AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bubuk Trilostane (13647-35-3)

rating: SKU: 13647-35-3. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Trilostane Powder (13647-35-3), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Trilostane Powder (13647-35-3) video


Bubuk Trilostane (13647-35-3) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Trilostane
CAS No.: 13647-35-3
Formula molekular: C20H27NO3
Beurat molekul: 329.43
standar: Dina-imah
neundeun: Garing, poék jeung di 0 - 4 C pikeun istilah pondok (poé ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Bubuk Trilostane (13647-35-3) Description:

Bubuk Trilostane nyaéta ngahambat dehidrogenase 3β-hydroxysteroid anu digunakeun dina pengobatan sindrom Cush sareng hiperaldosteronisme primér. Ieu mangrupikeun gangguan dimana jumlah kaleuwihan hormon kortikosteroid dihasilkeun dina awak. Kortikosteroid penting pikeun awak ngagunakeun karbohidrat, lemak sareng protéin sareng tanggepan pikeun setrés normal. Éta ogé dipikabutuh pikeun pangaturan uyah sareng kasaimbangan cai dina awak. Bubuk Trilostane ngabantosan nyegah produksi kortikosteroid, ngontrol gejala anu aya hubungan sareng gangguan ieu.

Bubuk Trilostane ogé tiasa kapaké dina pengobatan kanker payudara anu parantos lega dina awéwé anu parantos ménopause.

Éta nembé disatujuan dina taun 2008 pikeun pengobatan kasakit Cush (hyperandrenocorticism) dina anjing. Éta ogé ubar anu munggaran disatujuan pikeun ngubaran pituitary- sareng cush-gumantung adrenal di anjing. Ubar resep ieu dianggo ku ngeureunkeun produksi kortisol di kelenjar adrénal.

rujukan:

  • 1: Midence JN, Drobatz KJ, Hess RS. Konsentrasi Kortisol di Anjing-Nya diatur kalayan Hyperadrenocorticism Diperlakukeun sareng Trilostane. J Vet Intern Med. 2015 Nov; 29 (6): 1529-33. doi: 10.1111 / jvim.13615. Epub 2015 Sep 16. PubMed PMID: 26374943.
  • 2: Fracassi F, Corradini S, Floriano D, Boari A, Aste G, Pietra M, Bergamini PF, Dondi F. Faktor prognostik pikeun salamet di anjing anjing kalayan hypercortisolism gumantung-pituitari diolah kalayan trilostane. Vet Rec. 2015 Jan 10; 176 (2): 49. doi: 10.1136 / vr.102546. Epub 2014 Aug 28. PubMed PMID: 25170036.
  • 3: Bonadio CM, Feldman EC, Cohen TA, Kass PH. Perbandingan hasil uji stimulasi hormon adrenocorticotropic dimimitian 2 ngalawan 4 jam 2014 jam administrasi trilostane di anjing-anjing kalayan hyperadrenocorticism sacara alami. J Vet Intern Med. 28 Jul-Aug; 4 (1239): 43-10.1111. doi: 12357 / jvim.2014. Epub 26 Méi 24863172. PubMed PMID: XNUMX.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

Rujukan & citations produk