AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Furoate Mometasone (83919-23-7)

rating: SKU: 83919-23-7. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Mometasone furoate (83919-23-7), dina peraturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

Mometasone furoate (83919-23-7) video


Momorasone furoate (83919-23-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Momorasone furoate
CAS No.: 83919-23-7
Formula molekular: C27H30Cl2O6
Beurat molekul: 521.4
sinonim:mometasone furoate

83919-23-7

Nasonex

Asmanex

Elocon

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Momorasone furoate (83919-23-7) Description:

Mometasone Furoate mangrupikeun bentuk uyah furoate tina mometasone, agonist reséptor glukokortikosteroid topikal sareng sipat anti-radang, anti pruritis sareng vasoconstrictive.

Mometasone furoate ngahasilkeun pangaruh ku cara mengikat reséptor glukokortikoid sitoplasmik sareng salajengna ngaktifkeun éksprési gen mediocococicoico. Ieu nyababkeun sintésis protéin anti-radang anu tangtu, sedengkeun ngahambat sintésis mediator radang anu tangtu.

Khususnya, mometasone furoate muncul pikeun nyababkeun protéin ngahambat fosfolipase A2, ku kituna ngatur sékrési asam prékursor peradangan radang tina mémbran fosfipipid ku phospholipase A2.

rujukan:

  • 1: Zalmanovici Trestioreanu A, Yaphe J. Intranasal stéroid pikeun sinusitis akut. Cochrane Database Syst Pdt. 2013 Des 2; 12: CD005149. doi: 10.1002 / 14651858.CD005149.pub4. Pariksa. PubMed PMID: 24293353.
  • 2: Ellis AK, North ML, Walker T, Steacy LM. Hijian paparan lingkungan: metodeu sénsitip, spesifik, sareng bisa terulang pikeun tangtangan alérgi. Ann Alergi Asma Immunol. 2013 Nov; 111 (5): 323-8. doi: 10.1016 / j.anai.2013.07.019. Pariksa. PubMed PMID: 24125135.
  • 3: Lee JT, Han JK. Sinus implants pikeun rhinosinusitis kronis: evaluasi téknologi. Ahli Opin ubar Deliv. 2013 Dec; 10 (12): 1735-48. doi: 10.1517 / 17425247.2013.839654. 2013 Epub Review. PubMed PMID: 3.
  • 4: Nannini LJ, Poole P, Milan SJ, Kesterton A. Gabungan kortikosteroid sareng beta-lakonan panjang (2) -agonist dina hiji inhaler ngalawan kortikosteroid dihirup waé kanggo panyawat paru-paru obstruktif kronis waé. Cochrane Database Syst Pdt. 2013 Aug 30; 8: CD006826. doi: 10.1002 / 14651858.CD006826.pub2. Pariksa. PubMed PMID: 23990350.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

Rujukan & citations produk