bubuk Toko Trenavar (4642-95-9) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Trenavar bubuk (4642-95-9)

rating: SKU: 4642-95-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Trenavar (4642-95-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Trenavar sacara formal katelah Estra-4,9,11-triene-3,17-dione, kitu ogé Trendione na nyaeta 10 kali leuwih androgenic ti Téstostéron. Trenavar mangrupakeun prohormone nu museurkeun kana 17b-HSD1 mun nyieun Trenbolone aktif, hartina sakaligus dina awak anjeun Trenavar ngarobah kana Trenbolone atanapi Tren.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

 

video bubuk Trenavar

 

 


 

bubuk Trenavar Karakter dasar

 

ngaran: bubuk Trenavar
CAS: 4642-95-9
Formula Molekul: C18H20O2
Beurat molekul: 258.36
Ngalembereh Point: 138-141 ℃
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atanapi lampu konéng kristalin bubuk

 


 

siklus bubuk Trenavar

 

ngaran

Ngaran kimia: Estra-4,9,11-triene-3,17-dione
Nami sanés: Trendione, Trenabol, Tren Elite, T-Var 15 sareng Super Trenabol .RU-2065, Trenava rpowder, bubuk Trenione

 

Trenavar bubuk Dianggo

bubuk Trenavar sacara formal katelah Estra-4,9,11-triene-3,17-dione, kitu ogé Trendione na nyaeta 10 kali leuwih androgenic ti Téstostéron. bubuk atah Trenavar mangrupakeun prohormone nu museurkeun kana 17b-HSD1 mun nyieun aktif Trenbolone, hartina sakaligus dina awak Trenavar bubuk atah Anjeun ngarobah kana Trenbolone alias Tren. pamaké bubuk Trenavar ngalaman jumlahna ageung nambahan kakuatan ogé massa. Pamaké ogé ngalaman rugi gajih gancangan jeung ngaronjat vascularity tina otot. Sanyawa bubuk Trenavar geus miboga hiji popularitas ngaronjat tur paménta alatan hasil kuat taun siklus pondok. Bener teh best of duanana alam mun anjeun mertimbangkeun jumlah calon massa massana jeung gajih leungit.

bubuk atah Trenavar, ogé katelah Trendione, mangrupa prohormone lisan nu béda ti trenbolone stéroid injectable ogé dipikawanoh wungkul ku keton di posisi 17th. Ku sabab eta ngahasilkeun trenbolone aktif dina awak, sahingga hiji sanyawa pisan kuat sarta potent. Kusabab éta jadi sarupa dina struktur pikeun trenbolone, kumisan ti batuk tren (nu biasana hasil tina ngahaja injecting tren kana véna a), pamaké kudu meunang hasil pisan sarupa saperti ngagunakeun injectable trenbolone.

prohormone Ieu kitu gancang-akting yén pamaké log nu éta bisa ningali hasilna ngan sanggeus 7 mun 10 poé sanggeus dosis kahiji maranéhanana bubuk Trenavar. Sanajan kitu, hiji-hijina downside nyaéta bubuk atah Trenavar bisa ngurangan kadar ketahanan sakabéh anjeun, nu bisa nyieun tricky pikeun anjeun estu panungtungan pikeun salami anjeun tiasa nalika nu nuju ngalakukeun dina latihan cardio.

Ayeuna bari bubuk Trenavar dianggap salaku prohormone unik, éta babagi loba atribut sarupa kalayan Trenbolone, hiji stéroid injectable nu bakal ogé ngagaduhan loba pengikut di dunya bodybuilding. Naon misahkeun dua tina saling nyaéta kanyataan yén urut anu ngan hiji keton di posisi 17th jauh ti dimungkinkeun dina struktur kimiawi maranéhanana.

