AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Methyldienedione (5173-46-6)

rating: Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram kanggo urutan massa Methyldienedione (5173-46-6), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

Video Methyldienedione (5173-46-6)


Methyldienedione (5173-46-6) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Methyldienedione
CAS No.: 5173-46-6
Formula molekular: C18H22O2
Beurat molekul: 270.4
sinonim: estra-4,9-diene-3,17-dione

5173-46-6

Dienedione

Trena

Methyldienedione

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Methyldienedione (5173-46-6) Description:

Bubuk Dienedione, ogé katelah estra-4,9-diene-3,17-dione sareng Methyldienedione, mangrupikeun stéroid anabolik-androgenik aktif (oral), tina grup 19-nortestosteron anu teu pernah diwanohkeun pikeun pamakean médis. Hal ieu dianggap salaku prohormone dienolone. Metabolit aktif, dienolone, ampir sarua sareng trenbolone sacara struktural, tapi henteu nyandak beungkeut ganda C11.

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

Rujukan & citations produk