AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bubuk Asétat Ulipristal (26784-99-4)

rating: SKU: 26784-99-4. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Ulipristal Acetate Powder (26784-99-4), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

Ulipristal Acétate Powder (26784-99-4) video


Bubuk Asétat Ulipristal (26784-99-4) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Ulipristal Asétat (Ulipristal Acétate panengah)
CAS No.: 26784-99-4/126690-41-3/54201-84-2
Formula molekular: C30H37NO4
Beurat molekul: 475.62
sinonim: 3,20-bis-Ethylenedioxy-5α,17α-dihydroxy-11β-(4-N,N-dimethylaminopheynl)-19-norpregn-9-ene; 3,20-bis-Ethylenedioxy-19-norpregna-5(10)9(11)dien-17-ol
neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC jsb): Aya

Bubuk Asétat Ulipristal (26784-99-4) Description:

Acetate Ulipristal disatujuan pikeun panggunaan médis di Amérika Serikat dina taun 2010.Ikéng daptar Daptar Perawatan Organisasi Kaséhatan Dunya, obat paling mujarab sareng aman anu dipikabutuh dina sistem kaséhatan. Di Inggris éta biaya NHS ngeunaan 17 pon per per tangtu kakawasaan kalahiran darurat taun 2015. Pikeun ningkatkeun aksés, aya anu nyarankeun sadaya anu tiasa hamil dibéré resep kanggo dianggo upami diperyogikeun.

Bubuk asét ulipristal kagolong kana modulators reséptor progesteron selektif, pangaruh antagonis sareng agonistic kana reséptor progesteron. Éta sareng awak reséptor progesteron mengikat nyegah progesteron sareng reséptor progesteron. Asam asétik efektivitasna gumantung kana waktos pangiriman kami dina siklus menstruasi. Pangiriman dina midangkeun hiperplasia pertengahan tiasa ngahambat folliculogenesis sareng ngirangan konsentrasi estradiol. Administrasi puncak hormon luteinizing dina folikel pecah dina telat dina 5 ~ 9 dinten. Administrasi luteum mimiti administrasi mimiti henteu jelas reureuh tina matériana endometrium, tapi tiasa ngirangan ketebalan endometrium tina 0.6 ± 2.2mm (hartosna ± SD).

rujukan:

  • Formulari nasional Inggris: BNF 69 (69 ed.). Asosiasi Médis Inggris. 2015. pp. 510, 560. ISBN 9780857111562.
  • Trussell, Yakobus; Raymond, Elizabeth G .; Cleland, Kelly (2014). "Kontrasepsi Darurat: Kasempetan Terakhir pikeun Nyegah Kakandungan Henteu dihaja" (PDF). Bacaan Kontemporer di Hukum sareng Kaadilan Sosial. 6 (2): 7–38. Diarsipkeun (PDF) tina aslina dina 23 Séptémber 2010.
  • HRA Pharma (Maret 2013). "Nagara-nagara di mana ellaOne diawalan". Paris: HRA Pharma. Diarsipkeun tina aslina dina 28 Juli 2013. Disalin 25 Maret 2014.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

Rujukan & citations produk