AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Amp Citrate (71776-70-0)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 71776-70-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa amp Citrate (71776-70-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Sakumaha didadarkeun di luhur AMP citrate nyaéta relatif pisan deukeut DMAA atanapi 1,3-dimethylamylamine. Hubungan nutup antara dua sanyawa ieu bisa pangalusna nunjukkeun ku kanyataan yén AMP citrate (methylpetanamine) jeung DMAA (aka methylhexanamine) bagikeun struktur dasarna sarua, tapi DMAA ngandung hiji karbon tambahan di rorongkong na ...

Panjelasan Produk

video amp Citrate


Amp Citrate Karakter dasar

ngaran: amp Citrate
CAS: 71776-70-0
Formula molekular: C6H15N • HCl
Beurat molekul: 137.7
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: -20 ° C
warna: bubuk bodas


siklus amp Citrate

ngaran

Ngaran kimia: amp Citrate
Ngaran brand:
4-amino-2-Methylpentane
DMBA
1,3-Dimethylbutylamine
Mythylpentanamine
Tea nimba Pouchong
Amperall
4-amino 2-Methylpentane Citrate
4-AMP Citrate

Amp Citrate Dianggo

Leuwih sababaraha taun katukang, AMP Citrate geus jadi bahan populér di suplemén pre-workout sarta olahan slimming. Ti titik ilmiah of view, éta katelah methylpentanamine, 4-amino-2-methylpentane citrate atanapi 1,3-dimethylbutylamine (DMBA), tapi ieu ogé mindeng disebut "anyar" DMAA. Ieu katempo ti kamiripan penting - ngalarang tur stimulan, boh dina segi struktur kimiana sarta pangaruh.

AMP Citrate mangrupakeun stimulan kuat pikeun sistim saraf. Henteu lumangsung sacara alami dina dosis badag, tapi bisa kapanggih dina saeutik di Pouchong Teh, tapi dipercaya yén kalolobaan AMP Citrate dipaké dina suplemén keur artifisial disintésis.

AMP Citrate mangrupakeun stimulan kuat pikeun sistim saraf. Henteu lumangsung sacara alami dina dosis badag, tapi bisa kapanggih dina saeutik di Pouchong Teh, tapi dipercaya yén kalolobaan AMP Citrate dipaké dina suplemén keur artifisial disintésis.

Kusabab kamiripan -na pikeun DMAA pamakéan sarta kauntungan dina supplementation ogé geus pisan sarupa. AMP Citrate tabrakan sistim saraf pusat kawas kafein tapi sabenerna noticeably kuat. Lamun ngagunakeun eta saméméh latihan anjeun bakal aya bewara:

kanaékan -An énergina (utamana lamun digabungkeun jeung kafein)
fokus méntal -Heightened
métabolisme -Improved
-Increase dina pagelaran athletic

Teu kawas dosis tinggi kafein, AMP Citrate ilaharna pakait jeung siaran langkung sustained énergi kalawan kirang ti kacilakaan a.

suplemén AMP Citrate geus ngarasakeun hiji amprok alus sakumaha sababaraha suplemén pangalusna-jualan di pasar.

The suplemén bellow ngandung AMP Citrate:

-BPM Labs The Hiji 2.0
-BPM Labs LipoRush
-BPM Labs ngahancurkeun
kalakuan cucungah -OutLast
Pabaliwer -Driven Olahraga
-Dedicated Unstoppable

What is the dosage of amp Citrate

Inpo ieu disadiakeun pikeun INFORMATIONAL tujuan ngan jeung kudu
Teu dipaké salaku sumber pikeun nyieun resep OR LAIN médis DETERMINATIONS

Kusabab kurangna percobaan klinis on AMP, hese nangtukeun dosis dianjurkeun. Sanajan kitu, eta diperkirakeun yén dosis anu bakal jadi leuwih luhur ti DMAA nangtukeun eta ku ngeunaan 100 mun 350 mg. Waktu Peta mujarab nyaeta ngeunaan jam 4-6.

Ieu paling éféktif dina raraga ngaronjatkeun energi salila workout a. Hadé pisan mun éta nyandak nyangkokkeun ngeunaan 30 menit sateuacan latihan. Dina raraga ngaronjatkeun métabolisme jeung gajih leungitna, anjeun kedah nyandak eta isuk-isuk atawa ngan méméh tepung a.

AMP jalan synergistically kalawan kafein, sarta kusabab nu bisa manggihan mindeng duanana zat dina suplemén pre-workout. Dina kasus ngagunakeun eta "solo" kudu ditambahkeun 200-300 mg kafein dina urutan pikeun maksimalkeun pungsi kauntungan.

Mimitian kalayan dosage low ka assess kasabaran anjeun, jeung ningkatkeun dosing ti dinya.

Kumaha amp Citrate jalan

AMP citrate jalan, dina tiori, ngaliwatan garis sarua salaku DMAA, acan acan sakumaha potently. Hal ieu ngajadikeun hiji stimulan neurological, sakumaha gawéna ku ngaleupaskeun nu norépinéfrin neurotransmitter kuat, salian dopamin. Ngaronjat tingkat dua hormon ieu bisa ningkatkeun tingkat urang perhatian, fokus, tanaga, motivasi, sarta alertness méntal.

pangeling-eling

Nyaeta AMP Citrate légal?
Salaku ti kiwari, enya. AMP Citrate henteu bahan haram. Hal ieu, kumaha oge, keur nalungtik ku FDA sanggeus kavling keluhan ngeunaan efek samping na nu sacara resmi dikintunkeun. Ku kituna, bari AMP Citrate téh légal pikeun tujuan konsumsi manusa, loba pausahaan geus ditarik deui ati-rak pikeun mastikeun aranjeunna moal jadi udagan FDA kapayunna.

AMP Citrate téh masih aya, tapi di FDA muncul bisa nutup di geulis gancang. Ieu sadia dina sadaya ngaran nu didaptarkeun di luhur, sarta meureun leuwih, jadi kudu bari sateuacan sadayana pilihan anjeun anu Isro. Tapi jadi sadar yen pausahaan nu make ngarobah ngaran pikeun meunangkeun sabudeureun aturan FDA henteu pausahaan paling dipercaya nungkulan.

amp Citrate

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Marketing amp Citrate

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu amp Citrate ngagaduhan efek samping

Alatan kamiripan na kalawan DMAA, efek samping tina AMP citrate oge rada sarupa. dosis tinggi bisa ngabalukarkeun jitteriness, keteg jajantung gancang, sarta gejala patali. Pamaké of AMP citrate ogé geus ngalaporkeun yén éta bisa ngabalukarkeun kacilakaan DMAA-kawas sanggeus efek geus dipaké pareum.

Kusabab AMP citrate mangrupakeun bahan anyar, aya geus saeutik pisan ngulik dina sanyawa dina hubungan efficacy sarta kaamanan. Salaku misalna, éta nyarankeun sakabeh pamaké tina AMP citrate mun laksana caution, teu meakeun leuwih ti dosis disarankeun, jeung mun teu make eta ditéang jeung alkohol, atawa produk atawa kadaharan misah nu ngandung stimulants. Mun anjeun kana nginum obat atawa kakurangan tina kaayaan médis, mangka disarankan anjeun refrain ti ngagunakeun produk nu ngandung bahan ieu.


Kumaha mésér amp Citrate ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Amp Citrate Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Amp Citrate (71776-70-0)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk amp Citrate nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *