Suplai borongan bubuk urolithin murni pikeun dijual
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Urolithin A Backgroud

Mangpaat jantung dalima parantos ngalaksanakeun paniliti pikeun nalungtik kumaha cara buah beureum ieu tiasa ngajaga urang séhat. Dina papanggihan anu anyar, panaliti Swiss parantos ngaidentifikasi hiji molekul anyar anu hasil tina nyerna dua sanyawa anu aya dina dalima: punicalagins sareng ellagitannins. Molekul unik ieu, katelah urolithin A, ngabantuan ngahudangkeun mitokondria, pembangkit listrik sélulér urang. Urolithin A muka panto pikeun pangobatan terapi poténsial anu anyar ngalawan gangguan anu patali sareng umur, kalebet kalemahan, anu mangrupikeun faktor résiko kecacatan, rawat inap, sareng korban jiwa.

Urolithin Tinjauan

Urolithin A mangrupikeun sanyawa metabolit, anu kagolong kana kelas sanyawa organik anu katelah benzo-coumarins. Éta mangrupikeun produk akhir anu dihasilkeun tina panggunaan tuangeun anu ngandung ellagitannins (polifenol) sareng dimetabolisme ku baktéri usus awak. Kalayan kecap séjén, Urolithin A dihasilkeun nalika hiji individu nyerna sumber kadaharan anu ngandung ellagitannins.

Urolithin A henteu lumangsung sacara alami dina bentuk tungtung na. Sumber pangan Ellagitannin, sapertos jinis buah beri sareng dalima, kedah dimetabolisme ku baktéri usus anu tiasa didamel. Supados sanyawa ngagaduhan aplikasi anu hirup, éta kedah didamel di lab, atanapi dina basa sanésna, ponggawa Urolithin A kedah dihasilkeun supados tiasa dimangpaatkeun.

Panilitian ilmiah nunjukkeun yén Urolithin A ngagaduhan sipat anti sepuh. Konon ngabantosan dina pembentukan massa otot, ngagaduhan sipat anti radang, bahkan parantos nunjukkeun poténsial dina ningkatkeun kasihatan kognitif dina sepuh individu.

Urolithin Mékanisme Peta

Kumaha carana Urolithin A jalan? Asam Ellagic sareng Ellagitannins nyaéta miheulaan Urolithin.

Ellagitannins dihidrolisis tina peujit kana ngaleupaskeun asam Ellagic, sareng ieu diolah tina usus microflora ka urolithins ngalangkungan paningkatan karugian dina 1 tina dua laktonesna sacara berturut-turut ngaleungitkeun gugus hidroksil. Sakali Éta dikonsumsi dina peujit, teras bubuk Urolithin A lebet kana aliran sistem peujit ieu.

Mitophagy, numutkeun definisi Wikipedia, mangrupikeun dégradasi selektif tina mitokondria anjeun ku autofagy. Ieu sering lumangsung pikeun mitokondria cacat saatos karuksakan atanapi setrés. Nanging, nalika urang yuswa, fungsi Mitophagy janten kirang épisién. Kabeneran, Urolithin A disatujuan pikeun ngarangsang mitophagy dina cara dilestarikan ngalangkungan spésiés anu béda.

Mangpaat / Pangaruh Urolithin A

❶ Urolithin A Ngabantosan Ngalawan Kanker

Sanaos perawatan bedah anu agrésip sareng kémoterapi, ampir 50% jalma anu ngagaduhan kanker koloréktik ngembangkeun tumor kumat. Ieu tiasa disababkeun sabagéan salamet sél sirung titik-titik kanker anu bahaya anu nolak kémoterapi konvensional sareng bertindak salaku '' siki '' kanggo kangker salajengna.6
Dina papanggihan anu pikaresepeun, panaliti nyebarkeun sél sirung titik-titik ti sabar kalayan kanker koloréktal boh campuran anu ngandung 85% urolithin A atanapi 30% urolithin A. Hasilna pikaresepeun. Campuran konsentrasi urolithin anu langkung luhur épéktip dina ngahambat jumlah sareng ukuran sél sirung titik-titik sareng ngahambat kagiatan aldehida dehidrogénase, pananda kemisistis.
Pendekatan terapi ieu pikaresepeun sabab terapi tradisional ngalawan kanker henteu ngagaduhan kamampuan pikeun maéhan atanapi ngeureunkeun sumebarna sél sirung kanker. Papanggihan anyar ieu ngadukung anggapan yén pendekatan gizi tiasa ngabuktoskeun berharga salaku pangobatan alternatif atanapi intervensi pencegahan pikeun nargétkeun sél bahaya ieu.

