AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Cortexolone 17α-propionate bubuk

rating:
4.50 kaluar 5 dumasarkeun kana 2 ratings customer
SKU: 19608-29-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Cortexolone 17α-propionate (19608-29-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Cortexolone 17α-propionate bubuk video


Cortexolone 17α-propionate bubuk Karakter dasar

ngaran: Cortexolone 17α-propionate bubuk
CAS: 19608-29-8
Formula molekular: C24H34O5
Beurat molekul: 402.52
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas mun kaluar-bodas bubuk bubuk


Cortexolone 17α-propionate siklus

ngaran

CAS: 19608-29-8
Ngaran kimia: cortexolone-17α-propionate,
Ngaran séjén: CB-03-01, bubuk Winlevi, bubuk Breezula, 11-deoxycortisol 17α-propionate, Cortexolone 17α-propionate bubuk

Cortexolone 17α-propionate Dianggo

Cortexolone 17α-propionate mangrupakeun steroidal antiandrogen sintétik - husus, mangrupa reséptor antagonis androgén - nu sahandapeun ngembangkeun ku Cassiopea na Intrepid Therapeutics pikeun pamakéan salaku nginum obat topical dina pengobatan kaayaan androgén-gumantung kaasup vulgaris jerawat jeung alopecia androgenic (-pola jalu bulu leungitna).

What is the dosage of Cortexolone 17α-propionate

Cortexolone 17α-propionate% krim 1, a antiandrogen potent anyar pikeun pengobatan topical of vulgaris jerawat. A pilot randomized, studi banding ganda-buta vs placebo na tretinoin 0 · 05% krim.

kasang tukang

Jerawat vulgaris mangrupa gangguan ti Unit pilosebaceous numana androgens nyumbang kana awal sarta kegigihan. Pamakéan antiandrogens kituna téh berpotensi éféktif; kumaha oge, antiandrogens pikeun pamakéan topical henteu sadia dina pasaran. Cortexolone 17α-propionate mangrupakeun potent antiandrogen topical anyar berpotensi mangpaat dina vulgaris jerawat.

tujuan

Pikeun evaluate kasalametan sarta efficacy topical of Cortexolone 17α-propionate% krim 1 dina jerawat vulgaris sakumaha dibandingkeun kalawan placebo sarta kalawan tretinoin 0 · 05% krim.

métode

Tujuh puluh tujuh lalaki kalawan jerawat raray ngoleksi 2-3 nurutkeun investigator urang Global Penilaian (IGA) anu randomized pikeun nampa krim placebo (n = 15), atawa Cortexolone 17α-propionate 1% krim (n = 30), atawa tretinoin 0 · 05 % krim (n = 32) sakali sapoé dina waktu sare for minggu 8. efficacy klinis ieu dievaluasi unggal 2 minggu kaasup total count lesion (TLC), radang count lesion (ILC), jerawat severity indéks (ASI) jeung IGA. assessment kaamanan kaasup skor lokal irritancy, tés laboratorium, ujian fisik, tanda vital jeung ngarékam kajadian ngarugikeun.

Hasil

CB-03-01 krim ieu kacida alusna bisa ditolerir, sarta éta nyata leuwih hade tinimbang placebo ngeunaan TLC (P = 0 · 0017), ILC (P = 0 · 0134) jeung ASI (P = 0 · 0090), sarta ogé klinis leuwih éféktif ti comparator. produk oge ngainduksi a attainment gancang tina pamutahiran 50% dina sagala parameter luhur. CB-03-01

conclusions

Ulikan pilot ieu ngarojong rationale pikeun pamakéan antiandrogens topical dina pengobatan vulgaris jerawat. Cortexolone 17α-propionate 1% krim sigana cocog jeung profil hiji antiandrogen idéal pikeun pamakéan topical.

