Pangalusna péptida Tirzepatide Produsén & supplier-AASRAW
Pangiriman Doméstik Pikeun Éropa, AS, Kanada, Australia!
Perhatikeun: AASraw teu otorisasi reseller nanaon.

Tirzepatide

rating: kategori: ,

AASraw teh produsén profésional ti péptida Tirzepatide nu boga lab bebas jeung pabrik badag salaku rojongan, sadaya produksi bakal dilumangsungkeun dina pangaturan CGMP jeung trackable sistem kontrol kualitas. vials.

Quote Gancang Pikeun Orde Leutik

Upami anjeun kedah mésér produk ieu sacara ageung, punten nganggo saluran VIP pikeun kéngingkeun harga anu paling kompetitif.????

Kutipan pesenan bulk

Panjelasan Produk

Naon Tirzepatide?

Tirzepatide mangrupikeun pangobatan novél anu disatujuan ku FDA pikeun pengobatan diabetes mellitus tipe 2. Kusabab sipat leungitna beurat anu kuat, mésér tirzepatide dianggo off-label pikeun pengobatan obesitas.

Gawéna salaku agonis GLP-1 ganda sareng agonis GIP pikeun maksimalkeun kauntungan anu sami anu katingali ku pangobatan GLP-1 sapertos semaglutide.Ayeuna dilaksanakeun salaku ubar diabetes lini kadua, sami sareng pangobatan GLP-1, sareng dipasihkeun salaku suntikan subkutan saminggu sakali. FDA disatujuan péptida Tirzepatide dina Méi 2022.

Kumaha Tirzepatide Gawé?

Tirzepatide mangrupakeun péptida sintétik; sarta polipéptida inhibitory gastric ganda (GIP) jeung glukagon-kawas péptida 1 (GLP-1) agonist reséptor.It diwangun ku 39 asam amino sarta mangrupa analog tina polypeptide inhibitory lambung.Functionally, eta ngarangsang sékrési insulin ti pankréas jeung Salaku tambahan, Tirzepatide ogé ningkatkeun tingkat adiponéktin. Kamampuhan agonisme ganda nyababkeun pangurangan hiperglikemia anu langkung signifikan tibatan agén agonis GLP-1 nyalira sareng ngirangan napsu pangguna.

Kauntungannana Tirzepatide

Tirzepatide mangrupikeun reséptor polipéptida insulinotropik (GIP) anu gumantung kana glukosa sareng agonis reséptor glukagon-kawas péptida-1 (GLP-1), anu disatujuan ku FDA pikeun ngubaran diabetes mellitus tipe 2. Penting pikeun dicatet yén tirzepatide henteu disatujuan pikeun ngubaran diabetes mellitus tipe-1 sarta teu acan ditalungtik di penderita pankreatitis.Tirzepatide mangrupakeun reséptor GIP na agonist reséptor GLP-1, ngarah kana kontrol glikemik nyata ningkat dina diabetes tipe 2 sarta ngurangan beurat signifikan.

Hasil Tirzepatide

Pasién anu obesitas sareng diabetes tipe 2 (T2D) atanapi kaleuwihan beurat sareng T2D kaleungitan 34.4 pon (15.7%) beurat awak kalayan 10 mg sareng 15 mg tirzepatide (Mounjaro; Eli Lilly and Company), dumasar kana pamanggihan ti SURMOUNT. -2 global fase 3 trial.Specifically, tirzepatide dina 10 mg ngurangan beurat awak ku 5% atawa leuwih dina 79.2% pasien jeung ngurangan beurat awak rata ku 12.8%, sedengkeun 15 mg dosis ngurangan beurat dina 82.7% pasien jeung turun rata. beurat awak ku 14.7%.

Tirzepatide dipaké pikeun leungitna beurat

Tirzepatide, nyaéta suntikan saminggu sakali pikeun nurunkeun gula getih. Ti taun 2022 éta parantos nunjukkeun épék leungitna beurat anu luar biasa, sareng aya dina sebutan jalur gancang pikeun ulasan pikeun pengobatan obesitas. Rata-rata, pasien ningali leungitna beurat anu luar biasa. leuwih 20% tina beurat awak awal maranéhanana.

Tirzepatide jeung BPC 157 mantuan leungitna beurat ku cara ngurangan asupan dahareun jeung slowing turun kumaha gancang dahareun ngarambat ngaliwatan saluran pencernaan Anjeun. Ieu bisa mantuan Anjeun ngarasa leuwih lila jeung ngurangan sabaraha dahareun nu dahar.Studi nunjukkeun aksi ieu bisa lumangsung dina uteuk.

Kumaha gawéna:

● Ngurangan sabaraha dahareun anu didahar.

●Stops ati tina nyieun jeung ngaleupaskeun teuing gula.

● Ngalambatkeun kumaha gancangna dahareun kaluar tina lambung.

●Awak ngaleupaskeun insulin nalika gula getih luhur.

●Awak ngaluarkeun kaleuwihan gula tina getih.

Naon bédana antara Tirzepatide sareng Semaglutide?

Tirzepatide tindakan dina BOTH GIP jeung GLP-1 reséptor, sedengkeun Semaglutide tindakan ngan dina GLP-1 reséptor.Both ubar éféktif leungitna beurat treatments.Tirzepatide nyaéta dual-akting GIP (glukosa-gumantung insulinotropic polypeptide) jeung GLP-1 (glukagon). -kawas péptida-1) agonist reséptor. Duanana aya dina kelas ubar katelah incretin mimetics tapi boga sababaraha béda.