❷ Urolithin A - Pangaruh Neuroprotective

Patalina antara dalima sareng pangaruh neuroprotective na ngalawan panyakit Alzheimer parantos mapan dina kajian sato.8 Nanging, konstituén bioaktif pikeun tindakan ieu henteu dipikaterang dugi ka ayeuna.
Panyakit Alzheimer diperkirakeun mangaruhan langkung ti 115 juta jalma di dunya saacan taun 2050. Sakelompok panaliti nyawang studi sato samemehna anu ngalaporkeun pangaruh anti Alzheimer tina konstituén ekstrak dalima.
Tim ngaevaluasi kamampuan komponén-komponén ieu nyebrang panghalang getih-otak sareng mendakan yén bentuk métilasi urolithin A (mUA), diturunkeun tina dalima, sareng urolithin sanés tiasa ngalakukeun éta.
Sareng, sanaos langkung seueur panilitian anu diperyogikeun, panulis nyimpulkeun yén urolithin mangrupikeun kamungkinan sanyawa anu jawab pangaruh anti Alzheimer anu kalebet panyalindungan ngalawan neurotoksisitas sareng f-fibrilasi b-amyloid. Hasil ieu ngajangjikeun, sareng nunjukkeun perluna ngajalajah strategi campur diet alami anu sanés pikeun nyegah atanapi ngalambatkeun perkembangan Alzheimer.
Hasil sareng data tina sababaraha panilitian ieu salajengna ngadukung pentingna sanyawa metabolit polifenol sapertos urolithin A tina dalima sareng peranna dina merangan kanker usus besar sareng panyakit neurodegenerative.
Panilitian ogé parantos nunjukkeun yén Urolithin A tiasa ningkatkeun kakuatan otot sareng daya tahan dina sepuh individu. Panilitian anyar nunjukkeun yén bukti awal nampilkeun manpaat séjén Urolithin A, anu kalebet ieu:

-Anti-radang
-Antikarsinogenik
-Antoksidan
-Antiglikatif
-Antimicrobial


Urolithin A ogé ditingali pisan salaku suplemén pikeun produk protéin pikeun ningkatkeun pangaruh latihan, ogé pikeun ngirangan obesitas.

Urolithin Pangaruh Sisi

Dina uji klinis manusa anu disebut di luhur, henteu aya efek samping anu dilaporkeun. Dina panilitian ngeunaan séri studi preclinical sareng klinis, sigana aya bukti pangrojong pikeun kasalametan panggunaan Urolithin A.

Henteu aya épék toksikologis anu parantos dilaporkeun, bahkan dina studi anu ngalibatkeun dosis pangluhurna kanggo beurit dina panilitian sapertos kitu.

Urolithin A diatur pikeun ngarobih industri anti sepuh. Studi klinis masih dina tahap awalna tapi kaseueuran uji coba ngungkabkeun hasil anu positip tanpa efek samping anu ngarugikeun. Ti tuangeun dugi ka suplemén, Urolithin A pasti bakal janten penemuan superfood anyar anu teras dicandak ku sadayana.

Urolithin Sumber Dahareun

Sakumaha didadarkeun, Urolithin A dina bentuk tungtung na henteu muncul sacara alami. Éta henteu dipikaterang dina sumber pangan. Nanging, prékursor pikeun sanyawa tiasa dipendakan dina buah sareng kacang anu tangtu. Sumber katuangan anu ngandung ellagitannins sapertos dalima, raspberry, strawberry, cloudberry, sareng kenari mangrupikeun sababaraha conto.

Éllagitanin dina buah-buahan sareng kacang-kacangan ieu dihidrolisis dina peujit pikeun ngahasilkeun asam ellagic, anu teras diolah dina usus sareng dimetabolismikeun sareng microflora usus kana Urolithin A.

Penting pikeun dicatet yén Urolithin A henteu salawasna lumangsung nalika dicerna. Nyali sababaraha jalma henteu ngagaduhan campuran mikroflora anu séhat anu diperyogikeun pikeun ngarobih asam ellagic kana Urolithin A. Ieu ngandung harti yén henteu sadaya jelema bakal ngahasilkeun Urolithin A dina usus na upami aranjeunna tuang dalima, kenari, atanapi buah. Éta sadayana gumantung kana baktéri usus anu aya dina awak anjeun.

Urolithin Prosés Pabrik

Urolithin A didamel ngalangkungan sintésis kimia nganggo salah sahiji tina dua prosés anu dijelaskeun di handap. Duanana prosés ngalibatkeun réaksi kopling Ullmann, dituturkeun ku pangobatan asam Lewis pikeun ngahasilkeun produk urolithin A anu kacida dimurnikeun.

Produk akhir dimurnikeun ku cara standar pangobatan dina pelarut, disaring, dikumbah, sareng garing pikeun kéngingkeun urolithin murni A. Produk éta engké diturunkeun kana réduksi ukuran partikel.

Numutkeun kana prosés anu mantep, bubuk Urolithin A sacara sintétis didamel sareng dimurnikeun dina sababaraha léngkah utami kana spésipikasi anu murni pisan 99%. Bahan Baku sareng léngkah-léngkah ngolah aub dina sintésis urolithin A kalebet asam 2-Bromo-5-methoxy benzoic, 2-Bromo-5-hydroxy benzoic acid, Resorcinol, 50% sodium hidroksida, Copper sulfate pentahydrate, Metanol, Aluminium klorida, Toluene , DMSO, Métanol, Asam Asétat, sareng TBME (éter tert-butil-métil).

Sintétik Urolithin A VS Alami Urolithin A

Sakumaha didadarkeun di luhur, Urolithin A mangrupikeun metabolit baktéri anu diturunkeun tina usus tina ellagitannins (ET) atanapi asam ellagic (EA). Upami anjeun hoyong kéngingkeun sajumlah ageung Urolithin A, anjeun kedah heula tuang buah anu ageung, teras ngantosan aranjeunna ngalih ti ellagitannins sareng asam ellagic ka Urolithin A. prosés ieu panjang, sareng murni na rendah, sareng anu paling penting , éta bakal awis pisan pikeun ngalakukeunana.

Henteu sadaya jelema ngagaduhan microflora anu leres anu tiasa ngajantenkeun metabolit. Salaku tambahan, prosés ieu moal pernah tiasa diterapkeun pikeun produksi masal di fasilitas manufaktur anu patuh GMP.

Warta anu hadé nyaéta, salaku bahan novél, Urolithin A tungtungna sayogi sacara komersil di 2019 ti Cima Science. Ayeuna tiasa disintésis dina laboratorium sareng pabrik. Urolithin A sintétik idéntik dina struktur sareng urolithin alami A. Kamampuh ngadamel dugi ka 3000 kgs atanapi 2.5 ton / bulan.

Urolithin Kasalametan

Urolithin A disatujuan ku Uni Éropa salaku bahan kadaharan novél.

Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA) dina 2018 parantos masihan urolithin A status GRAS na anu digunakeun dina rumus suplemén diét. GRAS hartosna yén Urolithin A umumna dianggap aman kalayan dosis 500mg dugi 1 gram per porsi.

Kasalametan Urolithin A ditalungtik dina séri tés preclinical sareng klinis, anu ngadorong kaamanan kasihatanna pikeun kagunaan anu dihaja. Ngulang dosis 28-dinten sareng 90 dinten kajian urolithin A dina beurit henteu nunjukkeun pangaruh toksikologis dina sababaraha parameter anu diukur ku cara naon waé dosis anu diuji.