 

What is the dosage bubuk Trenavar

Paling pamaké ngajalankeun sabudeureun 30 mun 45mg of Trenavar bubuk poéan pikeun 30 poé kalayan on rojongan siklus. Hadé pisan mun éta dibeulah dosage ieu nepi leuwih 2 mun 3 servings of 15mg per poé.

Mimitina, trendione kedah dosis dina 50-70 miligram (mg) per dinten dosis pamisah nalika lumpat nyalira, sareng upami efek samping henteu kajantenan, dosis tiasa ditingkatkeun dugi ka 100mg maksimum. Teu kedah ngaleuwihan dosis éta, sareng éta henteu kedah dijalankeun langkung lami ti 5 atanapi 6 minggu.

Upami dianggo salaku bagian tina tumpukan, disarankeun anjeun nganggo trendione pikeun ngamimitian siklus, sareng dosis anu langkung alit tina 20-50mg per dinten pamisah mangrupikeun jumlah anu cekap. Seueur pangguna milih tumpukan peralatan, téstostéron, atanapi primobolan. Naon deui, sababaraha pangguna bahkan milih pikeun ngempelkeun tren ku deca durabolin, tapi tetep diémutan yén nyusun dua progéstin kedah dilakukeun ku pangguna anu berpengalaman pisan.

Lamun maké trendione pikeun kahiji kalina, nya kudu ngajalankeun solo dina dosis minimum ningali kumaha anjeun meta.

 

Kumaha Trenavar bubuk karya

Trenavar atah bubuk karya ku targeting nu 17b-HSD1 lajeng hydrogenates sanyawa nu ka konversi dina awak anjeun keur trenbolone. Trenbolone jeung bubuk Trenavar pisan sarupa, kanyataanna aranjeunna bagikeun 3 beungkeut ganda conjugated sami. bubuk atah Trenavar béda dina kanyataan yén ngabogaan keton 17. Hasilna pamaké meunang ngalaman ampir hasil sarua aranjeunna ngalakukeunana ku ngajalankeun hiji siklus trenbolone.

Pamaké ngaku nambahan gancang dina massa otot maranéhanana jeung kakuatan di sakuliah dewan, jeung gains dimimitian lumangsung dina 7-10 poé sanggeus dosis munggaran. Sanggeus minggu 4-6, paling pamaké anu ngalakukeun latihan kakuatan bakal nyebutkeun aranjeunna pisan deukeut, atawa ngaleuwihan, rékaman pribadi maranéhanana dina lifts maranéhanana. Leuwih ti éta, maranéhna ogé ngalaporkeun otot mahluk tighter, numput masif salila latihan, sarta leuwih vascularity.

Ngeunaan aspék daya tahan latihan, trendione mangrupakeun pilihan goréng, sakumaha bakal buntung gol ketahanan Anjeun.

 

pangeling-eling

Di sagigireun kauntungan sarupa, bodybuilders ogé balik for bubuk Trenavar keur genah na dina watesan dosing. Kita Hayu mikir eta. Naha ngaliwatan repot of injecting mun anjeun ampir tiasa nyandak barang sarua oral? Ieu bisa ogé dipaké salaku prohormone mandiri atawa bagian tina hiji tumpukan.

prohormone Ieu hijina sanyawa kabuktian yen bakal dirobah jadi Trenbolone nalika métabolismena ku awak. Ayeuna bari aya sababaraha Trenavar bubuk atah "clones" nu bisa Anjeun buka pikeun, ieu sabenerna ngarobah kana dienolone, nu loba lemah dina perbandingan.

bubuk Trenavar cukup serbaguna sarta ilahar dipaké ku bodybuilders salila kontes prep ogé kaluar usum. Loba nu ngalaman laporan prohormone ieu anu majemuk ieu boga kamampuh teu ngan pikeun ngaropéa, tapi ogé pak on massa tambahan salila kali ieu lamun digabungkeun jeung diet low-kalori.

