Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) bubuk

rating:
2.67 kaluar 5 dumasarkeun kana 3 ratings customer
kategori: , tags: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) bubuk (10161-34-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) video bubuk


I.Raw Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) bubuk Karakter dasar:

ngaran: Trenbolone asétat bubuk bubuk
CAS: 10161-34-9
Formula molekular: C20H24O3
Beurat molekul: 312.4
Ngalembereh Point: 90- 92ºC
Temp neundeun: 0-6 ° C
warna: kristalin bubuk konéng


II. atah Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) pamakéan bubuk di siklus stéroid

1. ngaran:

Trenbolone asétat bubuk ilaharna disebut ku Tren A, Tren ngajempolan bubuk (CAS 10161-34-9), Revalor, Finaplix, Finajet, ku bodybuilders atawa boga UGL.

2. Atah Trenbolone bubuk asétat Dianggo:

Trenbolone asétat bubuk anu biasana dipaké di dosis of 35-150 mg / dinten, sarta leuwih ilaharna 50-100 mg / dinten.
Paling pamaké manggihan 50-75 mg / dinten janten hiji rentang dosage idéal, mere manfaat unggulan salaku bagian tina hiji tumpukan stéroid anabolik.

Trenbolone asétat bubuk (CAS 10161-34-9) anu biasana dipaké di dosis of 35-150 mg / dinten, sarta leuwih ilaharna 50-100 mg / dinten. The 35 inohong mg umumna mangrupa luyu ngan lamun ngabogaan sensitipitas pribadi tinggi mun efek samping trenbolone-spésifik. Lamun pamakéan trenbolone ieu lemah sareng hiji siklus éféktif geus dipikahayang, sejen anabolik stéroid injectable kudu ditambahkeun. Masteron mangrupakeun pilihan alus keur kaperluan ieu. , Pilihan sejen rada béda nyaéta téstostéron.

Sedengkeun pikeun luhur 150 mg / inohong, ieu umumna dipaké keur kaperluan ngaronjat stimulasi sistim saraf dibandingkeun 100 mg / dinten tinimbang keur massa atawa kakuatan perbaikan salajengna, nu geus maksimal atanapi pisan ampir maksimal dina 100 mg / dinten.

Paling pamaké manggihan 50-75 mg / dinten janten hiji rentang dosage idéal, mere manfaat unggulan salaku bagian tina hiji tumpukan stéroid anabolik.

jumlahna milligram ieu unusually low pikeun anabolik stéroid injectable. Bagian tina alesan teh nya eta trenbolone téh estu potent (éféktif per milligram.) Alesan sejen nyaeta kusabab éster asétat téh unusually lampu, perséntase kacida luhurna tina beurat molekul bubuk Trenbolone asétat teh stéroid aktif.

3. Dinyana dina Raw Tren ngajempolan bubuk:

Saloba urang nyatet, anjeun teu kudu nyokot Clen pikeun leuwih ti 2 minggu dina urutan. Ieu alatan dina reséptor peryogi waktos ngareset jeung Clen moal jadi éféktif lamun teu butuh putus, sarta euweuh jaminan reséptor anjeun bakal kantos janten sami.

parentah 4.Further:

A aral serius ngeunaan Equipoise téh satengah hirup panjang na, anu ieu meureun sahanteuna 12 poé. Ieu ngakibatkeun hiji jaman nambahan waktu sanggeus suntik panungtungan salila tingkat anu ngayakeun sahingga tinggi pikeun anabolisme optimal, atawa cukup low pikeun ngidinan recovery keur lumangsung. Hiji leyuran pikeun masalah ieu ngagunakeun Equipoise dina mung bagian samemehna tina siklus hiji.

Kontras, persentase trenbolone enanthate ngeunaan stéroid aktip nyaéta ampir 20% handap. Ku sabab kitu, total dosing mingguan keur trenbolone enanthate nyaéta saeutik leuwih luhur ti keur asétat dina. Pikeun enanthate nu, total dosing mingguan ilaharna 300-800 mg.

Teu kawas bubuk asétat Trenbolone nu boga satengah-umur ngan ngeunaan 1 beurang kituna kudu disuntik sapopoé, trenbolone enanthate ieu 2-4 kali ilaharna nyuntik per minggu. Satengah hirup meureun ngeunaan 5 poé.

Mun pasti ngeunaan respon pribadi mun trenbolone, anu éster asétat téh leuwih hade sakumaha eta Leungitkeun sistem gancang. Éta ogé pisan desirable pikeun pamakéan siklus pondok atawa keur minggu tungtung siklus panjang sabab clearance gancang nyadiakeun transisi rusuh ti ngabogaan tingkat tinggi cocog pikeun hasil optimal pikeun tingkat low sahingga recovery.

Bari pamakéan trenbolone mah teu perlu pikeun ngahontal hasil unggulan dina siklus stéroid anabolik, éta bisa dijadikeun bantuan luar biasa nuju hasilna sapertos.

5. Atah Tren ngajempolan bubuk (CAS 10161-34-9):

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Trenbolone asétat titik bubuk-lebur = 200-205 F / 90-92 ° C

6. Trenbolone asétat bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Salaku conto:
100mls @ 100mg / ml

  • bubuk 10g Trenbolone asétat
  • 5ml EO
  • 37ml GSO
  • 3ml BA (3%)
  • 15ml BB (15%)

7. Trenbolone asétat bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III. atah Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) HNMR bubuk


IV. Kumaha mésér Trenbolone bubuk asétat (CAS 10161-34-9); mésér Tren ngajempolan bubuk ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).

2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Trenbolone asétat pikeun diobral: Kumaha mésér bubuk Trenbolone asétat online? Cara Nyokot Trenbolone asétat Bubuk, dosage, efek samping Beuli asli bubuk Trenbolone asétat online


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

resensi 3 pikeun Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) bubuk

  1. dipeunteun 4 kaluar ti 5

    Alissa -

    룰렛 블랙 잭
    pos alus teuing. Kuring malik ka loba isu ieu salaku
    ogé ..

  2. dipeunteun 3 kaluar ti 5

    Florencia -

    Nyaeta aya hombres kelamin sejen kawas viagra pikeun awéwé?

  3. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Lavon -

    abdi keur bade mésér viagra online

Tambah review a