Bubuk Ticagrelor Atah (274693-27-5) hplc≥98% | Régas AASraw R&D
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Ticagrelor bubuk (274693-27-5)

rating: SKU: 274693-27-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Ticagrelor (274693-27-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Bubuk ticagrelor dipaké babarengan sareng aspirin dosis rendah pikeun ngabantosan nyegah serangan jantung sareng stroke di jalma anu ngagaduhan masalah jantung (sapertos angina henteu stabil, serangan jantung sateuacanna). Éta ogé tiasa dianggo pikeun nyegah serangan jantung atanapi stroke saatos operasi jantung tangtu (sapertos panempatan stent, bypass arteri koronér graft-CABG, atanapi angioplasty). Bubuk Ticagrelor tiasa dianggo ku cara ngablokir trombosit tina nempel sareng nyegah aranjeunna tina ngabentuk gumpalan anu ngabahayakeun. Éta mangrupikeun ubar antiplatelet. Éta ngajaga getih ngalir lancar dina awak anjeun.

Panjelasan Produk

 

Ticagrelor bubuk video

 

 


 

bubuk Ticagrelor Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Ticagrelor
CAS: 274693-27-5
Formula Molekul: C23H28F2N6O4S
Beurat molekul: 522.57
Ngalembereh Point: 140-142 ° C
Temp neundeun: -20 ° C
warna: bubuk bodas

 


 

pamakéan bubuk Ticagrelor

 

ngaran

Ticagrelor bubuk; 274693-27-5; Brilinta; Brilique; AZD-6140; AZD6140; Brilinta; Brilique; Possia;

 

Ticagrelor bubuk Dianggo

Ticagrelor bubuk anu dipaké babarengan jeung aspirin-dosis low pikeun mantuan nyegah serangan jantung sarta stroke di urang mibanda masalah haté (kayaning panghina teu stabil, serangan jantung saméméhna). Ieu bisa ogé dipaké pikeun nyegah serangan jantung atawa stroke sanggeus surgeries haté tangtu (kayaning panempatan stent, koronér bypass arteri tandur-CABG, atawa angioplasty). Ticagrelor atah bubuk karya ku blocking platélét ti nempel ngahiji jeung nyegah eta tina ngabentuk gumpalan ngabahayakeun. Ieu mangrupa obat antiplatelet. Eta ngajaga getih ngalir lancar dina awak Anjeun.

Candak nginum obat ku sungut sareng atawa henteu sareng pangan saperti diarahkeun ku dokter anjeun, biasana dua kali sapopoé. Nyokot aspirin-dosis low (biasana 75-100 miligram) sakali sapoé sakumaha diarahkeun ku dokter anjeun.

Paké bubuk atah Ticagrelor sakumaha maréntahkeun ku dokter anjeun. Baca kabeh informasi anu dibikeun ka anjeun. Followall parentah raket.

• Candak bubuk Ticagrelor dina waktos anu sareng poé.
• Candak sareng atawa henteu sareng kadaharan.
• Lamun anjeun teu bisa ngelek sakabeh tablet, tablet tiasa ditumbuk jeung dicampur cai. Inuman katuhu jauh sanggeus Pergaulan. Ngeusian kaca sareng cai, aduk rata, sarta inuman.
• Jalma anu mibanda tabung dahar bisa make tablet. Naksir tablet jeung gaul éta cai. Siram pipah dahar sanggeus bubuk atah Ticagrelor dirumuskeun.
• Pikeun mangtaun manfaat paling, teu sono ka dosis.
• Simpen nyokot bubuk Ticagrelor anjeun geus bébéja ku dokter Anjeun atawa panyadia kasehatan sejen, sanajan upami Anjeun ngarasa ogé.

Naon atuh lamun kuring sono dosis a?

• Skip nu dosis lasut jeung balik ka jaman normal Anjeun.
• Ulah nyandak 2 dosis dina waktos anu sareng atanapi dosis tambahan.

