AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 681136-29-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) bubuk piperazine-1-carboxamide (CAS 681136-29-8), di handapeun Perda CGMP jeung sistem kadali kualitas trackable.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide video


N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide basic Characters

ngaran: N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide
CAS: 681136-29-8
purity: ≥99% (HPLC)
sinonim: JNJ 1661010;N-Phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)-1-piperazinecarboxamide;Takeda-25;1-Piperazinecarboxamide, N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)-;JNJ 1661010, >=98%
Formula molekular: C19H19N5OS
Beurat molekul: 365.459
Lebur titik: 240.48
titik golak: 559.69 ː C di 760 mmhg
kapadetan: ~ 1.3 g / cm3
Temp neundeun: Toko di + 4 ° C
kaleyuran: DMSO: ≥28mg / ml
indéks réfraktif: n20D 1.68
warna: A kristalin padet
InChI: InChI=1S/C19H19N5OS/c25-18(20-16-9-5-2-6-10-16)23-11-13-24(14-12-23)19-21-17(22-26-19)15-7-3-1-4-8-15/h1-10H,11-14H2,(H,20,25)
InChI Key: BHBOSTKQCZEAJM-UHFFFAOYSA-N


pamakéan Bubuk N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamid dina siklus

nami

N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) bubuk piperazine-1-carboxamid, JNJ 166101 Bubuk

Kumaha karya on N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) pamakéan Bubuk piperazine-1-carboxamid

FAAH preincubated kalawan JNJ1661010 nunjukkeun hiji reversibility slow tina interaksi antara JNJ1661010 jeung loka aktif, nu ieu gancangan dina suhu luhur. JNJ-1661010 mangrupakeun kovalén, mékanisme basis substrat inhibitor sakumaha nalungtik ku LC-ESI-MS. JNJ-1661010 docks jeung phenylthiadiazole dina torowongan hidrofobik jeung phenylurea dina saku hidrofilik of FAAH, JNJ-1661010 (20 mg / kg ip) nyegah FAAH ku sahanteuna 85% nepi ka 4 h sanggeus dosing, hasilna akumulasi lipid ethanolamides dina uteuk beurit. JNJ-1661010 dosis-dependently reverses nu allodynia tactile ku efficacy maksimum kira 90% dina 30 mnt postdose dina duanana effect tatu (MTI) beurit hampang sarta modél beurit. JNJ-1661010 (20 mg / kg) reverses tactile allodynia ku 60.8% dina 30 mnt di beurit saraf tulang tonggong modél tatu ligation. JNJ-1661010 (50 mg / kg ip) nembongkeun atenuasi signifikan tina hyperalgesia di 30 mnt postdose di beurit modél carrageenan tina nyeri radang.
Beurit dosed kalawan JNJ-1661010 (20 mg / kg ip) mibanda plasma Cmax of 26.9 μM di Tmax of 0.75 h sarta Cmax dina uteuk ngeunaan 6.04 μM di Tmax of 2 h. JNJ-1661010 (20 mg / kg ip) nyegah FAAH otak na elevates tingkat AEA dina jaringan otak di beurit.

parentah salajengna

N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamid Powder

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamid powder Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamide bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamid Powder Recipes

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamide bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *