AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5)

rating: SKU: 3836-23-5. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5), dina peraturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

Pidéo Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5) video


Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Norethisterone enanthate (NETE)
CAS No.: 3836-23-5
Formula molekular: C27H38O3
Beurat molekul: 410.58882
standar: Dina-imah
neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC jsb): Aya

Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5) Description:

Dipatenkeun ku Norethisterone di 1951 sareng dianggo dina médis taun 1957. [7] [8] Éta aya dina Daptar Organisasi Kaséhatan Dunia kanggo Ubar Penting, obat pangpentingna sareng aman anu dipikabutuh dina sistem kasehatan.

Norethisterone enanthate (NETE), ogé katelah norethindrone enanthate, mangrupikeun hiji bentuk kalahiran progestogen-ukur suntik anu dipaké pikeun nyegah kakandungan dina women.Ia tiasa dianggo nyauran ngalahirkeun, kalurutan, atanapi aborsi.

Norethisterone enanthate nyaéta hormon progestin oral sintétik kalayan tindakan anu sami sareng progesteron tapi fungsina salaku sambetan ovulasi anu langkung kuat. Ieu dianggo pikeun kontrasépsi atanapi pikeun ngubaran kaayaan sapertos réparén sekunder, perdarahan rahim anu teu normal, sareng endometriosis. Mimiti dihidrolisis ku éstérase, hasilna Norethisterone, anu sacara bébas ngabédakeun sél target sareng ngabeungkeut kana reséptor progesteron. Sél target kaasup saluran réproduksi awéwé, kelenjar susu, hipotalamus, sareng hipofisis.

rujukan:

  • Nishino, Y.; Neumann, F. Épéktérik separa gestagén, hususna norethisterone enanthate. Arzneimittel-Forschung. (1980) 30 (3): 439-52.
  • Benagiano, G.; Primiero, FM Norethindrone ngagungkeun. Kamajuan dina Fertility Manusa sareng Endocrinology Reproductive. (1983) 2 (Long-Acting Steroid Contracept.): 31-64.
  • Garza-Flores, Joshua. Pharmacokinetics kontrasepsi suntik sakali-bulan. Kontrasepsi. (1994) 49 (4): 347-59.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

Rujukan & citations produk