AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 104594-70-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) bubuk (104594-70-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) video bubuk


Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) bubuk Karakter dasar

ngaran: Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) bubuk
CAS: 104594-70-9
Formula molekular: C17H16O4
Beurat molekul: 284.31
Ngalembereh Point: 127-129 ° C
Temp neundeun: -20 ° C
warna: Kaluar-Bodas bubuk


Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) bubuk di pamakéan

nami

Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) bubuk, 2-phenylethyl (2E) -3- (3,4-dihydroxyphenyl) acrylate, Phenylethyl caffeate; Phenethyl caffeate; asam Caffeic 2-phenylethyl éster; β-Phenylethyl caffeate;

pamakéan bubuk Caffeic asam Phenethyl éster

Panyalindungan tina penderita ngalawan efek samping tina kémoterapi jeung radiotherapy regimens geus narik ngaronjatkeun minat clinicians jeung praktisi. Caffeic asam Phenethyl éster bubuk (Tanjung bubuk), anu sasari ti propolis of hives honeybee salaku hiji komponén aktip, husus nyegah κB faktor nuklir dina konsentrasi micromolar sarta acara kamampuhan pikeun ngeureunkeun oxygenation 5-lipoxygenase-dikatalisan asam linoléat jeung asam arakidonat. bubuk Tanjung boga antiinflammatory, antiproliferative, antioksidan, cytostatic, antiviral, antibakteri, antifungal jeung pasipatan antineoplastic. Tujuan review ieu pikeun nyimpulkeun dina vivo na di pamakéan vitro bubuk Tanjung keur mencegah kémoterapi-ngainduksi na radiotherapy-ngainduksi Karuksakan sarta efek samping sato eksperimen tur ngamekarkeun pendekatan anyar pikeun pamakéan poténsi bubuk Tanjung di sidang klinis salaku agén pelindung salila kémoterapi jeung radiotherapy regimens.

Caffeic asam Phenethyl éster bubuk (Tanjung bubuk) ngarupakeun komponén aktif tina propolis, hiji produk honeybee hive. bubuk Caffeic asam Phenethyl éster mangrupakeun inhibitor husus tina faktor transkripsi nuklir, NF-κB. bubuk Cape geus ditémbongkeun ka nyata ngurangan jalur lipoxygenase métabolisme asam arakidonat salila inflammation. bubuk Caffeic asam Phenethyl éster nyegah HIV-1 integrase, sarta ogé nyegah proliferasi sél robah. Ieu induces apoptosis di fibroblasts robah, sarta interferes kalawan sinyal EGF transduksi mangaruhan duanana protéin kinase C jeung aktivitas decarboxylase ornitin.

Fitur jeung Mangpaat
sanyawa Ieu produk Artikel pikeun panalungtikan Peraturan Gene. Klik di dieu pikeun manggihan deui Artikel produk Peraturan Gene. Leuwih jéntré ngeunaan molekul leutik bioactive pikeun wewengkon séjén panalungtikan di sigma.com/discover-bsm.

sanyawa ieu ogé ditawarkeun salaku bagian tina Perpustakaan sigma ngeunaan Pharmacologically Sanyawaan Active, koleksi biologis annotated sahiji kualitas luhur, sanyawaan siap-ka layar. Klik di dieu pikeun leuwih jéntré.

Caffeic asam Phenethyl éster bubuk (Tanjung bubuk) mangrupakeun sanyawa bioactive tina sari propolis. Teang literatur elaborates nu bubuk Tanjung mibanda antimikrobial, antioksidan, anti radang, sarta sipat sitotoksik. Tujuan poko tina review artikel ieu téh sakur up na kritis assess data aya ngeunaan épék terapi bubuk Tanjung di gangguan béda. Papanggihan kawincik nepi ka bubuk leutikna nu bubuk Tanjung nyaéta polyphenol therapeutically aktif serbaguna na hiji adjuvant efektip kémoterapi pikeun enhancing efficacy terapi na diminishing toxicities kémoterapi-ngainduksi.

