AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Norethisterone asétat Bubuk (51-98-9)

rating: SKU: 51-98-9. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina Norethisterone acetate Powder (51-98-9), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Pidéo Norethisterone acétate Powder (51-98-9) video


Powder Acétat Norethisterone (51-98-9) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Asététat Norethisterone (NETA)
CAS No.: 51-98-9
Formula molekular: C22H28O3
Beurat molekul: 340.46
standar: USP
neundeun: Nyimpen di 2-8 ° C.
Dokumén (COA & HPLC jsb): Aya

Powder norethisterone asétat (51-98-9) Description:

Acétate Norethindrone, USP (17-hydroxy-19-nor-17α-pregnancy-4-en-20-yn-3-one asetat), progestin sintétik, sacara oral, nyaéta éster asét asét tina norethindrone. Ieu mangrupikeun bodas tina bubuk konéng konéng-bodas, kristal.

Acétate Norethisterone (NETA), ogé dikenal salaku norethindrone acetate na dijual dina nami nami Primolut-Nor antara anu sanés, mangrupikeun pangobatan progestin. Ubar ieu dianggo pikeun ngubaran endometriosis, perdarahan rahim anu disababkeun ku tingkat hormon anu teu normal, sareng amenore sekunder. Amenorr sekundér nyaéta nalika awéwé ngeureunkeun lalaki fase kareseban kusabab tingkat low tina hormon awéwé.

Norethindrone mangrupikeun jinis hormon awéwé (progestin). Éta sapertos progesteron hormon anu awak anjeun alami sacara alami. Nginum obat ieu tiasa dianggo ku lirén tina pertumbuhan normal tina rahim salami siklus menstruasi sareng sinyal hormon na robah dina rahim pikeun ngalereskeun perioda haid anu normal.

rujukan:

  • "Obat @ FDA: Produk Obat anu Disatujuan FDA". Administrasi Pangan sareng Narkoba Amérika Serikat. Disalin 6 Desember 2016.
  • James M. Rippe (15 Maret 2013). Gaya hirup Kedokteran. CRC Pencét. pp 280–. ISBN 978-1-4398-4544-8.
  • Gibian H, Kopp R, Kramer M, Neumann F, Richter H (1968). "Pangaruh ukuran partikel dina kagiatan biologis norethisterone asetat". Acta Physiol Lat Am. 18 (4): 323-6. PMID 5753386.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

Rujukan & citations produk