Bubuk CBD leyur cai - Produsén Pabrik Supplier
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

CBD leyur cai

rating: Kategori:

AASraw tiasa nyayogikeun bubuk 10% larut Cai Cai dina stabil, sadaya produksi aya dina panerapan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

AASraw tiasa nyayogikeun bubuk 10% larut Cai Cai dina stabil, sadaya produksi aya dina panerapan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

spésifikasi: 10% CBD Cai-leyur
katingalian: Bodas dugi ka bubuk bodas
Solusi cai: Teu aya warna, transparan sareng rada busa kalayan oyag.
bahan: 10% CBD, 90% ubar atanapi ékspérénsial kelas dahareun iners.
kaleyuran: Easy to be soluble in water and its solubility in water is 10g/100mL (100mL solution contains 1g or 1000mg CBD, around 1%).
panyimpenan: Tetep tetep ditutup dina suhu kamar, tempat anu garing sareng poek, dilarang hirup babarengan sareng asam kuat, basa kuat sareng oksidan.
pamakéan: Langsung ditambihkeun kana média dumasar cai atanapi dicampur sareng larutan cai.
Catetan: Solusi Aqueous ngagaduhan rasa pait entéh.

 

Kauntungan Inti:

♦ 100% ékstraksi alami, produksi skala industri, pasokan stabil;

♦ Penjaminan kualitas (GMPC, ISO22716, KOSHER, HALAL);

♦ laboratorium ti pihak katilu anu diuji, eusi stabil sareng luhur CBD, gratis THC;

♦ Metode HPLC, logam beurat, résidu sareng mikroba minuhan standar CHP, JP sareng USP.

 

AASraw mangrupikeun pabrik anu dipercaya sareng sah anu ngagaduhan kualitas luhur 10% CBD Cai-leyur bubuk. Wilujeng nempatkeun pesenan ti kami!