Trestolone asétat (MENT) bubuk (6157-87-5) hplc≥98% | AASraw SARMS
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Trestolone asétat (MENT) bubuk

rating: SKU: 6157-87-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Trestolone asétat (MENT) bubuk (6157-87-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Trestolone asétat (MENT) bubuk nyaéta stéroid anabolik potent. Disebut ogé 7 alfa-métil-19-nortestosterone (bubuk MENT), eta mangrupakeun stéroid sintétik anu dianggap pisan kuat dina awak, surpassing kakuatan téstostéron. Hal ieu dianggap beneficialfor kaperluan bodybuilding jeung kakuatan latihan.

Panjelasan Produk

 

Trestolone asétat (MENT) video bubuk

 

 


 

Trestolone asétat (MENT) bubuk Karakter dasar

 

ngaran: Trestolone asétat (MENT) bubuk
CAS: 6157-87-5
Formula Molekul: C21H30O3
Beurat molekul: 330.465
Ngalembereh Point: 447.571 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas

 


 

Trestolone asétat (MENT) pamakéan bubuk di siklus stéroid

 

ngaran

Testolone bubuk asétat (CAS 6157-87-5) ilahar disebut minangka bubuk MENT.

 

bubuk MENT (CAS 6157-87-5) Dianggo

Kalayan dosis maksimum mgs 50 sapoé, pamaké bisa ngantisipasi gains considerable dina tilu bulan pamakean. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaronjatkeun kadar putus jeung massa otot ku gain beurat saloba pon 20 di éta periode waktu.

 

Dinyana kana bubuk Trestolone asétat

Bentuk suntik bubuk Trestolone Acetate (CAS 6157-87-5) dianggap metode pangiriman anu pangsaéna pikeun stéroid anabolik ieu sedengkeun bentuk lisan bakal ngahasilkeun hasil anu paling henteu nyugemakeun. Perlu dicatet yén dosis mangrupakeun konci. Saha waé anu nganggo bubuk Trestolone Acetate kedah nuturkeun sadaya instruksi dosis pikeun seratna pikeun nyegah épék négatip. Dosis anu leres ogé bakal ngahasilkeun hasil anu paling épéktip nalika dianggo sacara konsistén salami waktos anu berkepanjangan.

 

parentah salajengna

Pikeun jalma anu kacida komitmen ka perfecting physique maranéhanana, maranéhna bakal panalungtikan rupa kemungkinan mun ngahontal tujuan kabugaran maranéhanana. Pamakéan bubuk Trestolone asétat mangrupa salah sahiji cara pikeun ngahontal hiji lean, awak diasah ku gain otot maksimum. Ieu mungkin pikeun ngahontal hasil positif tanpa épék ngarugikeun, alesan sejen nu loba bakal ékspérimén kalawan bubuk Trestolone asétat sarta stéroid anabolik lianna.

 

Trestolone bubuk asétat (CAS 6157-87-5)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Trestolone asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

 


 

Kumaha mésér bubuk Trestolone asétat; mésér bubuk MENT ti AASraw

 

1.To ngahubungan kami ku email urang sistem panilitian, atanapi skype onlinewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.