AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk médis Anesthesia

Kami anesthesia Médis suppliers bubuk, bubuk anesthesia Médis pikeun dijual, Salaku urang jangji, sadaya bubuk anesthesia Médis urang nu mibanda purity teu kurang ti 98%.


Anesthesia bubuk Umumna Pedaran

Dina praktek ubar (hususna bedah jeung kedokteran gigi), bubuk anesthesia atanapi anesthesia mangrupakeun kaayaan rugi ngainduksi samentara tina sensasi atanapi kasadaran. Ieu bisa ngawengku analgesia (relief ti atanapi pencegahan nyeri), paralisis (rélaxasi otot), amnesia (leungitna ingetan), atawa unconsciousness. A sabar dina épék ubar ubar keur ngabius ieu disebut minangka keur anesthetized.

bubuk Anesthesia nyandak kinerja henteu aya rasa nyeri tina prosedur médis nu bakal ngakibatkeun nyeri parna atawa teu kaampeuh ka sabar unanesthetized. Tilu kategori lega anesthesia aya:

anesthesia bubuk umum suppresses aktivitas sistim saraf pusat jeung ngakibatkeun kurangna unconsciousness sarta jumlahna aya sensasi.

Ngaberean ubar keur nengtremkeun suppresses sistim saraf pusat ka gelar Lesser, inhibiting duanana kahariwang jeung kreasi kenangan jangka panjang tanpa hasilna unconsciousness.

anesthesia bubuk régional jeung anesthesia lokal, anu meungpeuk népana impulses saraf antara bagian sasaran awak sarta sistim saraf pusat, ngabalukarkeun leungitna sensasi dina bagian awak sasaran. A sabar dina bubuk anesthesia régional atawa lokal tetep sadar, iwal anesthesia umum atawa ngaberean ubar keur nengtremkeun urusanna dina waktos anu sareng. Dua kelas lega aya:

blokade periferal nyegah persépsi indrawi dina bagian terasing awak, kayaning numbing hiji huntu pikeun digawé dental atanapi administering blok saraf kana ngahambat sensasi dina sakabéh dahan.

Jawa Tengah, atawa neuraxial, blokade administers nu ubar keur ngabius di wewengkon sistim saraf pusat sorangan, suppressing sensasi asup ti luar wewengkon blok. Contona, di antarana anesthesia epidural na anesthesia tulang tonggong.

Dina Nyiapkeun pikeun prosedur médis, anu panyadia kasehatan méré anesthesia pilih sarta nangtukeun dosis tina salah sahiji atawa leuwih ubar pikeun ngahontal jenis sarta gelar tina ciri anesthesia luyu keur tipe prosedur jeung sabar tangtu. Jenis ubar dipaké ngawengku anesthetics umum, hypnotics, sedatives, ubar neuromuscular-blocking, narkotika, sarta analgesics.

Aya duanana resiko utama na minor of anesthesia. Conto resiko utama kaasup maot, serangan jantung jeung embolism pulmonal sedengkeun resiko minor bisa ngawengku seueul postoperative sarta utah na rumah sakit readmission. Likelihood tina komplikasi a kajadian nyaeta sabanding jeung resiko relatif rupa-rupa faktor nu patali jeung kaséhatan sabar urang, pajeulitna bedah nu keur dipigawé jeung tipe ubar keur ngabius dipaké. Faktor ieu, kaséhatan baé urang saméméh operasi (ngabedakeun lapisan ku Asa Sistim klasifikasi status fisik) boga bearing greatest dina probabiliti komplikasi kajadian. Pasén ilaharna hudang dina menit tina hiji ubar keur ngabius keur terminated sarta meunangkeun deui indra maranéhanana dina jam. Hiji iwal mangrupakeun kaayaan disebut disfungsi kognitif jangka panjang postoperative, dicirikeun ku pengkuh kabingungan langgeng minggu atawa bulan, nu mangrupakeun leuwih umum di maranéhanana ngalaman bedah cardiac na di manula.


Naon jenis bubuk anesthesia?

  • anesthesia Lokal numbs bagian leutik awak pikeun prosedur minor. Contona, anjeun bisa meunang shot kadokteran langsung kana aréa bedah pikeun meungpeuk nyeri. Anjeun bisa tetep jagjag salila prosedur.
  • Régional anesthesia bubuk blok nyeri ka bagian gede awak Anjeun. Anjeun oge bisa meunang ubar pikeun mantuan Anjeun bersantai atawa sare. Jenis bubuk anesthesia régional di antarana:
  • blok saraf periferal. Ieu shot sahiji ubar keur ngabius pikeun meungpeuk nyeri sabudeureun hiji saraf husus atawa grup tina saraf. Blok nu sering dipaké keur prosedur dina leungeun, leungeun, suku, suku, atanapi raray.
  • Epidural na tulang tonggong anesthesia bubuk. Ieu shot sahiji ubar keur ngabius deukeut tulang tukang jeung saraf nu nyambung ka dinya. Eta blok nyeri ti hiji sakabéh wilayah awak, kayaning beuteung, hips, atawa suku.
  • anesthesia bubuk umum mangaruhan otak anjeun sarta sésana awak Anjeun. Anjeun bisa meunangkeun sababaraha anesthetics ngaliwatan véna a (intravenously, atawa IV), sarta anjeun bisa ngambekan sababaraha anesthetics. Kalawan anesthesia bubuk umum, anjeun pingsan jeung anjeun teu ngarasa nyeri salila bedah dina.

Kumaha anjeun tiasa nurunkeun résiko anjeun tina efek samping?

Hal pangpentingna bisa ngalakukeun pikeun nyegah efek samping bubuk anesthesia nyaéta mastikeun hiji anesthesiologist dokter ieu aub dina perawatan Anjeun. A anesthesiologist dokter téh dokter médis anu specializes di bubuk anesthesia, manajemén nyeri jeung ubar perawatan kritis.

Sateuacan bedah anjeun, minuhan ku anesthesiologist dokter ngabahas sajarah médis anjeun, kabiasaan kaséhatan sarta gaya hirup. Inpo ieu bakal mantuan éta anesthesiologist dokter terang kumaha anjeun bisa meta jeung bubuk anesthesia sarta nyokot léngkah keur nurunkeun résiko anjeun tina efek samping. pasamoan Ieu ogé waktu nu sae pikeun anjeun nanyakeun jeung neuleuman naon nyangka.

Pikeun meunangkeun bahan baku katuhu ti supplier ditangtoskeun hartina pisan, keur ngajamin maneh kualitas hadé, suplai stabil sarta jasa-sanggeus-diobral.


Némbongkeun hasil single