AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bubuk Triamcinolone acetonide (76-25-5)

rating: SKU: 76-25-5. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massal Triamcinolone acetonide Powder (76-25-5), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Powder Triamcinolone acetonide (76-25-5) video


Bubuk acamida Triamcinolone (76-25-5) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Triamcinolone acetonide
CAS No.: 76-25-5
Formula molekular: C24H31FO6
Beurat molekul: 434.5
katingalian: Bubuk kristal bodas atanapi bodas-sapertos
neundeun: Simpen dina suhu kamar anu dikawasa 15˚-30˚C (59˚-86˚F).
Dokumén (COA & HPLC jsb): Aya

Bubuk acamida Triamcinolone (76-25-5) Description:

Triamcinolone acetonide nyaéta glukokortikoid sintétik. Éta niru hormon stéroid alami anu ngahasilkeun awak anjeun. Triamcinolone tiasa dianggo ku ngontrol radang sareng nyéépkeun sistem kekebalan aktif.Ia ngabantosan pikeun nyaluyukeun sistem imun anjeun nalika overreact.You dokter tiasa resep obat ieu pikeun kaayaan anu aya hubunganana alérgi atanapi imunitas, sapertos ézema, psoriasis, alergi, sareng borok. munggaran disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) dina taun 1958, ku sabab éta parantos lami.Triamcinolone acetonide parantos sayogi salaku obat pangobatan umum sareng nami. Dosis sareng kakuatan gumantung kana jinis triamcinolone pasti anjeun parantos resep sareng kaayaan médis anjeun.

Bubuk Triamcinolone acetonide, bentuk asétat na bubuk kristal bodas sapertos bodas atanapi bodas. Ubar euweuh bau, sareng rasa pait. Teu boro larut dina cai, rada larut na étanol, larut dina kloroform, sareng rada larut dina aseton.

rujukan:

  • Grover DA, Li T, Chong CCW (2008). "Stéster intravitreal pikeun edema macular di diabetes". Cochrane Database Syst Rev (1): CD005656. doi: 10.1002 / 14651858.CD005656.pub2. PMC 3804331. PMID 18254088.
  • "Nystatin sareng Triamcinolone (Rute Topical)". mayoclinic.org. Yayasan Mayo pikeun Atikan Médis sareng Panaliti. Disalin 18 Mei 2016.
  • Gewaily D, Muthuswamy K, Greenberg PB (2015). "Stéroid Intravitreal ngalawan pangamatan pikeun edema macular sekundér pikeun émas urinal retinal tengah". Cochrane Database Syst Pd. 9 (9): CD007324. doi: 10.1002 / 14651858.CD007324.pub3. PMC 4733851. PMID 26352007.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

Rujukan & citations produk