Bubuk Urolithin A (1143-70-0 - - Pabrikan Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Urolithin A

rating: Kategori:

Urolithin A mangrupikeun métabolit sekunder asam ellagic, antioksidan polifenolik, anu ngagaduhan sipat antiproliferatif, anti radang, sareng anti oksidan.
Noted: Urolithin A 8-Methyl Ether (CAS: 35233-17-1) mangrupikeun panengah dina sintésis Urolithin A, hiji metabolit utama Ellagitannin sareng nunjukkeun sipat anti radang sareng antioksidan.

Panjelasan Produk

Ciri Dasar

Ngaran Produk Urolithin A
CAS Jumlah 1143-70-0
Formula molekular C13H8O4
rumus Beurat 228.2
sinonim 2 ', 7-Dihydroxy-3,4-benzocoumarin

3,8-Dihydroxy Urolithin;

Urolithin A 8-métil éter;

3-Hydroxy-8-methoxy-6H-dibenzo [b, d] pyran-6-hiji.

katingalian kristalin bubuk bodas
Gudang jeung nanganan Garing, poék sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).

 

rujukan

[1] Spendiff, S. dkk. Metechondrial DNA hapusan dina sél satelit otot: implikasi pikeun therapies. Hum. Mol. Genet. 22, 4739–4747 (2013)

[2] Bialonska D, Kasimsetty SG, Khan SI, Ferreira D (11 November 2009). "Urolithins, metabolit mikroba usus tina ellagitannins Dalima, paméran kagiatan antioksidan anu kuat dina uji coba sél". J Agric Dahareun Chem. 57 (21): 10181-6. doi: 10.1021 / jf9025794. PMID 19824638.

[3] Milburn, MV & Lawton, KA Larapna métabolisme pikeun diagnosis résistansi résistansi insulin. Annu. Pdt. Med. 64, 291–305 (2013).

[4] Cerdá, Begoña; Tomás-Barberán, Francisco A. Espín, Juan Carlos (2005). "Métabolisme antioksidan sareng Chemopreventive Ellagitannins ti Stroberi, Raspberry, Walnuts, sareng Anggur Berumur Ek dina Manusa: Identipikasi Biomarker sareng Variabilitas Individu". Jurnal Kimia Pertanian sareng Pangan. 53 (2): 227-235. doi: 10.1021 / jf049144d. PMID 15656654.

[5] Laker, RC dkk. Fosforilasi ampk tina Ulk1 diperyogikeun pikeun nargétkeun mitokondria kana lisosom dina mitofagasi anu diinduksi ku latihan. Nat. Komun. 8, 548 (2017).