AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bubuk Triamcinolone (124-94-7)

rating: SKU: 124-94-7. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina Triamcinolone Powder (124-94-7), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Video Triamcinolone Bubuk (124-94-7) video


Bubuk Triamcinolone (124-94-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Triamcinolone
CAS No.: 124-94-7
Formula molekular: C21H27FO6
Beurat molekul: 394.4394
sinonim: Kasusihan Triamcinolone Acetonide EP
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Bubuk Triamcinolone (124-94-7) Description:

Triamcinolone dianggo pikeun ngubaran sababaraha kaayaan médis anu béda-béda, sapertos éksim, psoriasis, rematik, alérgi, kolitis ulcerative, lupus, ophthalmia simpatik, arteritis temporal, uveitis, radang ocular, dermatitis kontak urushiol-induksi, biasana salaku triamcinolone acetonide), visualisasi nalika vitrectomy sareng pencegahan serangan asma. Éta moal bakal ngarawat serangan asma nalika ayeuna parantos ngamimitian. Éta ogé parantos dianggo kaluar-labél pikeun degenerasi macular.

rujukan:

  • 1: Jin E, Luo L, Bai Y, Zhao M. Éféktivitas komparatif bevacizumab intravitreal nganggo atanapi tanpa triamcinolone acetonide pikeun pengobatan edema macular diabetes. Ann Pharmacother. 2015 Apr; 49 (4): 387-97. doi: 10.1177 / 1060028014568006. Epub 2015 Jan 26. Pariksa. PubMed PMID: 25622852.
  • 2: Nanno M, Sawaizumi T, Kodera N, Tomori Y, Takai S. Flexor pollicis longus pecah dina pemicu jempol saatos injections triamcinolone intrasheath: laporan kasus sareng ulasan literatur. J Nippon Med Sch. 2014; 81 (4): 269-75. Pariksa. PubMed PMID: 25186581.
  • 3: Sadarangani S, Berg ML, Mauck W, Rizza S. Iatrogen cache sindrom sekundér pikeun interaksi triamcinolone epidonavir-epidural: kasus ilustrasi sareng ulasan. Mangsa Panyimpangan Interdisip Dis. 2014; 2014: 849432. doi: 10.1155 / 2014/849432. Epub 2014 Méi 7. Pariksa. PubMed PMID: 24895495; PubMed Pusat PMCID: PMC4033556.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

Rujukan & citations produk