Sajaba ti, bubuk atah Trenavar teu ngarobah kana esterogen jeung moal pemicu wae efek samping estrogenic nalika cycled. Sanajan kitu, éta masih krusial nu kudu meunang hiji terapi pos siklus ditangtoskeun atanapi PCT bade sanggeus Ngabuburit jeung prohormone ieu stave kaluar wae efek samping ngarugikeun.

Ayeuna bari bubuk atah Trenavar teu ngarobah kana esterogen jeung moal pemicu efek samping estrogenic, éta pohara penting nu meunang hiji terapi pos siklus ditangtoskeun atanapi PCT bade sanggeus Ngabuburit jeung prohormone ieu. Kusabab bubuk Trenavar pisan kawasa, anjeun bakal kedah PCT pikeun mantuan organ Anjeun nguatkeun diri sanggeus ngolah prohormone ieu sareng ngamajukeun normalcy tina tingkat hormon Anjeun.

 

bubuk Trenavar

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

 

Trenavar bubuk Marketing atah

Bisa disadiakeun di datang future.RU-2065

 

Teu bubuk Trenavar ngagaduhan efek samping

Sarupa sareng siklus prohormone, pangguna ningali kanaékan tekanan darah sareng koléstérol ningkat nalika muterkeun bubuk Trenavar. Dina kaseueuran kasus tekanan darah tinggi anu ngaleungit ngaleungitkeun saatos siklus réngsé sareng épék kana ati tiasa diimbangi kalayan leres dina pangrojong siklus sareng Terapi Siklus Post. Bubuk Trenavar ogé tiasa ningkatkeun agresi sareng ngirangan libido samentawis. Warta anu saé nyaéta bubuk atah Trenavar henteu aromatize anu hartosna éta moal ngarobah kana Éstrogén. Janten anjeun henteu kedah hariwang ngembangkeun Gyno aka Man boobs.

Trenavar bubuk ilaharna bakal nurunkeun kadar tiroid anjeun nu micu produksi Prolactin. Produksi Prolactin kaleuleuwihan bisa ngakibatkeun sensitipitas, puffiness, sarta lactation di wewengkon nipple. Pikeun nyegah tipe ieu tina efek samping, ngagunakeun inhibiter Prolactin salila siklus Anjeun kayaning ngahambat-P ku SNS atanapi Prolactrone ku Hideung Singa Panalungtikan.

Jalma anu wawuh kana "Tren Batuk" teu kedah hariwang ngeunaan éta nalika muterkeun bubuk atah Trenavar sabab éta ngan ukur efek samping tina suntikan. Ieu henteu janten masalah sabab produk bubuk atah Trenavar dicandak sacara lisan.

Trenavar bubuk ogé prohormone non-methylated nu hartina teu sakumaha kasar dina awak, kumaha ieu teu hartosna anjeun teu kedah nyandak kana rojongan siklus. rojongan siklus perlu mibanda sagala siklus prohormone.

Di sisi séjén, efek samping handap anu dilaporkeun ku pamaké nu geus cycled kalayan bubuk atah Trenavar:

  • naek agresi
  • Bisa ngabalukarkeun headaches na soreness di suku
  • Ngurangan tingkat tiroid
  • Bisa ngabalukarkeun dip dina kadar gula getih
  • Tiasa ngangkat prolactin
  • Ngurangan tingkat daya tahan
  • Bisa ngabalukarkeun surges di kolesterol jahat jeung tingkat tekanan getih
  • Tiasa nempatkeun galur ka haté jeung haté
  • Bisa ngabalukarkeun bouts of insomnia, kacapean sarta létoy

Sanajan aya sababaraha rekening anu ngantebkeun bubuk Trenavar bisa ngakibatkeun "Tren batuk," ieu teu hal anu tiasa ngaliwat lamun ngagunakeun prohormone ieu. Anjeun ngan bisa ngalaman sami nalika ngagunakeun Trenbolone injectable

 


 

Kumaha mésér bubuk Trenavar ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.