Topiramate bubuk (97240-79-4) hplc≥98% | AASraw Fat Loss bubuk
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

bubuk Topiramate

rating: SKU: 97240-79-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Topiramate (97240-79-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

 

video bubuk Topiramate

 

 


 

Karakter dasar atah Topiramate bubuk

 

ngaran: bubuk Topiramate
CAS: 97240-79-4
Formula Molekul: C12H21NO8S
Beurat molekul: 339.36
Ngalembereh Point: 125 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk bodas

 


 

bubuk Topiramate atah dina siklus leungitna beurat

 

ngaran

Topiramate bubuk, Topomax, Qudexy XR, Topamax Sprinkle, Topiragen, Trokendi XR

 

Atah Topiramate bubuk Dianggo

bubuk Topiramate mangrupa obat lisan anu dipaké pikeun nyegah seizures of epilepsy. Ieu mangrupa obat anti epileptic atanapi anti rebutan. Hal ieu dipaké utamina diantara pasien anu teu dikawasa ku obat anti epileptic lianna. Ngeunaan 1 di 4 Amerika didiagnosis kalawan epilepsy boga seizures nu nolak perlakuan jeung ubar anti epileptic lianna. Topiramate bubuk ogé nyegah nyeri sirah.

Kejang disababkeun ku kagiatan teu normal ("nembak") saraf dina uteuk, sareng kagiatan anu henteu normal sumebar ka bagian otak anu langkung alit atanapi langkung ageung. Sanaos mékanisme aksi Topiramate bubuk anu pasti henteu dipikaterang, studi ilmiah nunjukkeun yén éta tiasa ngarobih neurotransmitter dina otak. Neurotransmitter mangrupikeun bahan kimia anu saraf damel sareng dianggo komunikasi sareng saraf anu caketna. Ku ngarobih produksi atanapi tindakan neurotransmitter, bubuk Topiramate tiasa neken kagiatan abnormal tina saraf dina uteuk anu nyababkeun seizure atanapi tiasa nyegah kagiatan anu henteu normal tina nyebar ka saraf anu sanés. Panilitian sanés nunjukkeun yén bubuk Topiramate tiasa neken saraf langsung (nyaéta, henteu ku ngarobih neurotransmitter) sareng ngajantenkeun aranjeunna kurang kamungkinan kana seuneu.
Turutan petunjuk dokter anjeun. Telepon upami aya patarosan. Biasana, dokter anjeun tiasa ngawartosan anjeun mimitian nganggo hiji tablet 25-miligram dua kali unggal dinten. Saatos sababaraha waktos, dokter tiasa laun ningkatkeun dosis pikeun kéngingkeun kontrol seizure anu langkung saé. Kusabab bubuk Topiramate umumna dicandak dua kali sapoé, seueur jalma anu ngémutan nyalira ku ngémutan sareng tuang tuang. Taroskeun ka dokter naon anu kedah dilakukeun upami anjeun hilap nginum dosis.

Duanana bentuk Topamax tiasa dicandak boh nganggo tuang atanapi henteu nganggo tuang, tapi langkung saé pikeun konsisten ti dinten ka dinten.

Ati-ati upami dokter nyerat resép énggal nganggo jinis pil anu sanés. Salaku conto, upami anjeun parantos nganggo tablet 25-mg sareng resép énggalna kanggo tablet 100-mg, ati-ati nganggo nomer anu leres. Entong sacara otomatis teras-terasan nganggo jumlah pil anu sami sareng sateuacanna. Pastikeun anjeun terang naon ukuran tablet parantos diresepkeun.

Upami anjeun nyandak tablet, ngelek masing-masing. Entong ngaseuk. (Éta bakal rada pait.)

Kapsul Sprinkle mangrupikeun cara anu gampang pikeun masihan Topamax ka murangkalih sareng anu sanés anu kasulitan nyelek pél. Kapsulna tiasa ditelep sadayana, tapi biasana éta dibuka sareng eusina ditaburkeun kana séndok tuangeun tuangeun lemes sapertos apel, kastard, és krim, oat, puding, atanapi yogurt. Ieu prosedur:

Meunangkeun hal nu séndok dahareun siap.
Tahan kapsul nangtung janten anjeun tiasa maca kecap "TOP."
Tahan dina kapsul leuwih pangan jeung pulas kaluar bagian jelas ngeunaan kapsul nu.
Taburkeun sadaya eusi kapsul kana tuangeun.
Telekkeun sadayana séndok langsung tanpa mamah. (Éta bakal raoseun pait upami dikunyah.) Nginum cai atanapi cairan sanés sanésna tiasa ngabantosan pastikeun yén sadaya katuangan ditelan. Entong nyimpen ubar anu parantos dicampur sareng tuangeun kanggo dianggo engké.
Pastikeun nyandak ngan jumlah nu dokter Anjeun ngabejaan Anjeun nyandak.

 

Dinyana kana bubuk Raw Topiramate

Efek samping paling umum bubuk Topiramate téh:

tiredness,
pusing,
Masalah koordinasi,
nervousness,
seueul,
leungitna beurat,
kabingungan,
Masalah biantara,
parobahan dina visi atawa
visi ganda,
tingling atanapi prickling sensasi di leungeun jeung suku,
kasusah jeung memori, sarta
distorsi indrawi.

efek samping penting lianna contona:
ngaronjat tingkat amonia,
acidosis métabolisme,
batu ginjal,
Turunna sweating, sarta
ngaronjat suhu awak ..

 

parentah salajengna

Bubuk topiramate tiasa nyababkeun orok anu teu dilahirkeun, tapi seizure nalika hamil tiasa ngarugikeun indung sareng orok. Bejakeun ka dokter anjeun langsung upami anjeun hamil nalika nyandak bubuk Topiramate pikeun kejang. Entong ngamimitian atanapi lirén nyandak bubuk Topiramate nalika kakandungan tanpa naséhat dokter anjeun.

Neangan perhatian médis darurat lamun boga robah ngadadak dina visi atawa nyeri sabudeureun atawa di tukangeun panon. Ieu bisa jadi tanda mimiti tina éfék samping serius tur permanén dina visi Anjeun.

Teu eureun maké bubuk Topiramate tanpa mimiti ngawangkong ka dokter anjeun, sanajan upami Anjeun ngarasa rupa. Anjeun bisa geus ngaronjat seizures lamun ngeureunkeun maké bubuk Topiramate dumadakan. Anjeun bisa jadi kudu make kirang na kirang sateuacan Anjeun ngeureunkeun nginum obat tuntas.

Ngahubungan dokter Anjeun upami seizures anjeun meunang parah atanapi anjeun boga aranjeunna langkung sering bari nyandak bubuk Topiramate.

 

Topiramate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

 

Atah Topiramate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Topiramate ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.