 

Dinyana kana bubuk Ticagrelor

ubar ieu bisa ngakibatkeun perdarahan pisan goréng sarta kadangkala deadly. Ulah make lamun anjeun ngabogaan sagala masalah perdarahan (kaasup ngaluarkeun getih maag) atawa lamun geus kantos ngalaman pendarahan dina uteuk. Teu eureun ngalakukeun bubuk atah Ticagrelor tanpa ngawangkong ka dokter anjeun. Stopping bubuk Ticagrelor sawaktos Anjeun keur teu sakuduna dituju bisa ngangkat kasempetan serangan jantung, stroke, jeung maot. Paké anjeun geus bébéja.
Ngabejaan sakabéh panyadia kasehatan anjeun nu nyandak bubuk Ticagrelor. Ieu ngawengku Anjeun dokter, perawat, pharmacists, sarta dokter gigi. ubar ieu bisa perlu dieureunkeun saméméh jenis nu tangtu bedah jadi dokter Anjeun geus bébéja anjeun. Mun bubuk Ticagrelor geus dieureunkeun, dokter anjeun bakal ngabejaan Anjeun nalika ngamimitian nyokot bubuk Ticagrelor deui sanggeus bedah Anjeun atawa prosedur.
Ulah nyandak leuwih ti 100 mg hiji poe aspirin sawaktos nyandak Ticagrelor bubuk atah. ubar ieu bisa jadi teu dianggo ogé. Ngobrol jeung dokter anjeun.

 

parentah salajengna

bubuk atah Ticagrelor dipaké pikeun pencegahan acara thrombotic (contona stroke atawa serangan jantung) dina urang jeung sindrom koronér akut atanapi infarction myocardial kalawan élévasi ST. tamba ieu digabungkeun jeung asam acetylsalicylic iwal dimungkinkeun dina ieu contraindicated. Aya bukti kualitas luhur pikeun pamakéan bubuk Ticagrelor saméméh campur koronér percutaneous (PCI) dina non ST-élévasi sindrom koronér akut.

The FDA indikasi for bubuk atah Ticagrelor nyaéta pangurangan laju maot cardiovascular, infarction myocardial (MI), sarta stroke di urang mibanda sindrom koronér akut atanapi sajarah ngeunaan infarction myocardial.

Shortness tina napas, nyeri sirah, pusing, seueul, sarta nosebleed bisa lumangsung. Lamun salah sahiji épék ieu persist atanapi worsen, ngabejaan dokter Anjeun atawa tukang ubar promptly.

Inget yen dokter Anjeun geus prescribed nginum obat ieu kusabab anjeunna atanapi manehna geus judged anu manfaat ka anjeun anu leuwih gede ti résiko efek samping. Loba jalma make nginum obat ieu teu boga efek samping serius.

Sanajan saperti teu mirip, perdarahan serius bisa lumangsung. Ngabejaan dokter Anjeun katuhu jauh lamun anjeun ngagaduhan efek samping serius, kaasup: gampang bruising / perdarahan, ngaluarkeun getih nu geus parna atawa nu teu bisa ngadalikeun (kayaning a nosebleed parna nu moal bisa ngeureunkeun), katurunan stools / hideung, dikenyang ku getih atanapi nu Sigana mah grounds kopi, katurunan / beureum / pink / cikiih poék.

Meunang pitulung médis katuhu jauh lamun anjeun ngagaduhan efek samping pisan serius, kaasup: gancang / slow / keteg jajantung teratur, fainting.

A réaksi alérgi pisan serius keur ubar ieu téh langka. Sanajan kitu, meunang pitulung médis katuhu jauh lamun aya bewara naon gejala réaksi alérgi serius, kaasup: baruntus, itching / bareuh (utamana tina raray / basa / tikoro), pusing parna, gangguan engapan.

Ieu lain nafsirkeun mungkin efek samping. Lamun aya bewara épék séjén teu didaptarkeun di luhur, ngahubungan dokter Anjeun atawa tukang ubar.

 

Ticagrelor Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Ticagrelor bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Ticagrelor ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.