AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5 (10)-diene-17-ol

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 14507-49-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa 3-Methoxy-13-étil-gona-2,5 (10) -diene-17-ol (14507-49-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

AASraw nyadiakeun purity teu kurang ti 98% (8R, 9S, 13S, 14S, 17S) -13-étil-3-methoxy-4,6,7,8,9,11,12,13,14,15,1 6,17-dodecahydro-1H-cyclopenta [a] phenanthren-17-ol powders atah.

Panjelasan Produk

3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol video


3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol basic Characters

ngaran: 3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol
CAS: 14507-49-4
Formula molekular: C20H30O2
Beurat molekul:
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas mun kaluar-bodas


3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol cycle

ngaran

Chemical Names: (8R,9S,13S,14S,17S)-13-Ethyl-3-methoxy-4,6,7,8,9,11,12,13,14,15,1 6,17-dodecahydro-1H-cyclopenta[a]phenanthren-17-ol
Other Names:3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol

3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol Raw

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5(10)-diene-17-ol Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér 3-Methoxy-13-étil-gona-2,5 (10) -diene-17-ol ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun 3-Methoxy-13-ethyl-gona-2,5 (10)-diene-17-ol

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    3-Methoxy-13-étil-gona-2,5 (10) bubuk -diene-17-ol nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *