17a-Hydroxyprogesterone Powder Acétat (302-23-8) hplc≥98% | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

17a-Hydroxyprogesterone Powder Acétate (302-23-8)

rating: SKU: 302-23-8. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 17a-Hydroxyprogesterone Acetate Powder (302-23-8), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

 

Video 17a-Hydroxyprogesterone Acétate Powder (302-23-8) video

 

 


 

17a-Hydroxyprogesterone Powder Acétat (302-23-8) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:17a-Hydroxyprogesterone asétat
CAS No.: 302-23-8
Formula molekular: C23H32O4
Beurat molekul: 372.51
sinonim: 20-dione, 17-hidroksi-kakandungan-4-ene-asetat
neundeun: Garing, poék · sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC sareng sajabana): kasadia

17a-Hydroxyprogesterone Powder Acétate (302-23-8) Description:

17a-Hydroxyprogesterone acetate mangrupikeun pangotor tina asétat Megestrol. Megestrol asétat mangrupikeun progestin stéroid tina gugus 17α-hidroksiprogesteron anu dianggo dina pangubaran kanker payudara sareng kanker endometrial sareng salaku stimulan napsu. Éta éster 17α-asétat tina megestrol, anu, kontras sareng MGA, henteu pernah dipasarkeun kanggo panggunaan klinis ..

 

rujukan:

  • 1.Liang, T., et al.: J. Biol. Chem., 259, 734 (1984), Perez-Ornelas, V., et al .: Steroid, 70, 217 (2005),