ningkatkeun katerampilan visual. Bile sacara alami disintésis ngalangkungan koléstérol, diwangun ku sanyawa kalebet asam taurochenodeoxycholic, asam ursodeoxycholic, sareng asam chenodeoxycholic. Nanging, UDCA sareng TUDCA munggaran dikembangkeun sacara sintétik di 1954 di Jepang.

Bubuk asam Tauroursodeoxycholic mangrupikeun konjugat asam taurin empedu anu diturunkeun tina asam ursoodeoxycholic. Éta ngagaduhan peran salaku métabolit manusa, agén anti radang, agén neuroprotéktif, agén apoptosis, agén kardioprotéktif sareng agén konservasi kapadetan tulang. Éta asalna tina asam ursodeoxycholic. Éta asam konjugat tina tauroursodeoxycolate.

Asam Tauroursodeoxycholic (TUDCA) mangrupikeun bantosan ati diwanohkeun salaku suplement ku ThermoLife dina produk na Liver Longer. Éta katingalina sapertos sumber anu saé pikeun nyegah kolestasis, salah sahiji résiko utami anu gaduh 17 stéroid alkylated. Asam Tauroursodeoxycholic (TUDCA) nyaéta asam empedu ambiphilic. Éta mangrupikeun bentuk konjugat taurin asam ursodeoxycholic (UDCA). Manusa dipendakan gaduh tilas jumlah TUDCA. Nanging, biruang ngandung seueur TUDCA dina bili na. TUDCA parantos ngaleutikeun épék apoptotik, ngabantosan fungsi jantung, panyakit Huntington, Panyakit Parkinson, sareng stroke. Anyar-anyar ieu, TUDCA parantos dipendakan ngagaduhan épék pelindung dina panon, utamina perkawis gangguan degeneratif retina.

 

rujukan:

  • Oveson SM, Iwase T, Hackett SF, Lee SY, Usui S, Sedlak TW, Snyder SH, Campochiaro PA, Sung JU (2011). "Konstituén tina empedu, bilirubin sareng TUDCA, ngajagi tina résidu retina akibat oksidatif". J. Neurochem. 116 (1): 144-153. doi: 10.1111 / j.1471-4159.2010.07092.x. PMC 4083853. PMID 21054389.
  • Duan, WJ, Zhang, FK, Ou XJ, Zhang, T, Wang, XM, Wang, Y, Cui, Y, Zhao, XY, Jia, JD (2011). "[The profil klinis cirrhosis biliary primér ku réspon biokimia suboptimal kana asam ursodeoxycholic]". Zhonghua Gan Zang Bing Za Zhi. 19 (2): 118-120. doi: 10.3760 / cma.j.issn.1007-3418.2011.02.011 (teu aktif 2019-08-20). PMID 21492515.
  • Woo SJ, Kim JH, Yu HG (2010). "Asam ursodeoxycholic sareng asam tauroursodeoxycholic neken neorascularization choroidal dina modél beurit anu dirawat ku laser". J Ocul Pharmacol Ther. 26 (3): 223–229. doi: 10.1089 / jop.2010.0012. PMID 20565307.