Suplemén dugi ka 90 dinten kalayan urolithin A henteu nyababkeun tanda-tanda karacunan neurologis atanapi réproduktif dina ningkatna période skrining ulikan-dosis sapertos evaluasi spérmatogenesis atanapi siklus oestrus, pamariksaan ophthalmoscopic, tampilan batré observatorium operasional, sareng aktivitas motor penilaian.

Wilujeng Mésér Urolithin A / Urolithin A 8-Methyl Ether Bulk Powder from AASraw!

Kapendakan urolithin A, éta hasil tina sanyawa punicalagins sareng ellagitannins anu aya dina dalima, nyayogikeun kasempetan énggal pikeun merangan turunna fungsi mitokondria anu aya hubunganana sareng umur sareng karusakan otot.

Ku ngabantosan sél ngabaru diri sareng ngaoptimalkeun kinerja otot, ekstrak dalima sareng metabolit na anu anyar, urolithin A-tiasa ngabuktoskeun suksés.

Marengan papanggihan ieu, aya bukti anu ngadukung épék anu kuat anu ngagaduhan urolithin A ngalawan panyawat Alzheimer sareng kanker, nawiskeun alat sanés pikeun merangan kaayaan anu ngancurkeun ieu anu mangaruhan seueur jalma sepuh.

Pendekatan nutrisi ieu ngabuka kamungkinan yén pendekatan farmasi tradisional henteu kantos ngajajah. Upami anjeun hoyong mésér bubuk Urolithin A / bubuk Urolithin A 8-Methyl Ether, AASraw panginten pilihan anu saé.

Urolithin B Pedaran

Urolithin B mangrupikeun urolithin, mangrupakeun jinis sanyawa fenolik anu dihasilkeun dina usus manusa saatos nyerep katuangan anu ngandung ellagitannins sapertos buah delima, strawberry, raspberry beureum, wanoja atanapi anggur beureum umur yuswa. Urolithin B kapanggih dina cikiih dina bentuk glukononida urolithin B.

Urolithin B ogé mangrupikeun produk alami anu ngagaduhan kagiatan antiproliferatif sareng antioksidan. Urolithin B diwangun ku metabolisme tina polifenol anu aya dina sababaraha kacang sareng buah-buahan, khususon dalima. Urolithin B parantos kabuktosan ngalangkungan panghalang otak getih, sareng tiasa gaduh pangaruh neuroprotective ngalawan Panyakit Alzheimer.

Mékanisme Peta Urolithin B

Éta nurunkeun dégradasi protéin sareng nyababkeun hipertropi otot. Urolithin B ngahambat kagiatan aromatase, énzim anu nyambungkeun éstrogén sareng téstostéron.

Urolithin B mangrupikeun produk alami anu ngagaduhan kagiatan antiproliferatif sareng antioksidan. Urolithin B diwangun ku metabolisme tina polifenol anu aya dina sababaraha kacang sareng buah-buahan, khususon dalima. Urolithin B parantos kabuktosan ngalangkungan panghalang otak getih, sareng tiasa gaduh pangaruh neuroprotective ngalawan Panyakit Alzheimer.

Urolithin B ngahambat kagiatan NF-κB ku ngirangan fosforilasi sareng dégradasi IκBα, sareng neken fosforilasi JNK, ERK, sareng Akt, sareng ningkatkeun fosforilasi AMPK. Urolithin B ogé régulator massa otot rangka. Urolithin B mangrupikeun salah sahiji metabolit mikroba usus tina ellagitannins, sareng ngagaduhan pangaruh anti radang sareng antioksidan.

Aplikasi Urolithin B

Nalika nalungtik sipat anti radang sareng antioksidan urolithins A sareng B, panaliti UCL kajantenan mendakan yén anu terakhir ngagaduhan pangaruh nyalindung kana otot. Sél otot dina budaya anu aya hubunganana sareng urolithin B janten langkung ageung tibatan anu henteu. Kami hoyong terang kunaon.

Mimiti, aranjeunna diajar bahan dina vitro sareng mendakan urolithin B ngagaduhan pangaruh dua: éta ngaktipkeun sintésis protéin otot sareng ngalambatkeun dégradasi.

Kadua, panaliti nalungtik pangaruh urolithin B in vivo, kana beurit. 'Éta ningkatkeun kamekaran otot', saur Prof. Francaux. 'Kami ogé ngatur kana beurit kalayan saraf sciatic anu rusak hasilna paralisis leg, sareng karugian otot salajengna lumangsung 20 dugi 30% kirang gancang sareng ka tingkat anu langkung alit.'

Pangaruh Urolithin B

Urolithin B mangrupikeun metabolit mikroba usus tina ellagitannins, sareng ngagaduhan pangaruh anti radang sareng antioksidan. Urolithin B ngahambat kagiatan NF-κB ku ngirangan fosforilasi sareng dégradasi IκBα, sareng neken fosforilasi JNK, ERK, sareng Akt, sareng ningkatkeun fosforilasi AMPK. Urolithin B ogé régulator massa otot rangka.

(1). Urolithin B ngirangan leungitna beurat otot anu diinduksi ku panyusutan
(2). Urolithin B-ngainduksi hipertrofi otot rangka dina beurit
(3). Pangaruh anabolik urolithin B dimédiasi ku reséptor androgén
(4). Urolithin B ngarangsang sintésis protéin dina C2C12 myotubes ku ngaktipkeun mTORC1 signaling
(5). Urolithin B ngahambat dégradasi protéin ku cara ngadégulasi jalur ubiquitin – proteasome
(6). Urolithin B ningkatkeun diferensiasi myotubes C2C12

rujukan:

[1] Spendiff, S. dkk. Metechondrial DNA hapusan dina sél satelit otot: implikasi pikeun therapies. Hum. Mol. Genet. 22, 4739–4747 (2013).
[2] Milburn, MV & Lawton, KA Larapna metabolomik kana diagnosis résistansi résistansi insulin. Annu. Pdt. Med. 64, 291–305 (2013).
[3] Laker, RC dkk. Fosforilasi ampk tina Ulk1 diperyogikeun pikeun nargétkeun mitokondria kana lisosom dina mitofagé anu diinduksi ku latihan. Nat. Komun. 8, 548 (2017).
[4] Singh, R. dkk. Ningkatkeun integritas panghalang usus ku métabolit mikroba ngaliwatan jalur Nrf2. Nat. Komun. 10, 89 (2019).
[5] Andreux, PA dkk. Fungsi mitokondria kaganggu dina otot rangka sepuh pre-frail. Sci. Rep. 8, 8548 (2018).
[6] Gong, Z. dkk. Urolithin A atenuates gangguan ingatan sareng neuroinflamasi dina beurit APP / PS1. J. Neuroinflammation 16, 62 (2019).
[7] Felder, TK dkk. Fosfolipid sirkulasi khusus, acylcarnitines, asam amino sareng amina biogenik mangrupikeun spidol latihan aérobik. J. sci. Med. Olahraga 20, 700-705 (2017).
[8] Schooneman, MG, Vaz, FM, Houten, SM & Soeter, MR Acylcarnitines: ngagambarkeun atanapi nyababkeun résistansi insulin? Diabetes 62, 1-8 (2013).
[9] Pitunjuk ngeunaan Strategi pikeun Ngidentipikasi sareng Ngaleungitkeun Résiko pikeun Percobaan Klinis Mimiti-Di-Manusa kalayan Produk Ubar Investigasi EMEA / CHMP / SWP / 28367/07 (Badan Pangobatan Éropa, 2007).
[10] Keefe, Perhatosan DM GRAS No. GRN 000791 (Administrasi Pangan sareng Narkoba, 2018).
[11] Drake, JC & Yan, Z. Mitophagy dina ngajaga otot tulang rangka proteostasis mitokondria sareng kaséhatan métabolik kalayan sepuh. J. Physiol. 595, 6391-6399 (2017).
[12] Choi, AM, Ryter, SW & Levine, B. Autofagy dina kaséhatan manusa sareng panyakit. N. Engl. J. Med. 368, 651-662 (2013).