Dinyana kana bubuk Caffeic asam Phenethyl éster

Pernyataan GHS Hazard
Inpo Aggregated GHS disadiakeun ku 72 pausahaan ti bewara 3 ka Tanjung bubuk C & L inventory. Unggal iber bisa jadi pakait sareng sababaraha pausahaan.

H315 (100%): ngabalukarkeun iritasi kulit [ciciren korosi Kulit / iritasi] H319 (100%): ngabalukarkeun iritasi panon serius [ciciren iritasi panon karuksakan / panon serius] H335 (98.61%): Dupi ngabalukarkeun iritasi engapan [ciciren organ target husus karacunan, paparan tunggal; iritasi saluran pernapasan]

Émbaran bisa rupa-rupa antara bewara gumantung najis, aditif, sarta faktor séjén. Nilai persentase di parenthesis nunjukkeun ratio klasifikasi nu dibere beja ti pausahaan nu nyadiakeun Konci bahya. Ngan Konci bahya kalayan nilai persentase luhur 10% nu ditémbongkeun.

Kodeu Pernyataan Precautionary
P261, P264, P271, P280, P302 + P352, P304 + P340, P305 + P351 + P338, P312, P321, P332 + P313, P337 + P313, P362, P403 + P233, P405, sarta P501

parentah salajengna

Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) bubuk bisa ngusulkeun pikeun mibanda sagala rupa kagiatan, kayaning kagiatan antimikrobial, antioksidan, anti radang, sarta cytotoxicity. The investigations sateuacanna diwajibkeun ngeunaan calon toxicities klinis bubuk Tanjung lamun eta anu bade dipake salaku agén terapi. literatur éksténsif nya sadia on sawatara wewengkon ieu panalungtikan, tapi masih sawatara wewengkon anu pisan kirang atanapi henteu digali; kituna, investigations salajengna migunakeun polyphenol umum jeung ékonomi ieu perlakuan terapi best of ailments diwajibkeun sarta diusulkeun.

A-rupa di vitro Farmakologi jeung épék dina model sasatoan geus dilaporkeun for bubuk Tanjung, tapi significance klinis maranéhanana nyaéta kanyahoan. Cai mibanda antimitogenic, anticarcinogenic, anti radang, sarta sipat immunomodulatory di vitro. Ulikan sejen ogé némbongkeun yén bubuk Tanjung suppresses réspon imun jeung radang akut di vitro. pangaruh anti kanker ieu ogé katempo nalika kulit beurit dirawat kalayan propolis nyiruan tur kakeunaan TPA, a kimia nu ngainduksi papillomas kulit. bubuk Tanjung nyata ngurangan jumlah papillomas.

Tempo literatur harita, bubuk Cape bisa ngusulkeun pikeun mibanda sagala rupa kagiatan, kayaning kagiatan antimikrobial, antioksidan, anti radang, sarta cytotoxicity. The investigations sateuacanna diwajibkeun ngeunaan calon toxicities klinis bubuk Tanjung lamun eta anu bade dipake salaku agén terapi. literatur éksténsif nya sadia on sawatara wewengkon ieu panalungtikan, tapi masih sawatara wewengkon anu pisan kirang atanapi henteu digali; kituna, investigations salajengna migunakeun polyphenol umum jeung ékonomi ieu perlakuan terapi best of ailments diwajibkeun sarta diusulkeun.

bubuk Caffeic asam Phenethyl éster

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Caffeic asam Phenethyl éster bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Caffeic asam Phenethyl éster; mésér bubuk Cape ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Kami Caffeic asam Phenethyl éster bubuk supplie, bubuk Tanjung pikeun dijual, Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) bubuk (104594-70-9) ≥98% | AASraw

resep

Caffeic asam Phenethyl éster bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) bubuk

1 review pikeun Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Caffeic asam Phenethyl éster (Tanjung) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *