AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Powder Dihydroxyprasterone (2963-69-1)

rating:
2.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 7 ratings customer
SKU: 2963-69-1. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Dihydroxyprasterone Powder (2963-69-1), dina peraturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

Téstostéron bubuk video


Powder Dihydroxyprasterone (2963-69-1) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Dihydroxyprasterone
CAS No.: 2963-69-1
Formula molekular: C19H28O4
Beurat molekul: 320.42322
sinonim: 3,7,15-Trihydroxy-androst-5-en-17-one,Drospirenone,Androst-5-en-17-one, 3,7,15-trihydroxy-, (3beta,7alpha,15alpha)- (9CI)
neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC jsb): Aya

Powder Dihydroxyprasterone (2963-69-1) Description:

rujukan:

  • Hipertrophy Prostatic Prostatic. Élmu Springer & Media Bisnis. 6 Désémber 2012. pp 277–. ISBN 978-1-4612-5476-8.
  • Achim Jörres (19 Pebruari 2010). Manajemén Masalah Ginjal Akut. Springer. p. 210. ISBN 978-3-540-69413-7. Disalin 27 Mei 2012.
  • Yang YQ, Li SX, Gu XG (Agustus 1985). “[Pangaruh progestin henteu. 1 (cymegesolate) dina siklus menstruasi sareng tingkat plasma progesteron dina monyét rhesus] ”. Sheng Li Xue Bao (dina Basa Cina). 37 (4): 368-73. PMID 3837333.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

purity 98% Téstostéron bubuk atah AASraw provideds mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

resep

Téstostéron Raw bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Sabaraha 4-DHEA meunang dirobah jadi Téstostéron?

Téstostéron cypionate bubuk atah: Sagala kudu nyaho ngeunaan stéroid endah !!!