Bubuk Urolithin B (1139-83-9) - Pabrikan Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Urolithin B

rating: Kategori:

Urolithin B ogé mangrupikeun produk alami anu ngagaduhan kagiatan antiproliferatif sareng antioksidan. Urolithin B diwangun ku metabolisme tina polifenol anu aya dina sababaraha kacang sareng buah-buahan, khususon dalima. Urolithin B parantos kabuktosan ngalangkungan panghalang otak getih, sareng tiasa gaduh pangaruh neuroprotective ngalawan Panyakit Alzheimer.

Panjelasan Produk

Urolithin B Ciri Dasar

Ngaran Produk Urolithin B
CAS Jumlah 1139-83-9
Formula molekular C13H8O3
rumus Beurat 212.2
sinonim Urolithin B,

1139-83-9,

3-hidroksi-6H-benzo [c] chromen-6-hiji,

3-hydroxybenzo [c] chromen-6-hiji,

B1S2YM5F6G

katingalian Bodas dugi ka Terang
Gudang jeung nanganan Garing, poék sareng 0 - 4 C pikeun jangka pondok, atanapi -20 C pikeun jangka panjang.

 

rujukan

[1] Bialonska D, Kasimsetty SG, Khan SI, Ferreira D (11 November 2009). "Urolithins, metabolit mikroba usus tina ellagitannins Dalima, paméran kagiatan antioksidan anu kuat dina uji coba sél". J Agric Dahareun Chem. 57 (21): 10181-6. doi: 10.1021 / jf9025794. PMID 19824638.

[2] Cerdá, Begoña; Tomás-Barberán, Francisco A. Espín, Juan Carlos (2005). "Métabolisme antioksidan sareng Chemopreventive Ellagitannins ti Stroberi, Raspberry, Walnuts, sareng Anggur Berumur Ek dina Manusa: Identipikasi Biomarker sareng Variabilitas Individu". Jurnal Kimia Pertanian sareng Pangan. 53 (2): 227-235. doi: 10.1021 / jf049144d. PMID 15656654.

[3] Lee G, dkk. Mékanisme anti radang sareng antioksidan urolithin B dina microglia anu diaktipkeun. Phytomedicine. 2019 Mar 1; 55: 50-57.

[4] Rodriguez J, dkk. Urolithin B, régulator anu nembé dikenalkeun ngeunaan massa otot rangka. J Cachexia Sarcopenia Otot. 2017 Agustus; 8 (4): 583-597.

[5] Rombold JR, Barnes JN, Critchley L, Coyle EF. Konsumsi Ellagitannin ningkatkeun pamulihan kakuatan 2-3 d saatos latihan ékséntris. Med Sci Sports Exerc 2010; 42: 493–498.

[6] Adams LS, Zhang Y, Seeram NP, Heber D, Chen S. Pomegranate ellagitannin-generated compound nunjukkeun kagiatan antiproliferatif sareng antiaromatase dina sél kanker payudara dina vitro. Kanker sateuacanna Res (Phila) 2010; 3: 108-113.