AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Adrenalin HCl

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 329-63-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Adrenalin HCl (329-63-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Adrenalin HCl, Ogé katelah adrenaline HCl atawa epinephrine HCl, nyaéta hormon, neurotransmitter, sarta nginum obat. Adrenalin HCl biasana dihasilkeun ku boh adrenalglands na neurons.It tangtu muterkeun hiji peran penting dina respon gelut-atawa-hiber ku cara ningkatkeun aliran getih kana otot, output jantung, respon murid bisa ngaleuleuskeun, sarta tingkat gula getih.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Adrenalin HCl


Adrenalin HCl Karakter dasar

ngaran: Adrenalin HCl
CAS: 329-63-5
Formula molekular: C9H14ClNO3
Beurat molekul: 219.665 g / mol
Ngalembereh Point: 157 °
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: Warnaan atawa rada konéng


Adrenalin HCl (329-63-5) pamakéan dina siklus stéroid

ngaran

Adrenalin HCl (329-63-5), kawanoh ogé salaku adrenaline HCl atawa epinephrine HCl.

Adrenalin HCl Dianggo

dewasa:
0.3 mun 0.5 mg subcutaneously atawa IM; bisa diulang lamun perlu unggal 5 mun 10 menit.
Budak, Barudak, sarta rumaja:
0.01 mg / kg / dosis (0.01 ml / kg / dosis a 1 mg / ml leyuran) IM (pikaresep) atanapi subcutaneously. Max: 0.5 mg / dosis. Bisa ngulang unggal 5 mun 10 menit sakumaha diperlukeun; langkung administrasi sering bisa jadi luyu dina kaayaan nu tangtu, sakumaha judged ku clinician nu. Ngawas pikeun severity réaksi jeung épék cardiac.

Dinyana dina Adrenalin HCl (329-63-5)

Ulah injecting kana imbit, digit, leungeun, atawa suku. Kasakit Cardio atanapi cerebrovascular. Hipertensi. Diabetes. Hyperthyroidism. kasakit Parkinson, Pheochromocytoma. Manula. Kakandungan (Cat.C). Buruh & pangiriman. ibu asuhan.

parentah salajengna

Hiji hal nu geus dilakukeun pikeun pamakéan adrenaline (epinephrine) infusion di tempat
perlakuan ditarima lega tina inotopes keur Orok preterm kalawan kompromi cardiovascular klinis. Sanajan aya data cukup nu niatna ngajak infusions adrenaline salaku perlakuan giat, langkung percobaan anu diperlukeun guna conclusively nangtukeun yén infusions ieu bakal hasil ngurangan ongkos morbidity na mortality diantara preterm, Orok cardiovascularly compromised.


Kumaha mésér Adrenalin HCl ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk