AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Yohimbine HCl

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 146-48-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Yohimbine HCl (146-48-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Yohimbine HCl mangrupa alfa-pameungpeuk. Gawéna ku cara ningkatkeun kimia tangtu dina awak, anu dilate para siswana ti panon. Ogé dilates pembuluh getih sarta ngaronjatkeun aliran getih dina sirit, nu ngabantuan pikeun ngaronjatkeun fungsi erectile. Sarta yohimbine sawaréh anak, nyaéta sanyawa gajih-ngaduruk, utamana dipaké pikeun leungit gajih salila puasa istilah pondok.

Panjelasan Produk

Yohimbine HCl bubuk video


Yohimbine HCl bubuk Karakter dasar

ngaran: hydrochloride bubuk Yohimbine
CAS: 146-48-5
Formula molekular: C21H26N2O3
Beurat molekul: 354.45
Ngalembereh Point: 231-233 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


pamakéan bubuk Yohimbine HCl dina siklus stéroid

ngaran

bubuk HCl Yohimbine (CAS 146-48-5) ogé disebut salaku Yohimbe, Corynanthe Yohimbe, Yohimbe Bark, Pausinystalia Yohimbe.

Yohimbine hydrochloride bubuk Dianggo

Dosages of 0.2mg / kg bodyweight geus hasil dipaké pikeun ngaronjatkeun ngaduruk gajih tanpa implikasi signifikan dina parameter cardiovascular kawas kompa jantung sarta tekenan getih. Ieu ngakibatkeun hiji dosage tina:

14 mg pikeun jalma 150lb
18 mg pikeun jalma 200lb
22 mg pikeun jalma 250lb

Dinyana kana bubuk Yohimbine HCl

épék ngarugikeun pikeun yohimbine HCl bubuk lumangsung malah di dosages disarankeun, kaasup seueul, nyeri beuteung, pusing, sarta nervousness. Ogé, loba suplemén di ngandung bubuk yohimbine hydrochloride di AS boh teu boga dosages dilabélan atawa dosis on labél anu taliti.

parentah salajengna

yohimbine hydrochloride bubuk mangrupakeun sanyawa gajih ngaduruk. Sanajan éféktif, eta bisa ngabalukarkeun kahariwang, éta adversely dilibetkeun ku loba farmasi, jeung dosis dilabélan of suplemén nu ngandung eta mindeng henteu cocog dosis sabenerna.

bubuk Yohimbine HCl (CAS 146-48-5)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Yohimbine HCl bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Yohimbine HCl bubuk (CAS 146-48-5) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 146-48-5 yohimbine HCl bubuk AASRAW

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 98% Yohimbine bubuk atah keur Labs bawah tanah pikeun sanyawa gajih-ngaduruk atawa sex enhancing pamakéan.

Aas atah nyadiakeun purity 98% Yohimbine bubuk atah keur Labs bawah tanah pikeun sanyawa gajih-ngaduruk atawa sex enhancing pamakéan.

resep

Yohimbine HCl Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

bubuk Yohimbine: dosage, Mangpaat, épék Sisi, Harita

Naon yohimbine na kumaha gawéna?