Kumaha Cortexolone 17α-propionate karya

Cortexolone 17α-propionate (CAS 19608-29-8), atawa 11-deoxycortisol 17α-propionate, mangrupakeun steroidal antiandrogen sintétik - husus, mangrupa reséptor antagonis androgén - nu sahandapeun ngembangkeun ku Cassiopea na Intrepid Therapeutics pikeun pamakéan salaku nginum obat topical di perlakuan kaayaan androgén-gumantung kaasup vulgaris jerawat jeung alopecia androgenic (-pola jalu bulu leungitna). Ieu téh mangrupa C17α propionate éster tina 11-deoxycortisol (cortexolone); C17α éster tina 11-deoxycortisol anu disangka kapanggih mun mibanda aktivitas antiandrogen, sarta cortexolone 17α-propionate ieu dipilih keur ngembangkeun dumasar kana profil ubar optimum na.

Dina beurit, tamba geus kapanggih nepi ka mibanda aktivitas antiandrogen lokal kuat, tapi aktivitas antiandrogen sistemik negligible nalika dikaluarkeun liwat suntik subcutaneous. Sajaba ti éta, cortexolone 17α-propionate teu progonadotropic, suggesting yén éta téh peripherally selektif. Dina bioassay a, anu potency topical tamba éta leuwih gede ti nu ti progesteron, flutamide, sarta finasteride sarta éta sarua jeung anu di cyproterone asétat.

Hiji percobaan klinis pilot di 2011 tina lalaki diperlakukeun kalayan cortexolone topical 17α-propionate% krim 1 pikeun jerawat kapanggih yén tamba éta kacida alusna-bisa ditolerir tur nyata ngurangan gejala jerawat. Leuwih ti éta, efektivitas na éta nyata leuwih gede ti nu ti comparator aktip, tretinoin 0.05% krim. Salaku of 2017, tamba aya dina fase III percobaan klinis pikeun vulgaris jerawat jeung fase II percobaan klinis pikeun alopecia androgenic.

pangeling-eling

Cortexolone 17α-proprionate, bubuk Breezula dina bentuk polymorphic na: kulawarga patén heula, expiring di Amérika Sarikat dina 2022 / 23 na di 2022 dina sesa dunya, nyertakeun pamakéan médis ngeunaan sanyawa pikeun pengobatan jerawat, alopecia na panyakit séjénna; kulawarga patén-patén kadua nyertakeun sakabéh bentuk kristalin nu dipikawanoh tina API, nu komposisi ngandung API sarua jeung pamakéan médis nu patali dina nyampurkeun jerawat, Aga jeung panyakit séjénna: kulawarga patén ieu geus dikaluarkeun dina Amerika, Eropa, Kanada, Jepang jeung nagara sejen, bakal kadaluarsa dina 2030 di Amérika Sarikat sarta 2028 dina sesa bubuk world.Breezula

Cortexolone 17α-propionate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Cortexolone 17α-propionate Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan urang Representitive Palanggan (CSR) pikeun detil, for bubuk reference.Winlevi Anjeun

Cortexolone 17α-propionate Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Cortexolone 17α-propionate ngagaduhan efek samping

Cortexolone 17α-propionate mangrupakeun steroidal-éster anyar, peripherally selektif androgén-antagonis, endowed mibanda aktivitas antiinflammatory hampang, nu sigana uniquely cocog keur pengobatan vulgaris jerawat. CB-03-01 tindakan di tingkat androgén-reséptor manusa tanpa inhibiting 5α-réduktase di kulit. stéroid nu gampang penetrates kulit manusa sarta gancang métabolismena mun cortexolone indungna bébas nu devoid of épék sistemik. Importantly, mun tanggal, geus teu nunjukkeun sagala efek samping stéroid lokal atawa sistemik.


Kumaha mésér Cortexolone 17α-propionate bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Cortexolone 17α-propionate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan urang Representitive Palanggan (CSR) pikeun detil, for bubuk reference.Winlevi Anjeun

Rujukan & citations produk

Pangalusna Rambut Loss perlakuan keur Lalaki: Cortexolone 17α-propionate bubuk (CB-03-01)