Bubuk ekstrak kuman gandum - Pabrikan Pabrik Suplai
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Bubuk ekstrak kuman gandum

rating: Kategori:

Bubuk ekstrak kuman gandum mangrupikeun ekstrak kuman gandum anu asalna tina kuman (endosperma, atanapi siki) tina pepelakan gandum. Éta ngagaduhan beunghar spéridin anu mawa seueur manpaat dina awak urang. Bubuk ekstrak kuman pemanasan tiasa tahan kana steril, anti sepuh; Éta ngamajukeun metabolisme manusa, ningkatkeun kakuatan fisik sareng ingatan; Éta tiasa Nurunkeun koléstérol, nyegah aterosklerosis; Éta tiasa ningkatkeun getih sirkulasi sareng nguatkeun sistim imun. Kanggo ayeuna, aya seueur suplemén spermidine di pasar sareng kaseueuran sumber nyaéta bubuk ekstrak kuman gandum. Wilujeng mésér bubuk ekstrak kuman gandum tina kami!

Panjelasan Produk

Ngaran Produk Ekstrak Kuman Gandum Bubuk-1%
CAS Jumlah 124-20-9
Formula molekular C7H19N3
rumus Beurat 145.25
sinonim Ekstrak germ gandum anu euyeub ku spérmidin, SPERMIDINELIFE, 1,4-Butanediamine, N1- (3-aminopropyl), N- (3-Aminopropyl) -1,4-diaminobutane 1,8-Diamino-4-azaoctane; Ékstraksi kuman gandum terfermentasi; bubuk germ gandum ferméntasi
katingalian Bodas jeung bubuk yellowish
Gudang jeung nanganan RT

 

rujukan

[1] Krug, MS; Berger, SL (1987). Sintésis cDNA mimiti-untaian dibarengan ku oligo (dT). Métode dina Énzimmologi. 152. hal 316-25. doi: 10.1016 / 0076-6879 (87) 52036-5. ISBN 978-0-12-182053-4. PMID 2443800.

[2] Wan, CY; Wilkins, TA (1993). "Spermidine ngagampangkeun PCR amplifikasi target DNA". Metode PCR sareng Aplikasi. 3 (3): 208-10. doi: 10.1101 / gr.3.3.208. PMID 8118404.

[3] Blethen, SL; Boeker, EA; Snell, EE (1968). "Argenin decarboxylase ti Escherichia coli. I. Pemurnian sareng kakhususan pikeun substrat sareng koénzim ". Jurnal Kimia Biologis. 243 (8): 1671-7. PMID 4870599.

 

Tulisan anu Trending

 

AASraw mangrupikeun pabrik anu dipercaya sareng sah diijinkeun tina bubuk ekstrak kuman Gandum kualitas luhur. Wilujeng nempatkeun pesenan ti kami!