Modifikasi gaya hirup jeung pangwatesan kalori bakal ngakibatkeun sakabéh hadé results.Benefits leungitna beurat nyaéta ningkat comorbidities obesitas kayaning diabetes, darah tinggi, lipid getih abnormal jeung panyakit jantung nu bisa ditempo kalayan salaku saeutik salaku 5% leungitna beurat.

Balukar samping Tirzepatide

Efek samping anu paling umum tina Tirzepatide kalebet seueul, diare, turun napsu, utah, kabebeng, gangguan pencernaan, sareng nyeri beuteung (beuteung). pangalaman.

Dimana mésér Tirzepatide?

AASraw teh tempat pangalusna mésér Tirzepatide wholesale.All produk urang datangna kalawan bebas, pihak-katilu-dikaluarkeun bijil Analisis pikeun idéntifikasi, purity, sarta concentration.And urang boga Tirzepatide bulk pikeun diobral di stock!

AASraw nyaéta supplier Tirzepatide sareng produsén Tirzepatide anu ngagaduhan lab mandiri sareng pabrik ageung salaku dukungan, sadaya produksi bakal dilaksanakeun dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak. Sistem suplai Tirzepatide stabil, boh pesenan ritel sareng borongan tiasa ditarima. mésér Tirzepatide online, wilujeng sumping didatangan ramatloka kami(aasraw.com).

Tirzepatide Tés Laporan-HNMR

Naon HNMR jeung Naon spéktrum HNMR ngabejaan Anjeun?H ​​Nuclear Magnetic Resonance (NMR) spéktroskopi mangrupa téhnik kimia analitik dipaké dina kadali kualitas jeung panalungtikan pikeun nangtukeun eusi jeung purity sampel sarta struktur molekul na. Salaku conto, NMR tiasa nganalisis sacara kuantitatif campuran anu ngandung sanyawa anu dipikanyaho. Pikeun sanyawa anu teu dipikanyaho, NMR tiasa dianggo pikeun cocog sareng perpustakaan spéktral atanapi pikeun nyimpulkeun struktur dasar sacara langsung. Nalika struktur dasarna dipikanyaho, NMR tiasa dianggo pikeun nangtukeun konformasi molekular dina larutan ogé ngulik sipat fisik dina tingkat molekuler sapertos pertukaran konformasi, parobahan fase, kelarutan, sareng difusi.

Kumaha mésér Tirzepatide ti AASraw?

❶Pikeun ngahubungi kami ku sistem inquiry email kami, atanapi tinggalkeun nomer whatsapp anjeun ka kami, wawakil layanan palanggan kami (CSR) bakal ngahubungi anjeun dina 12 jam.

❷Pikeun masihan kami kuantitas sareng alamat anu ditaroskeun.

❸CSR kami bakal nyayogikeun anjeun kutipan, istilah pamayaran, nomer tracking, cara pangiriman sareng perkiraan tanggal kadatangan (ETA).

❹Bayaran rengse tur barang bakal dikirim kaluar dina 12 jam.

❺Barang ditampi sareng masihan koméntar.

Panulis artikel ieu:
Dr Monique Hong lulusan UK Imperial College London Fakultas Kedokteran

Panulis Jurnal Ilmiah:
1. CC Carson
Jurusan Bedah, Divisi Urologi, Universitas Karolina Kalér, Chapel Hill, NC,
2. I. Eardley
Rumah Sakit Universitas St. James, Leeds, Inggris,
3. DJ Walker
Eli Lilly jeung Company, Indianapolis, IN, AS
4. WH Cordell
Eli Lilly jeung Company, Indianapolis, IN, AS
Teu aya cara dokter / élmuwan ieu ngesahkeun atanapi ngajengkeun pameseran, penjualan, atanapi panggunaan produk ieu pikeun alesan naon waé. Aasraw henteu ngagaduhan hubungan atanapi hubungan, tersirat atanapi sanés, sareng dokter ieu. Tujuan nyebatkeun dokter ieu nyaéta pikeun ngaku, ngaku sareng muji hasil panalungtikan sareng pamekaran lengkep anu dilakukeun ku para ilmuwan anu damel dina zat ieu.

Rujukan

[1] Lilly :Hasil Tirzepatide Fase 3 Némbongkeun A1C Unggul Jeung Pangurangan Beurat Awak Dina Diabetes Tipe 2”.Business Insider.RTTNews.19 Oktober 2021.Diarsipkeun ti aslina tanggal 28 Oktober 2021. Disalin 28 Oktober 2021.

[2] Tirzepatide sacara signifikan ngirangan A1C sareng beurat awak dina jalma anu nganggo diabetes tipe 2 dina uji dua fase 3 tina program SURPASS Lilly" (Press release). – via PR Newswire.

[3] Kelaher,Colin (28 April 2022). "Eli Lilly's Tirzepatide Minuhan Titik Tungtung Utama dina Studi Obesitas Fase 3".

[4] Willard FS, Douros JD, Gabe MB, Showalter AD, Wainscott DB, Suter TM, et al.(Séptémber 2020).”Tirzepatide nyaéta GIP ganda anu teu saimbang sareng bias sareng agonis reséptor GLP-1”.JCI Insight.5 (17) .doi:10.1172/jci.insight.140532.PMC 7526454.PMID 32730231.

[5] Frederick MO, Boyse RA, Braden TM, Calvin JR, Campbell BM, Changi SM, et al.(2021). "GMP Skala Kilogram Pabrikan Tirzepatide Ngagunakeun Pendekatan SPPS / LPPS Hibrid sareng Pabrikan Kontinyu". .25 (7): 1628–1636.

[6] Frías JP, Davies MJ, Rosenstock J, Pérez Manghi FC, Fernández Landó L, Bergman BK, dkk. (Agustus 2021). (2): 385–6.doi:503/NEJMoa515.


Meunangkeun cutatan Bulk