AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk 17-Methyltestosterone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 58-18-4. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk 17-Methyltestosterone (58-18-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

17-Methytestosterone mangrupakeun sintétik, oral activeanabolic-androgenic stéroid (Aas) nu dipaké dina pengobatan kakurangan androgén lalaki jeung sababaraha indikasi lianna.

Panjelasan Produk

17-Methyltestosterone bubuk video


bubuk atah 17-Methyltestosterone Karakter dasar

ngaran: 17-Methytestosterone
CAS: 58-18-4
Formula molekular: C20H30O2
Beurat molekul: 302.45
Ngalembereh Point: 162-168 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


pamakéan bubuk atah 17-Methyltestosterone dina siklus stéroid

ngaran

17-Methytestosterone (CAS 58-18-4) disebut ku 17-MethyTesto, Methy testo, ngaran merk sakumaha Agovirin, Android, Metandren, Oreton, Testred, Virilon, batur.

Atah 17-Methyltestosterone bubuk Dianggo

Dosages of methyltestosterone dipaké téh 10 mun 50 mg / dinten di lalaki keur kagunaan umum médis sarta physique- sarta kaperluan pagelaran-enhancing na 2.5 mg / dinten di awéwé pikeun dosages symptoms.Higher menopausal tina saloba 200 mg / dinten geus dipaké pikeun ngubaran awéwé kalayan kanker payudara inoperable nu geus gagal pikeun ngabales therapies lianna.

Dinyana kana bubuk Raw 17-Methyltestosterone

efek samping kaasup karinding, kahariwang, bulu discolored, pusing, kulit garing, hirsutism, mumusuhan, impaired urination, paresthesia, karusuhan sirit, busung lapar periferal, sweating, sarta vasodilation.

Atah 17-Methyltestosterone bubuk parentah Salajengna

sambetan Aromatase bisa dipaké pikeun ngurangan atawa nyegah épék estrogenic of methyltestosterone na 5α-réduktase sambetan bisa dipaké pikeun nyegah potentiation taun disebut jaringan "androgenic" jeung kukituna ningkatkeun ratio miboga anabolik jeung aktivitas androgenic jeung ngurangan laju miboga androgenic samping effects.Antiandrogens kawas bicalutamide na cyproterone asétat bisa meungpeuk boh anabolik jeung épék androgenic of Aas kawas methyltestosterone.

bubuk 17-Methyltestosterone (CAS 58-18-4)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah 17-Methyltestosterone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk 17-Methyltestosterone (CAS 58-18-4) ti aasraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% 17-Methytestosterone bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

AASraw nyadiakeun purity 99% 17-Methytestosterone bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

resep

17-Methyltestosterone bubuk Raw Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Dimana neangan supplier 17-Methyltestosterone bubuk dipercaya online?

1 review pikeun bubuk 17-Methyltestosterone

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk 17-Methyltestosterone nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *