bubuk téstostéron

rating:
2.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 7 ratings customer
kategori: , Tag:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Téstostéron (58-22-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Boldenone, ogé katelah Δ1-téstostéron, mangrupakeun sintétik anabolik-androgenic stéroid (Aas) jeung 1 (2) analog -dehydrogenated tina téstostéron. Boldenone sorangan geus kungsi dipasarkan; salaku ubar farmasi, éta dipaké salaku boldenone undecylenate, anu éster undecylenate.

Panjelasan Produk

Téstostéron bubuk video


I. Téstostéron bubuk dasar Aksara:

ngaran: bubuk téstostéron
CAS: 58-22-0
Formula molekular: C19H28O2
Beurat molekul: 288.42
Ngalembereh Point: 153-157 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu


II. pamakéan bubuk téstostéron dina siklus stéroid

1. ngaran:

Aya ngaran merk, kawas Axiron, Androgel, Fortesta, Testopel, Striant, Testim, Delatestryl, Androderm, disebut oge ku Test, atawa Test Base.

2. Téstostéron bubuk Dianggo:

bubuk téstostéron ilahar dipaké minangka minyak nyuntik ka otot nu. Di pasar, aya biasana 100mg / ml, 200mg / ml.The suntik biasana dibéré unggal 2 mun 4 minggu.

3. Dinyana kana bubuk Téstostéron:

Anjeun teu kudu nyokot ubar Téstostéron bubuk lamun anjeun alérgi ka dinya, atawa lamun kudu:
kanker prostat;
kanker payudara jalu;
a kaayaan haté serius;
Kasakit ati parna;
panyakit ginjal parna; atawa.
lamun keur reuneuh atawa bisa jadi hamil.
Sagala nyiksa bubuk Téstostéron bisa ngabalukarkeun bahaya sisi-épék, kayaning breasts enlarged, testicles leutik, infertility, darah tinggi, serangan jantung, stroke, panyakit ati, masalah tumuwuhna tulang, kecanduan, sarta épék mental sapertos agresi sarta kekerasan.

4. parentah salajengna:

Produk ieu dianggap minangka salah sahiji stéroid paling mangpaat pikeun bodybuilders.
Mangpaat ngawengku
Reductions di glikogén otot ngarecahna salila latihan
Ngamajukeun hiji narrowing na strengthening tina pelvis
Ngajaga kakuatan otot sarta kualitas
Ngajaga dénsitas tulang jeung kakuatan
Ngajaga libido na erections
(Nyiksa suplemén bisa ngakibatkeun nyeri penile cacakan, sarta hypersexuality)
Ngaronjat di basal (peristirahatan) Laju métabolik
Ngaronjat di angka Sél getih beureum sarta volume getih total
Ngaronjat dina sintésis protéin otot hasilna massa otot ngaronjat.

5. bubuk Raw téstostéron:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

6. Téstostéron Raw bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

7. Téstostéron bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III. Téstostéron bubuk HNMR

purity 98% Téstostéron bubuk atah AASraw provideds mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.


IV.How mésér bubuk Téstostéron ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha carana abdi Sibutramine bubuk jeung kumaha bisa Teuing Cara Nyokot bubuk Lorcaserin neuleu Téstostéron cypionate bubuk atah: Sagala kudu nyaho ngeunaan stéroid endah !!!


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

resensi 7 pikeun bubuk téstostéron

  1. dipeunteun 4 kaluar ti 5

    Lorenza -

    Na kawas maca pikiran kuring! Anjeun muncul bisa nangkep pisan ngeunaan ieu, kayaning
    Anjeun nulis e buku dina atawa hal. anu mangrupa blog alus pisan.
    Hiji dibaca alus teuing. Pasti bakal balik.

  2. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Patricia -

    anjeun tiasa ngirim viagra jeung uk?

  3. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    batu karang -

    abdi geus bébéja bisa nyandak viagra tanpa resép dokter

  4. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Eldon -

    김해 출장 마사지
    Whoa! pilihan Alus tina kelir! blog ieu Sigana persis kawas hiji heubeul kuring! kelir sarua, tapi anjeun nulis artikel ngeunaan Téstostéron Series, Ieu dina subyek lengkep beda ti kuring tapi boga lumayan loba kaca nu sami
    perenah jeung desain. abdi resep pisan éta

  5. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Shani -

    서울 출장 마사지
    Hei Rék kapikiran mun ngantep kuring nyaho nu hosting parusahaan nu nuju gawe bareng?

    Kuring geus dimuat blog anjeun dina 3 panyungsi internét béda jeung kuring
    kedah nyebutkeun blog ieu beban pisan leuwih gancang lajeng paling abdi geus patepung méméh.
    Dupi anjeun ngasongkeun panyadia internét hosting alus kalawan harga nu lumrah?
    Hatur nuhun, Abdi ngahargaan eta!

  6. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Genie -

    광주 오피 걸
    Anu kahiji waktos kuring asupkeun halaman ramatloka anjeun, nebak naon?

    Kuring amazed kalawan panalungtikan nu dilakukeun pikeun nyieun ngalebetkeun ieu tinangtu rongkah.

    aktivitas éndah!

  7. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Lacey -

    éta artikel anu luar biasa.
    Kuring maca ieu ayat pinuh ngeunaan babandingan tina hottest
    sarta téknologi saméméhna,
    Kuring bakal datang deui leuwih mindeng

    productos de finanzas (Charles)

Tambah review a