AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Apatinib (811803-05-1)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 811803-05-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Apatinib (CAS 811803-05-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Apatinib, Novel leutik molekul tirosin kinase inhibitor nu nyegah vascular endothelial faktor pertumbuhan reséptor-2, ieu disatujuan pikeun adenocarcinoma gastric métastatik di Cina di Oct 2014. Ieu laporan heula dina pamakéan na keur kanker colorectal canggih salaku jenis terapi katilu-garis to date.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Apatinib


Apatinib Karakter dasar

ngaran: Apatinib
CAS: 811803-05-1
Formula molekular: C24H23N5O
Beurat molekul: 397.47232
Ngalembereh Point: 111-114 ° C
Temp neundeun: -20 ° C
warna: Bulak Konéng mun Konéng padet


Apatinib (811803-05-1) pamakéan dina siklus stéroid

ngaran

Apatinib (CAS 811803-05-1), kawanoh ogé salaku YN968D1, Mesylate.

Apatinib Dianggo

penderita kanker anu dikaluarkeun dosis variatif ti Apatinib poéan pikeun 28 poé. Apatinib ieu ogé bisa ditolerir di dosis handap 750 mg / poe, 3 of 3 dosis ngawatesan toxicities kabéjakeun di 1000 mg / dinten sarta maksimum dosis bisa ditolerir ditangtukeun pikeun be850 mg / dinten.

Dinyana dina Apatinib

Anjeun kudu nyaho efek samping mun anjeun nyandak Apatinib. Sisi umum effectsof apatinib éta hiperténsi sarta leungeun-suku sindrom; kitu, karacunan tina apatinib éta controllable na lumayan.

parentah salajengna

Rivoceranib (Apatinib, YN968D1) mangrupa calon ubar eksperimen oral bioavailable keur dimekarkeun luar Cina ku LSK BioPharma, keur pengobatan tumor solid kaasup kanker canggih atawa métastatik burih, kanker colorectal, sarta carcinoma utamana hepatocellular. YN968D1 munggaran disintésis na dipaténkeun ku Advenchen Laboratorium di Southern California. Apatinib ayeuna dipasarkan di Cina pikeun kanker gastric canggih ku Cina-wewengkon lisénsi-wadah, Jiangsu Hengrui MedicineCo., LTD handapeun ngaran merk Aitan®. LSK BioPharma nyepeng hak global (kaasup Cina) jeung geus partnered pikeun ngembangkeun sarta pamasaran rivoceranibin Korea Kidul.

Rivoceranib mangrupakeun inhibitor potent selektif of vascular faktor pertumbuhan endothelial reséptor-2 (katelah VEGFR2) nu mediates awal alur primér pikeun tumor-mediatedangiogenesis. Eta geus klinis dites di leuwih penderita 1,000 sakuliah dunya sarta efficacy hasdemonstrated di sababaraha kangker kaasup kanker burih, kanker colorectal, carcinoma utamana hepatocellular, kanker paru sél non-leutik, kanker esophageal, thyroidcancer, mesothelioma, sarta tumor neuroendocrine. Éta ogé ditingalikeun poténsi tosignificantly ningkatkeun hasil dina kombinasi kalayan chemotherapeutics na immunotherapy, kitu ogé pikeun terapi pangropéa.


Kumaha mésér Apatinib ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Apatinib (811803-05-1)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Apatinib nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *