Trastuzumab atah (180288-69-1) HPLC≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Trastuzumab (180288-69-1)

rating: SKU: 180288-69-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Trastuzumab (CAS 180288-69-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Trastuzumab ieu dipake dina pengobatan kanker payudara HER2-positif. HER2 protéin overexpression watekna di 25% -30% tina cancers.Trastuzumab payudara primér geus ditémbongkeun, dina duanana di vitro assays jeung sato, keur ngahambat proliferasi of tumorcells manusa nu overexpress HER2.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

 

video Trastuzumab

 

 


 

Karakter dasar Trastuzumab

 

ngaran: Trastuzumab
CAS: 180288-69-1
Formula Molekul: C10H14N6O5
Beurat molekul: 298.25536
Ngalembereh Point: 61-71 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk bodas

 


 

Trastuzumab (180288-69-1) pamakéan dina siklus stéroid

 

ngaran

Trastuzumab (CAS 180288-69-1), ngaran dagang aya Herceptin.

 

Trastuzumab Dianggo

Trastuzumab dirumuskeun ngaliwatan hiji infusion kana véna (ka jero nadi, IV). The dosis munggaran dirumuskeun leuwih 90 menit. Lamun ogé-bisa ditolerir dosis pangropéa saterusna bisa dibikeun leuwih 30 menit.
Jumlah Trastuzumab (180288-69-1) nu baris nampi gumantung ka sababaraha faktor, kaasup jangkungna anjeun sarta beurat, kaséhatan umum anjeun atanapi masalah kaséhatan sejen, sarta jenis kanker atawa kaayaan keur dirawat. dokter anjeun bakal nangtukeun dosis anjeun sarta jadwal.

 

Dinyana dina Trastuzumab

A éfék samping serius tapi ilahar tina Trastuzumab tiasa gangguan jeung aksi ngompa tina jantung. The incidence masalah haté (gagalna jantung) ningkat dina urang jeung panyakit jantung atawa faktor résiko lianna kayaning radiasi ka dada, umur advancing, sarta pamakéan narkoba haté-toksik lianna (kayaning doxorubicin na cyclophosphamide). dokter Anjeun bisa pariksa fungsi haté Anjeun saencan Anjeun bisa nyandak Trastuzumab sagala na bakal nangkep haté anjeun raket salila perlakuan Anjeun. Trastuzumab (180288-69-1) bisa jadi dilanjutkeun upami gejala gagalna jantung némbongan.

 

parentah salajengna

Antibodi monoklonal mangrupikeun jinis terapi kanker "sasar" anu kawilang anyar. Antibodi mangrupikeun bagian tina sistim imun. Normalna, awak nyiptakeun antibodi salaku réspon antigen (sapertos protéin dina kuman) lebet kana awak. Antibodi nempel kana antigen pikeun nyirian karuksakan ku sistem imunitas awak. Di laboratorium, para ilmuwan nganalisis anténeu khusus dina permukaan sél kanker (udagan) pikeun nangtoskeun protéin anu cocog sareng antigen. Teras, nganggo protéin sato sareng manusa, élmuwan damel pikeun nyiptakeun antibodi khusus anu bakal nempel kana antigen target. Antibodi bakal nempel kana antigen anu cocog sapertos konci anu cocog sareng konci. Téknologi ieu ngamungkinkeun perlakuan pikeun sasaran sél khusus, nyababkeun kirang karacunan sél séhat. Terapi antibodi monoklonal tiasa dilakukeun ngan ukur pikeun kanker dimana antigen (sareng antibodi masing-masing) parantos dikenal.

Trastuzumab jalan ku targeting nu HER2 / neu reséptor dina sél kanker. Gén HER2 ngahasilkeun reséptor protéin dina beungeut sél éta sinyal tumuwuhna sél normal ku sangkan sél mun ditilik sarta balikeun. Sababaraha jaringan payudara cancerous boga teuing HER2 (HER2 / neu overexpression), triggering sél mun ditilik sarta kalikeun pisan gancang. Trastuzumab (180288-69-1) nempel kana reséptor HER2 pikeun nyegah sél tina ngalikeun, ngahulag tumuwuhna kangker salajengna jeung slowing progression kanker. Ogé bisa dianggo ku stimulating hiji mékanisme imun.

 


 

Kumaha mésér Trastuzumab ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.