Meuli Abiraterone (154229-19-3) hplc≥98% | Pembekal AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Abiraterone (154229-19-3)

rating: SKU: 154229-19-3. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram tina urutan Abiraterone (154229-19-3), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

 

Video Abiraterone (154229-19-3) video

 

 


 

Abiraterone (154229-19-3) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Abiraterone
Meuli Abiraterone (154229-19-3) hplc≥98% | Pembekal AASraw CAS No.: 154229-19-3
Formula molekular: C24H31NO
Beurat molekul: 349.5
sinonim: Abiraterone

154229-19-3

17- (3-Pyridyl) androsta-5,16-dien-3beta-ol

CB 7598

CB-7598

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

 

Abiraterone (154229-19-3) Description:

Bubuk Abiraterone, ogé katelah CB7598, nyaéta métabolit aktif tina abiraterone acetate, anu mangrupikeun éster asétat aktif oral tina sanyawa steroidal abiraterone kalayan kagiatan antiandrogen, dianggo pikeun ngubaran kanker prostat anu tahan kaastastatis.

Dikaluarkeun salaku O-asetat, éta dipaké pikeun pengobatan kanker prostat tahan kasturiis. Cai mibanda peran salaku agén antineoplastis sareng inhibitor EC 1.14.99.9 (stéroid 17alpha-m izaoxygenase). Éta mangrupikeun 3beta-sterol sareng anggota piridin. Asalna tina hidrida tina hiji androstana.

 

rujukan:

  • 1: Grist E, Attard G. Perkembangan asetat abiraterone pikeun kanker prostat tahan castration. Urol Oncol. 2015 Jun; 33 (6): 289-294. doi: 10.1016 / j.urolonc.2015.03.021. Pariksa. PubMed PMID: 26025264.
  • 2: Petrelli F, Coinu A, Borgonovo K, Cabiddu M, Ghilardi M, Lonati V, Barni S. Enzalutamide Saatos Docetaxel sareng Abiraterone Acétate Rawatan dina Kanker Prostat: Analisis Kolaméntasi 10 Seri Kasus. Kanker Genitourin Kanker. 2015 Jun; 13 (3): 193-198. doi: 10.1016 / j.clgc.2014.10.006. Epub 2014 Nov 7. Review. PubMed PMID: 25466676.
  • 3: Giacinti S, Bassanelli M, Aschelter AM, Milano A, Roberto M, Marchetti P. Rintangan ka abiraterone dina kanker prostat tahan castration: tinjauan literatur. Resik Anticancer. 2014 Nov; 34 (11): 6265-9. Pariksa. PubMed PMID: 25368223.
  • 4: Zobniw CM, Causebrook A, Fong MK. Pamakéan klinis abiraterone dina pengobatan kanker prostat tahan casta na metastatik. Res Rep Urol. 2014 Aug 5; 6: 97-105. doi: 10.2147 / RRU.S29003. eCollection 2014. Review. PubMed PMID: 25157341; PubMed Pusat PMCID: PMC4128838.
  • 5: Francini E, Petrioli R, Roviello G. Teu aya bukti anu jelas ngeunaan kauntungan klinis tina regimen terapi urut-urutan kalayan abiraterone asetat sareng enzalutamide. Ahli Rev Anticancer Ther. 2014 Oct; 14 (10): 1135-40. doi: 10.1586 / 14737140.2014.949677. Epub 2014 Aug 19. Pariksa. PubMed PMID: 25135334.