AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) bubuk

rating:
3.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 3 ratings customer
SKU: 10161-34-9. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) bubuk (10161-34-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) video bubuk


Atah Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) bubuk Karakter dasar

ngaran: Trenbolone asétat bubuk bubuk
CAS: 10161-34-9
Formula molekular: C20H24O3
Beurat molekul: 312.4
Ngalembereh Point: 90- 92ºC
Temp neundeun: 0-6 ° C
warna: kristalin bubuk konéng


Atah Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

Trenbolone asétat bubuk ilaharna disebut ku Tren A, Tren ngajempolan bubuk (CAS 10161-34-9), Revalor, Finaplix, Finajet, ku bodybuilders atawa boga UGL.

Atah Trenbolone asétat bubuk Dianggo

Trenbolone asétat bubuk anu biasana dipaké di dosis of 35-150 mg / dinten, sarta leuwih ilaharna 50-100 mg / dinten.
Paling pamaké manggihan 50-75 mg / dinten janten hiji rentang dosage idéal, mere manfaat unggulan salaku bagian tina hiji tumpukan stéroid anabolik.

Trenbolone asétat bubuk (CAS 10161-34-9) anu biasana dipaké di dosis of 35-150 mg / dinten, sarta leuwih ilaharna 50-100 mg / dinten. The 35 inohong mg umumna mangrupa luyu ngan lamun ngabogaan sensitipitas pribadi tinggi mun efek samping trenbolone-spésifik. Lamun pamakéan trenbolone ieu lemah sareng hiji siklus éféktif geus dipikahayang, sejen anabolik stéroid injectable kudu ditambahkeun. Masteron mangrupakeun pilihan alus keur kaperluan ieu. , Pilihan sejen rada béda nyaéta téstostéron.

Sedengkeun pikeun luhur 150 mg / inohong, ieu umumna dipaké keur kaperluan ngaronjat stimulasi sistim saraf dibandingkeun 100 mg / dinten tinimbang keur massa atawa kakuatan perbaikan salajengna, nu geus maksimal atanapi pisan ampir maksimal dina 100 mg / dinten.

Paling pamaké manggihan 50-75 mg / dinten janten hiji rentang dosage idéal, mere manfaat unggulan salaku bagian tina hiji tumpukan stéroid anabolik.

jumlahna milligram ieu unusually low pikeun anabolik stéroid injectable. Bagian tina alesan teh nya eta trenbolone téh estu potent (éféktif per milligram.) Alesan sejen nyaeta kusabab éster asétat téh unusually lampu, perséntase kacida luhurna tina beurat molekul bubuk Trenbolone asétat teh stéroid aktif.

Dinyana dina Raw Tren ngajempolan bubuk

Saloba urang nyatet, anjeun teu kudu nyokot Clen pikeun leuwih ti 2 minggu dina urutan. Ieu alatan dina reséptor peryogi waktos ngareset jeung Clen moal jadi éféktif lamun teu butuh putus, sarta euweuh jaminan reséptor anjeun bakal kantos janten sami.

parentah salajengna

A aral serius ngeunaan Equipoise téh satengah hirup panjang na, anu ieu meureun sahanteuna 12 poé. Ieu ngakibatkeun hiji jaman nambahan waktu sanggeus suntik panungtungan salila tingkat anu ngayakeun sahingga tinggi pikeun anabolisme optimal, atawa cukup low pikeun ngidinan recovery keur lumangsung. Hiji leyuran pikeun masalah ieu ngagunakeun Equipoise dina mung bagian samemehna tina siklus hiji.

Kontras, persentase trenbolone enanthate ngeunaan stéroid aktip nyaéta ampir 20% handap. Ku sabab kitu, total dosing mingguan keur trenbolone enanthate nyaéta saeutik leuwih luhur ti keur asétat dina. Pikeun enanthate nu, total dosing mingguan ilaharna 300-800 mg.

Teu kawas bubuk asétat Trenbolone nu boga satengah-umur ngan ngeunaan 1 beurang kituna kudu disuntik sapopoé, trenbolone enanthate ieu 2-4 kali ilaharna nyuntik per minggu. Satengah hirup meureun ngeunaan 5 poé.

Mun pasti ngeunaan respon pribadi mun trenbolone, anu éster asétat téh leuwih hade sakumaha eta Leungitkeun sistem gancang. Éta ogé pisan desirable pikeun pamakéan siklus pondok atawa keur minggu tungtung siklus panjang sabab clearance gancang nyadiakeun transisi rusuh ti ngabogaan tingkat tinggi cocog pikeun hasil optimal pikeun tingkat low sahingga recovery.

Bari pamakéan trenbolone mah teu perlu pikeun ngahontal hasil unggulan dina siklus stéroid anabolik, éta bisa dijadikeun bantuan luar biasa nuju hasilna sapertos.

Atah Tren ngajempolan bubuk (CAS 10161-34-9)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Trenbolone asétat titik bubuk-lebur = 200-205 F / 90-92 ° C

Trenbolone asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III. atah Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) HNMR bubuk

Kami Trenbolone asétat bubuk suppliers, Tren ngajempolan bubuk pikeun dijual (10161-34-9) hplc≥98% | AASraw HNMR


Kumaha mésér Trenbolone bubuk asétat (CAS 10161-34-9); mésér Tren ngajempolan bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).

2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

KoA

KoA 10161-34-9 Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) AASRAW

HNMR

AASRaw provideds purity 99% trenbolone asétat bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik di workout mun gain massa, gain kakuatan.

AASRaw provideds purity 99% trenbolone asétat bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik di workout mun gain massa, gain kakuatan.

resep

Resep bubuk Trenbolone asétat

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Salaku conto:
100mls @ 100mg / ml

  • bubuk 10g Trenbolone asétat
  • 5ml EO
  • 37ml GSO
  • 3ml BA (3%)
  • 15ml BB (15%)

Rujukan & citations produk

Dimana meuli bubuk Trenbolone asétat?

Kumaha nyampur atah trenbolone asétat bubuk?

salah No bisaeun maneh 10 fakta ngeunaan Trenbolone asétat

resensi 3 pikeun Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Trenbolone asétat (Tren ngajempolan) bubuk mangrupa genius

  2. dipeunteun 3 kaluar ti 5

    Florencia -

    Nyaeta aya hombres kelamin sejen kawas viagra pikeun awéwé?

  3. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Lavon -

    abdi keur bade mésér viagra online

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *