AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

caproate bubuk 17-Hydroxyprogesterone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk 17-Hydroxyprogesterone caproate (630-56-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

caproate bubuk 17-Hydroxyprogesterone, Méh babies 500,000 anu dilahirkeun preterm di Amérika Serikat unggal taun. Preterm kalahiran (PTB), atawa kalahiran kirang ti 37 minggu gestation, nyimpen Orok dina resiko luhur maot na teh ngabalukarkeun anjog tina cacad neurological jangka panjang dina barudak. Sajaba ti, expenses kaséhatan PTB nu patali ngarugikeun sistem Podomoro AS leuwih ti $ 26 milyar unggal taun. Ngahulag PTB mangrupa kritik ka ngabina kasehatan jangka panjang sarta ngembangkeun Orok sakuliah nagara.

Panjelasan Produk

17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk video


I.17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk Karakter dasar:

ngaran: caproate bubuk 17-Hydroxyprogesterone
CAS: 630-56-8
Formula molekular: C27H40O4
Beurat molekul: 428.6
Ngalembereh Point: 119 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas jeung bubuk kaluar-bodas


II. siklus caproate bubuk 17-Hydroxyprogesterone

1. ngaran:

caproate bubuk 17-Hydroxyprogesterone: Kimia Ngaran
Ngaran séjén: 17-OHPC, 17P, hexanoate

2. 17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk Dianggo:

Ubar 17-alfa hydroxyprogesterone caproate mangrupa progestin sintétik injectable. Ieu geus kabuktian éféktif dina ngahulag atanapi delaying kalahiran preterm di pregnancies Singleton pikeun awéwé ku sajarah birth.1 preterm spontan Sakali lega sadia sakumaha hiji ubar diperparah murah, ayeuna boga versi branded (Makena; AMAG farmasi) yén waragad kira 100 kali leuwih ti aslina. On Pébruari 4, 2011, KV Pharmaceutical Company (engké diganti Lumara) nampi persetujuan ti Administrasi Pangan sarta Narkoba AS ka rancang jeung pasar Makena, nu diwangun ku bahan aktip anu sarua sakumaha kapanggih dina nyusun diperparah aslina. persetujuan éta kaasup hiji designation ubar yatim sarta masihan KV Pharmaceutical Company hak ekslusif ka rancang Makena nu berpotensi nyumbang ka harga didaptarkeun na tinggi. Pikeun nalungtik ieu, kami dipaké hiji database klaim asuransi keur nalungtik resep pikeun 17-alfa hydroxyprogesterone caproate diantara ampir 4000 komersil insured (teu Medicaid) ibu hamil. Tujuan kami éta ngartos pamakéan, waragad, sarta hasil tina versi branded na diperparah tamba.

3.What teh dosage of 17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk?

250 mg sakali mingguan (unggal 7 poé); dimimitian terapi antara 16 minggu, poé 0 na minggu 20, 6 poé gestation; nuluykeun dugi minggu 37 (ngaliwatan 36 minggu, 6 poé) tina gestation atanapi pangiriman, whichever lumangsung munggaran.

Urang dipigawé hiji ganda-buta, sidang placebo-dikawasa ngalibetkeun ibu hamil ku sajarah documented of pangiriman preterm spontan. Awéwé anu enrolled di puseur klinis 19 di 16 mun 20 minggu gestation na acak ditugaskeun ku pusat data sentral, dina 2: rasio 1, pikeun nampa boh injections mingguan di 250 mg 17P atanapi injections mingguan di hiji placebo minyak mulya; injections anu terus dugi pangiriman atawa 36 minggu gestation. Hasil primér éta pangiriman preterm saméméh 37 minggu gestation. Analisis ieu dipigawé nurutkeun prinsip niat-to-saréat.

ciri basa-garis nu awéwé 310 di group progesteron jeung awéwé 153 di group placebo éta sarupa. Perlakuan jeung 17P nyata ngurangan résiko pangiriman di kirang ti 37 minggu gestation (incidence, 36.3 persen dina grup progesteron vs 54.9 persen dina grup placebo; resiko relatip, 0.66 [95 persen interval kapercayaan, 0.54 mun 0.81]), pangiriman di kirang ti 35 minggu gestation (incidence, 20.6 persen vs 30.7 persen; resiko relatip, 0.67 [95 persen interval kapercayaan, 0.48 mun 0.93]), sarta pangiriman di kirang ti 32 minggu gestation (11.4 persen vs 19.6 persen ; resiko relatip, 0.58 [95 persen interval kapercayaan, 0.37 mun 0.91]). Budak awéwé diperlakukeun kalayan 17P tadi ongkos nyata handap necrotizing enterocolitis, hemorrhage intraventricular, sarta kabutuhan oksigén supplemental.

injections mingguan di 17P nyababkeun dina ngurangan penting dina laju pangiriman preterm kumat diantara awéwé anu nya di résiko utamana tinggi pikeun pangiriman preterm sarta ngurangan likelihood tina sababaraha komplikasi di Orok maranéhanana.

karya bubuk 4.How Cortexolone 17-Hydroxyprogesterone caproate?

17α-hydroxyprogesterone caproate (17-OHPC) mangrupakeun progestogen sintétis. Awak manusa teu nyieun molekul caproate. ngaran séjén pikeun caproate nyaeta "hexanoate," nu hiji éster nu diturunkeun ti hexanoic (atawa caproic) asam. Rumus 17-OHPC dipintonkeun dina Gambar nu. Sababaraha ahli médis geus nyatakeun yén 17-OHPC ieu kapanggih dina embé. Ieu sigana folktale, sabab éta idéntifikasi molekul ieu ti cairan awak alam, jaringan tina embé, atawa mahluk hirup lianna teu bisa dikonfirmasi dina pilarian sastra.

Efek 17-OHPC on panjangna cervical di penderita ku sajarah kalahiran preterm ≥ 1 anu disadiakeun pikeun nampa 17-OHPC vs hiji grup kontrol untreated. Taya bédana dina ukuran panjang cervical leuwih waktos ieu dititénan dina awéwé anu narima 17-OHPC. Kontras, progesteron heunceut ngurangan laju pondok cervical di penderita ku sajarah kalahiran preterm atanapi pondok cervical prématur.

17 alfa-hydroxyprogesterone caproate (17P) mangrupakeun formulir sintétik tina progesteron anu geus ditémbongkeun pikeun ngurangan kanceuh of PTB pikeun awéwé jeung gestations Singleton nu boga sajarah di saméméhna. Awéwé ku sajarah saméméhna tina PTB leuwih gampang boga orok preterm sejen dibandingkeun awéwé anu boga moal. Ilaharna prescribed ku dokter, 17P urusanna ngaliwatan injections mingguan dimimitian dina minggu 16-24 dugi pangiriman. Studi némbongkeun yén administering 17P ka awéwé layak ngurangan kasempetan ngabogaan PTB sejen ku 33 persen. Unggal taun, kurang leuwih, 30,000 ibu hamil papanggih kualifikasi jeung dianggap layak pikeun 17P.

5.Warning:

Réduksi tina resiko tina kalahiran preterm di awéwé ku kakandungan Singleton gaduh sajarah kalahiran preterm spontan Singleton (ditunjuk hiji ubar yatim ku FDA pikeun pamakéan ieu).

Efficacy ditangtukeun dumasar kana perbaikan dina proporsi awéwé anu dikirimkeun dina <37 minggu gestation; benefit klinis langsung (misalna pamutahiran di morbidity neonatal na mortality) moal ngadegkeun.

Kasalametan jeung efficacy nunjukkeun ukur di awéwé ku kalahiran Singleton spontan prior; teu dimaksudkeun pikeun pamakéan di awéwé kalawan sababaraha gestations atawa faktor résiko séjén pikeun kalahiran preterm.

ACOG ngajak ngalamar supplementation progesteron pikeun pencegahan kalahiran preterm kumat nepi awéwé ku kakandungan Singleton sarta kalahiran preterm spontan prior di <37 minggu gestation alatan kuli preterm spontan atawa beubeulahan prématur of mémbran.

6.17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

7.17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

8.17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

9.Does 17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk ngagaduhan Sisi Balukar?

  • progestin sintétik; dihasilkeun ku ésterifikasi of 17α-hydroxyprogesterone, hiji métabolit kajadian sacara alami tina progesteron, jeung asam caproic.
  • Boga aktivitas progestogenic kuat; némbongan ngahasilkeun éfék progestational langgeng lila beuki potent on éndométrium ti progesteron.
  • Teu kaciri mibanda androgenic, antiandrogenic, estrogenic, atawa aktivitas glucocorticoid.

Mékanisme peta di ngurangan résiko tina kalahiran preterm kumat teu dipikawanoh


III. 17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk HNMR

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R &amp; D réagen


IV. Kumaha mésér 17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

1 review pikeun caproate bubuk 17-Hydroxyprogesterone

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    17-Hydroxyprogesterone caproate bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *