AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Androsterone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 53-41-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Androsterone (53-41-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Androsterone mangrupa stéroid androgenic nu lumangsung lega sakuliah alam, utamana dina sato, tapi ogé di loba tatangkalan, kaasup tangkal pinus jeung suung truffle. Téh mangrupa prékursor pikeun téstostéron, tapi ku sorangan, éta rada leuwih lemah batan téstostéron dina saluran getih. Hasilna, Androsterone téh leuwih mangpaat pikeun bodybuilders lamun dicokot dina tumpukan jeung stéroid androgenic-anabolik lianna.

Panjelasan Produk

Androsterone bubuk video


bubuk atah Androsterone Karakter dasar

ngaran: bubuk Androsterone
CAS: 53-41-8
Formula molekular: C19H30O2
Beurat molekul: 290.44
Ngalembereh Point: 181-184 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


Atah pamakéan bubuk Androsterone dina siklus stéroid

ngaran

5α-androstan-3α-ol-17-hiji. Androsterone bubuk (CAS 53-41-8)

Atah Androsterone bubuk Dianggo

Androsterone bubuk bisa dicokot transdermally ngaliwatan patch atawa oral kalawan kapsul a. Nalika cycled on sorangan, bubuk Androsterone kudu dilaksanakeun oral di 400mg mun dosis poean 600mg atanapi transdermally di 200mg mun 300mg dosis sapopoé. Nalika stacking bubuk Androsterone, anu dosis kudu lowered ku 200mg mun 400mg, gumantung kana jumlah stéroid dina tumpukan nu. Keur siklus kahiji, ayeuna teh dianjurkeun pikeun nyokot dosis panghandapna mungkin meunang dipake jeung ngaronjat hormon androgenic dina awak urang. Onthe siklus II atanapi katilu, dosis bisa ngaronjat pikeun atlit ku kasabaran pikeun stéroid anu.

Dinyana kana bubuk Raw Androsterone (CAS 53-41-8)

Alatan éta potency androgenic sahiji sanyawa ieu, maranéhanana anu rawan baldness pola jalu kedah ulah aya sanyawa ieu salaku bulu leungitna hampang penah resiko pikeun jalma anu aya susceptible.

parentah salajengna

bubuk atah Androsterone mangrupakeun prohormone pisan serbaguna kalawan loba mangpaat pikeun pamakéan na. bubuk atah Androsterone ieu kaasup dina versi aslina tina LG Élmu T-911 keur pre-workout dorongan yén éta nyadiakeun, sarta ieu ogé kaasup dina dosis low dina versionof saméméhna LG-Élmu Formadrol ekstrim pikeun sipat anti éstrogén na. Ayeuna, duanana bubuk atah epiAndrosterone jeung bubuk atah Androsterone anu sadia di prohormone Epi-1 Test.


Kumaha mésér bubuk Androsterone (CAS 53-41-8) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 53-41-8 Androsterone bubuk AASRAW

HNMR

Kami suppliers bubuk Androsterone, bubuk Androsterone pikeun dijual, (53-41-8) hplc≥98% | AAraw stéroid bubuk HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Androsterone bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Androsterone

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Androsterone bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *